zseniálisak ezek a kommentekCR, Bale, Benzema, Jesé, Griezmann, Vela...DM-el nem számolnék széleken, ha a kp-n nincs hely neki akkor elkell adni, Isco meg maradjon kp-s

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 15., vasárnap 17:27
zseniálisak ezek a kommentekCR, Bale, Benzema, Jesé, Griezmann, Vela...DM-el nem számolnék széleken, ha a kp-n nincs hely neki akkor elkell adni, Isco meg maradjon kp-s
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 15., vasárnap 17:12
jó ötlet, valamelyikük kapna az egész szezonban összesen 20 percet. a másik meg lehet 60at is.én elhoznám a franciát, és mellé még Velát![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 15., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 16:52
Egyszerű a hozzáállásom, ha JM balra fésüli a haját,a madridisták egy része már köpködi is,ezért irtam....tök mindegy mit tesz,vagy csak maradona beszélt,akkor is k**** JM.Nehezen igazodok ki rajtad, hogy ez most neked miért tetszik ennyire.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 15., vasárnap 16:19
A jó bunkó Diego ritkán hagy ki egy ilyen alkalmat, hogy belerúghasson egyet a Madridba, érdekes, hogy a többi, zömmel barcás és atleticós játékos szerencsétlenkedése nem zavarta. Nehezen igazodok ki rajtad, hogy ez most neked miért tetszik ennyire.Na,Maradona kiveri a realosoknál a biztosítékot ezzel......JM-t meg lehet köpködni ezért is újra. Hajrá.
Használja ő a jobb lábát is? Egy meccs és pár youtube videó alapján elég féloldalasnak tűnik a gyerek. De mondom, nem sokat láttam belőle, elhiszem, ha nem így van.Griezmann csak a szélen szokta tolni...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 15., vasárnap 13:34
Ezek miatt szerintem felesleges idehozni a franciát. Továbbra is azt mondom, hogy olyan csere csatár kell, aki tud a szélen is játszani, illetve a középpályára érkezők miatt DM-mel is több lehetőségünk lesz. Ráadásul Griezmann csak a szélen szokta tolni...Realista24 írta:Jó, másképpen fogalmazok.
A rövid táv nálam 1-2 évet jelent az ilyen fiatal játékosoknál, akiknek a szerződése 5-6 évre szól. A jövő évet értem, bár szerintem az is necces lenne a francia szempontjából.
Ha jön középre ember, akkor DM ki fog kerülni a szélre újra, CR és Bale kirobbanthatatlan lesz, ha jön Suarez, akkor Karim is mehet néha a szélre, és akkor ott van még Isco is. Jesé már keményen tolja az edzéseket (persze a körülményekhez képest).
+1, igazából egyikre sem lehet panasz. Arbeloa cserének elmegy, Nacho viszont egész jó meccseket hozott le és a védelem bármelyik pontján helytáll.Realista24 írta:Az ő hozzáállásuk tetszik egyébként.Nachot nem adnám el, arbeloa még kérdéses....és kell a védő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 15., vasárnap 13:29
Az ő hozzáállásuk tetszik egyébként.Nachot nem adnám el, arbeloa még kérdéses....és kell a védő.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 15., vasárnap 13:26
Realista24 írta:Hírdömping volt, csemegézzetek.
Griezmannt nagyon adnám, csak nem tudom, hogy hova férne be.Rövidtávon problémákat okozna ennyi tehetséges fiatal a kezdőben, de ha emberi áron hozni lehetne, akkor mindenképpen kockáztatnék. Jesével ki tudja mi lesz, Iscot meg meglátjuk, hogy képes-e szintet lépni. Én mondjuk nagyon bízom benne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 15., vasárnap 13:23
Realista24 írta:Hírdömping volt, csemegézzetek.
Griezmannt nagyon adnám, csak nem tudom, hogy hova férne be.Rövidtávon problémákat okozna ennyi tehetséges fiatal a kezdőben, de ha emberi áron hozni lehetne, akkor mindenképpen kockáztatnék. Jesével ki tudja mi lesz, Iscot meg meglátjuk, hogy képes-e szintet lépni. Én mondjuk nagyon bízom benne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 15., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 11:25
Így van ez mikor nem hozzáértő ember akar focit csinálni...vagy ha már ő nem is ért hozzá,bízza olyanokra akik igen...ez kőkemény üzlet,nem vmi egzozikus állatkert...így viszont soha nem fognak előrébb lépni Monacoban, amit szerintem ők is tudnak. ráadásul 60 millióért vették és most még 40-et se kapnának érte.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 15., vasárnap 11:19
így viszont soha nem fognak előrébb lépni Monacoban, amit szerintem ők is tudnak. ráadásul 60 millióért vették és most még 40-et se kapnának érte.morientes írta:Ha a játékos nem akar 8 ezer ember előtt játszani és menne....akkor a klubnak is jobb ha jó pénzért eladják...Dupla D írta:valaki mondja már meg nekem, hogy a Monaconak mi oka lenne eladni Falcaot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 11:14
Ha a játékos nem akar 8 ezer ember előtt játszani és menne....akkor a klubnak is jobb ha jó pénzért eladják...Dupla D írta:valaki mondja már meg nekem, hogy a Monaconak mi oka lenne eladni Falcaot.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 14., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. június 14., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 14., szombat 21:59
Szerintem igaz. Korábban is megmondta, hogy a Juvéba akar igazolni.@Sonny írta:Picit nem kevés még ahhoz ez a Morata gyerek,hogy a vezetőségnek ultimátumokat adjon?![]()
Tipikus nyúl meg a puska...
Persze lehet az egészből semmi nem igaz és csak sajtó bohóckodás az egész.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 14., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 14., szombat 21:46
Nembaj, kell a Castillaba is egy valamire valo csatar...Morata ultimátum elé állította a Real Madrid vezetőségét, írják az olaszok. A forrás szerint a spanyol támadó azt mondta, hogy csak a Juventusba hajlandó eligazolni. Amennyiben ezt nem teszik lehetővé neki, akkor kitölti szerződését, és 2015-ben ingyen eligazol. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 14., szombat 21:31
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem