Na igen, és ez már nem a sajtó koholmánya. Hányinger.vmi ilyesmiről szokott beszélni RMCF, kezdődik a ferdítés és hazugság, a mi besározásunk.
Egyébként az AS-en 72 millió eurós költségekről írnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 7:55
Na igen, és ez már nem a sajtó koholmánya. Hányinger.vmi ilyesmiről szokott beszélni RMCF, kezdődik a ferdítés és hazugság, a mi besározásunk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 7:50
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 27., hétfő 0:40
HozzászólásSzerző: G.E.M.A » 2013. május 27., hétfő 0:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 27., hétfő 0:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 27., hétfő 0:17
Vagy peldaul Higuain is rengeteget profitalt a plussz izmokbol...francois írta:isten ments h elkezdjék hizlalni! ott van elrettento példának bojan meg pato. bojan kis cingár gyerek volt, aztán tettek rá egy "rakás" izmot és kb 30-40%-al belassult. patonál is ez volt, csak neki meg valszeg ennek köszönhetően jött egy rakás sérülés.G.E.M.A írta:Kíváncsi vagyok mit fog alkotni Neymar. Súlyt dobhatnának rá nem bánná. minden esetre ahhoz képest milyen pihe emberünk, nincs sok sérülése. Majd biztos ő is kap néhány üveg gumibogyószörpöt és nyomás tovább
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 27., hétfő 0:13
isten ments h elkezdjék hizlalni! ott van elrettento példának bojan meg pato. bojan kis cingár gyerek volt, aztán tettek rá egy "rakás" izmot és kb 30-40%-al belassult. patonál is ez volt, csak neki meg valszeg ennek köszönhetően jött egy rakás sérülés.G.E.M.A írta:Kíváncsi vagyok mit fog alkotni Neymar. Súlyt dobhatnának rá nem bánná. minden esetre ahhoz képest milyen pihe emberünk, nincs sok sérülése. Majd biztos ő is kap néhány üveg gumibogyószörpöt és nyomás tovább
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 27., hétfő 0:09
egyébként ebben bízok, hogy mivel Neymar éppenséggel nem volt olcsó, fontosabb posztokon fogtok spórolni.a prioritás egyébként továbbra is a védelem, a kapusposzttal együtt.
HozzászólásSzerző: G.E.M.A » 2013. május 27., hétfő 0:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 27., hétfő 0:04
nem hát, ahhoz olyan edző is kéne, mondjuk egy bielsa.nyugi, ilyen nem lesz
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 23:54
López barátunk emberileg (legalábbis amennyire lejön a személyisége Ikernek) és szakmailag is előrébb jár (az idei) Casillasnál. :-)Hogy Casillas hogy kerülhetett a kispadra, a mai napig nem tudom felfogni. Őt egyszerűen nem és nem lehet kihagyni.
nyugi, ilyen nem lesz, Thiago megy majd el 18-ért, Sánchez helyett meg Pedrito nyomja majd. gracias, Titoiniesta-thiago-neymar-messi-sanchez fogatot utálnád ?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: impossible » 2013. május 26., vasárnap 23:35
én már most utálom... sőt'shutterisland írta:még egy kérdés..
iniesta-thiago-neymar-messi-sanchez fogatot utálnád ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 26., vasárnap 23:31
már hogy ne lehetne.Őt egyszerűen nem és nem lehet kihagyni.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 26., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 23:18
xavi te vagy az?Hogy Casillas hogy kerülhetett a kispadra, a mai napig nem tudom felfogni. Őt egyszerűen nem és nem lehet kihagyni.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 26., vasárnap 23:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 26., vasárnap 22:37
a kis nyalógépR.M.C.F írta:Kitfisto.
Posztok: 2
Kedvenc csapatod: BarçaMost Hehe poénjára hirtelen ránéztem az adatokra és azt hittem: Barcás lett: 26 perccel ezelőtt.
![]()
![]()
bocs,csak poén akart lenni,csak nem volt jó.![]()
![]()
Üdv, a nyár tényleg unalmas lesz,bár lesz konfő kupa, meg a sok pletyka.....mi tavaly 68 játékost akartunk leigazolni a média szerint,egyik madridista számolta......![]()
lesznek itt is nevek,vagy 50....
Csak ha sarlatán akkor.....egyébként nem.....van akivel szót értek,van olyan barcás aki szokott PÜ-t is írni és kérdi a véleményemet, normális stb......2 hét múlva sírva fogsz menekülni és RMCF lesz a rémálmod, amúgy hali.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 22:35
Kitfisto.
Posztok: 2
Kedvenc csapatod: Barça
Csak ha sarlatán akkor.....egyébként nem.....van akivel szót értek,van olyan barcás aki szokott PÜ-t is írni és kérdi a véleményemet, normális stb......2 hét múlva sírva fogsz menekülni és RMCF lesz a rémálmod, amúgy hali.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem