Főleg ha a komolyabb rangadókon hozza a nálunk megszokottat, akkor még jól is elsülhet ez az igazolás.Én biztos nem fogok álmatlanul forgolódni éjjelente ha odaigazol.....

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 15., vasárnap 22:56
Főleg ha a komolyabb rangadókon hozza a nálunk megszokottat, akkor még jól is elsülhet ez az igazolás.Én biztos nem fogok álmatlanul forgolódni éjjelente ha odaigazol.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 15., vasárnap 22:52
Nem értem ezen mi lenne a csalódás, vagyis hát értem a higu fanokat, de akkor is...de szerintem csak jelent neki valamit , hogy ennyi évig itt volt még ha a zsoldos futball korát éljük nem gondolnám odamenne. nagy csalódás lenne
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 22:47
Naaaa....azért nem ez a fő jellemző ott. Meg ugye klasszikus centerrel a barca régóta nem játszik,mivel egyel kevesebb embere van aki résztvesz a támadás felépitésében.Talán mert Messivel odavissza nem 1-2 gólpasszt osztottak ki egymásnak már a válogatottban.. Főleg Messi érzi Higuain beindulásait.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 22:46
miért nem csapunk mi le rá? Khedira-Khedira kp, az beton lenne, nem kéne ilyen drága Vidal-félékre áldozniNémet sajtóértesülések szerint a másodosztályú német bajnokságban újonc RB Leipzig labdarúgócsapata szerződtette a stuttgarti nevelésű Rani Khedirát, a Real Madrid német válogatott középpályása, Sami Khedira a húszéves öccsét.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 15., vasárnap 22:45
Talán mert Messivel odavissza nem 1-2 gólpasszt osztottak ki egymásnak már a válogatottban.. Főleg Messi érzi Higuain beindulásait. De nem értem rohadjak meg.. Elmegy innen, ahol a szurkolók konkrétan leszopták két éve h maradjon.. Erre vissza a Barcelonához...R.M.C.F írta:Miért kell egy 40 éve teremfocit játszó csapatnak egy tökéletesen nem erre illő alkat??
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 15., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 15., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. június 15., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 22:33
Kyller írta:MARCA azt írja Higu a Barcába tart...
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. június 15., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 15., vasárnap 20:13
egy jó kapitányra felnéz a közösség, fellépése motiváló és megnyugtató is egyben. a kapuból csóri benzemaékig nem tud elordibálni, hogy "NYUGITESÓÓÓÓ KÖVETKEZŐ BEMEEEEGY"Toky írta:Kapusként mag maximum a védelmet irányítsa. Nem igazán értem, mit kéne irányítania. Csapatkapitányról beszéltünk, nem játékszervezőről. Mire gondoltál itt?
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. június 15., vasárnap 19:55
Ramos "csak" a második számú csapatkapitány. Casillas még mindig az első számú.dzsi91 írta:Már pár éve Ramos a kapitány ...
Raúl sem volt az a szószátyár típus. Ezt mondjuk sohasem értettem, hogy a fórum egy része szerint az a jó csk/edző, aki össze vissza hadonászik, meg kiabál, és nem az, aki úgymond csöndesebb típus. Ez nem csak Neked szól, meg nem is leszólás, csak nem értem. Az, hogy valaki milyen vérmérsékletű, egy dolog. De igazi vezetővé (csk/edző) attól válik az ember, ha az emberek felnéznek rá, hallgatnak rá, és elismerik. Ez anno Raúlra és most Casillasra is igaz, hiába csendes típus.dzsi91 írta:Casillas szerintem soha nem volt vezér alkat,ő inkább az a csendes típus, ehhez hozzájön ,hogy kapus onnan meg nem igazán lehet irányítani.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 15., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. június 15., vasárnap 19:22
Arról és a Realról is.kredenc írta:Nem láttam a hírt,de nem a válogatottról van szó?
És ha egy picit belegondolnál, hogy Zidane egy szóval sem említette, hogy jövőre legyen csapatkapitány, akkor máris rájössz, hogy Casillas, Pepe és Alonso vélhetően nem sokára (2-3 év) "nyugdíjba" mennek. Akkor pedig a 4 csk (mert nálunk annyi van) a Ramos, Marcelo, Ronaldo, Benzema kvartett lesz.Anis írta:Iker, Ramos, Marcelo, Pepe, CR ötös tuti, Xabi is előtte van. ez is egy hamis ábránd, ne ilyenekkel biztassa amire 0 esélye van, max valami felkészülési meccsen, ha a "nagyok" (alapkezdő több tagja) nem játszik.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 15., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 15., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 15., vasárnap 19:13
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem