Jobbszélső védő vagy jobbhátvéd, nem mindegy?Drake írta:És nem jobb szélső,hanem jobb hátvéd.

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. június 15., vasárnap 12:38
Jobbszélső védő vagy jobbhátvéd, nem mindegy?Drake írta:És nem jobb szélső,hanem jobb hátvéd.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 15., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 15., vasárnap 12:36
Wenger nyomul rá amúgy, Sagnat akarja vele pótolni.El Maestro írta:Serge Aurier. Kár, hogy nem a francia válogatottat választotta a nigger.Ferencváros írta:jobbszélső védő is, nem tudom hogy hívták De mindkétszer ő ívelte középre, amiből gól lett. Aurélio?
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. június 15., vasárnap 12:33
És nem jobb szélső,hanem jobb hátvéd.El Maestro írta:Serge Aurier. Kár, hogy nem a francia válogatottat választotta a nigger.Ferencváros írta:jobbszélső védő is, nem tudom hogy hívták De mindkétszer ő ívelte középre, amiből gól lett. Aurélio?
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. június 15., vasárnap 12:30
Serge Aurier. Kár, hogy nem a francia válogatottat választotta a nigger.Ferencváros írta:jobbszélső védő is, nem tudom hogy hívták De mindkétszer ő ívelte középre, amiből gól lett. Aurélio?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 15., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 15., vasárnap 12:03
A portugaloknak meg az a hibapontjuk, hogy Ronaldo nem 100%-osGalacticos írta:és szerintem pont ezért érhetne oda portugália egy 100%-os ronaldoval.ziro4vr írta:Az osszes nagyobb eselyesnek van valami komolyabb hibapontja,
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 15., vasárnap 11:50
és szerintem pont ezért érhetne oda portugália egy 100%-os ronaldoval.ziro4vr írta:Az osszes nagyobb eselyesnek van valami komolyabb hibapontja,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 15., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 11:32
Adom amiket leírtál,kiegészítve azzal hogy kiváncsi vagyok a belga válogatott bemutatkozására,bár ők inkább 2 év mulva lwhetnek igazán jók az EB-n,ha beérnek...RMCF írta...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 11:25
ziro4vr írta:Nem volt olyan jo Ramost vagy Ikert igy latni, de egyreszt bejott, hogy amit nem is olyan kevesen magyaraztunk itt, azert van benne valami, illetve talan, nagyon talan vdb is felebred a bajusz mogott. Csak ebben bizhatunk, mert nem fogjak elkuldeni barmi lesz, magatol meg nem hinnm, hogy menne.
Ja meg a sok divatspanyol is jo volt, akik azert sirtak mellettunk mert elment a mixuk, es casillas helyett reinat akartak volna a kapuba
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 11:21
Ja,lehetett tudni,persze egy meccsből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni de...ha megint Xavi -Xabi-Buszkecc lesz,akkor utánna kezdhetnek csomagolni...Nem volt olyan jo Ramost vagy Ikert igy latni, de egyreszt bejott, hogy amit nem is olyan kevesen magyaraztunk itt, azert van benne valami, illetve talan, nagyon talan vdb is felebred a bajusz mogott. Csak ebben bizhatunk, mert nem fogjak elkuldeni barmi lesz, magatol meg nem hinnm, hogy menne.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 15., vasárnap 11:13
Az este az angol-olaszon szerintem nagy jelentősége volt a hőségnek, ugye még ivószünet is volt. Egyszerűen másabbak a körülmények és nem mindenki tudja megszokni, ezért több a hiba is. Viszont élvezhetők a meccsek az biztos, pláne a 2010-eshez képest, és ez jó.Na az olasz tippem csak bejott, talan nem tagadtok kirosszabb meccset vartam, de ezen a vbn valahogy ujra a regi erzesem van, focizni akarnak, mar ahogy tudnak, goloromoknel mindenki egymas hatan, sok a gol, a fordulat. Szoval zsir a buli.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 10:23
Realista24 írta:Shutter, minden meccs utan beirod hogy hany gol volt es hogy nem lett 0-0? Meg a napi programot? Latja mindenki...egy Raisen eleg az oldalra.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 15., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 9:49
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem