VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. június 15., vasárnap 12:38

Drake írta:És nem jobb szélső,hanem jobb hátvéd.
Jobbszélső védő vagy jobbhátvéd, nem mindegy? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 15., vasárnap 12:37

Drake:
Jobbszélső védő....az volt odairva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 15., vasárnap 12:36

El Maestro írta:
Ferencváros írta:jobbszélső védő is, nem tudom hogy hívták De mindkétszer ő ívelte középre, amiből gól lett. Aurélio?
Serge Aurier. Kár, hogy nem a francia válogatottat választotta a nigger. :mrgreen:
Wenger nyomul rá amúgy, Sagnat akarja vele pótolni.

Amúgy egész jó volt ez az Olasz-Angol meccs is. Egyik csapatot se írnám le hosszútávon, viszont az angoloknál lehet kellene pár változtatást eszközölni. Rooney helyét nem igazán látom a csapatban, még Welbeck is veszélyesebben játszott nála..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. június 15., vasárnap 12:33

El Maestro írta:
Ferencváros írta:jobbszélső védő is, nem tudom hogy hívták De mindkétszer ő ívelte középre, amiből gól lett. Aurélio?
Serge Aurier. Kár, hogy nem a francia válogatottat választotta a nigger. :mrgreen:
És nem jobb szélső,hanem jobb hátvéd.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. június 15., vasárnap 12:30

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 15., vasárnap 12:27

Na, csak sikerült végignéznem az elefántok meccsét.
Megérdemelten nyertek, Uchida helyzetén kívül nem volt nagyon momentuma az ázsiaiaknak. Kicsit olyanok voltak mint a görögök, csak ők akartak küzdeni. De ugyanúgy nem volt 4 egymást követő passz, normális támadás. Az egyetlen baj, hogy minden támadást Hondára alapoztak, neki meg kb. két normális megmozdulása volt a meccsen, amúgy csak eladta a labdákat. Kagawatól többet vártam volna, nem hiába cserélték le.

Az elefántok szépen dolgozták ki a helyzeteket, eleinte bírta a nyomást Japán, de Drogba beállásával még egy fokot feljebb kapcsoltak az afrikaiak. 36 évesen még mindig képes meccseket eldönteni. Bony elég gyenge volt, Gervinho viszont jól tolta, illetve a jobbszélső védő is, nem tudom hogy hívták :lol: De mindkétszer ő ívelte középre, amiből gól lett. Aurélio? :lol:

Eléggé érik az Elefántcsontpart,Kolumbia továbbjutás, görögök nem tudnak nagyon beleszólni szerintem, max Japánt megverik. Japán pedig papíron a leggyengébb ellenfelet sem tudta igazán megszorongatni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 15., vasárnap 12:03

Galacticos írta:
ziro4vr írta:Az osszes nagyobb eselyesnek van valami komolyabb hibapontja,
és szerintem pont ezért érhetne oda portugália egy 100%-os ronaldoval.
A portugaloknak meg az a hibapontjuk, hogy Ronaldo nem 100%-os :-(

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 15., vasárnap 11:50

ziro4vr írta:Az osszes nagyobb eselyesnek van valami komolyabb hibapontja,
és szerintem pont ezért érhetne oda portugália egy 100%-os ronaldoval.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 11:44

Az osszes nagyobb eselyesnek van valami komolyabb hibapontja, meglatjuk mennyire jonnek majd ezek ki, vagy hogy pl egymas ellen hogy rezonalnak. Franciaknak ma kene egy onbizalomnovelo nagyobb gyozelem, aztan lehet nagyon sokaig jutnak, benne van. A nemeteket nem erzem most, de tornacsapat, mindig is az volt, de egy szinten tul ez keves lesz. Argentina? Messitol 2-3 gol, golpassz kene kis tulzassal a fontosabb meccseken, mert hatul nagyon gyengecskek.

Aminek tenyleg orulok, hogy foci van. Kisse aggodtam, de jo a torna eddig, remelem a kieseses szakaszra is marad ez.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 15., vasárnap 11:41

Legujabb 442oons video. angol - olasz. Rooney :lol: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 11:32

RMCF írta...
Adom amiket leírtál,kiegészítve azzal hogy kiváncsi vagyok a belga válogatott bemutatkozására,bár ők inkább 2 év mulva lwhetnek igazán jók az EB-n,ha beérnek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 11:25

ziro4vr írta:Nem volt olyan jo Ramost vagy Ikert igy latni, de egyreszt bejott, hogy amit nem is olyan kevesen magyaraztunk itt, azert van benne valami, illetve talan, nagyon talan vdb is felebred a bajusz mogott. Csak ebben bizhatunk, mert nem fogjak elkuldeni barmi lesz, magatol meg nem hinnm, hogy menne.

Ja meg a sok divatspanyol is jo volt, akik azert sirtak mellettunk mert elment a mixuk, es casillas helyett reinat akartak volna a kapuba :lol:

VDB "munkásságát" már az első meccsektől fogva lehetett észlelni,csak akkor még mindenki ellenkedett....holott szépen látható volt az ahogy egyre "épiti" le az a fasza kis focit.
Azt irtam a VB előtt hogy a spanyolok csoportból való kijutása is lehet necces...lehet hogy kijutnak,de annyi eselye van amennyire az hogy nem. fitfi fifti. ők a legfáradtabb csapat.

Az olaszokra azt irtam vigyázni kell velük,ők mindig mindenki ellen képesek 1:0ra,2:1re.....az a taktikai fegyelem,a szilárd védekezés,és a kotnyeles kivagyi támadók sok papiron erősebbet küldtek már haza az évtizedek távlatában.

A brazilokra azt irtam,esélyesek,de csak mert hazai pálya van.....különben állományra és csapatra sem jobbak sok más esélyesnek sorolt csapatnál. De nagyon túl vannak copva,főleg neymar,aki talán minden idők legjobban túlfújt focistája,láttam már maradonát,zidanet,ronaldot.....egyeiket sem istenitették annyira a tudásuk fölé mint neymit,ez persze nem neymi hibája....és vele nincs is különösebb bajom,csak a szinészkedései,egy fasza kis focista.....top20as.

A franciákat tippeltem vb győztesnek,de ez egy eléggé érvénytelen tipp volt,mert alapból ilyenre tippelni nem lehet jól,állományra az egyik legjobb csapat,de csapatként nem jók..és ezen fognak elbukni.....ha lenne egy jó edző és egy megfelelő rájuk alkalmazható stratágia akkor ők lehetnének az egyik legjobb csapat.

Az NSZk......háát.....nálam fekete jó.....egységes akaratos német mentalitás,ez mindig sikeres volt...és most is odakerülhetnek,de vigyázz......az a most fellendült fiatal konstruktivabb foci meglesz bontva reau kiesett,helyette megy poldi.....kicsit elől megint konvervativ focijuk lesz,pedig lehetne piritani nekik a fiatal hatékony,ügyes focistáikkal.

Argentina meg szintén zenész.....kiszámithatatlan....messi pihent lesz,már egy hónapja erre készül,testileg és lelkileg is,ez látszott rajra....most akar dobbantani,és ha most nem megy,akkor már talán nem is fog.
Jók a támadók,de hátulról indul a foci,és ott gyengék...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 11:21

Nem volt olyan jo Ramost vagy Ikert igy latni, de egyreszt bejott, hogy amit nem is olyan kevesen magyaraztunk itt, azert van benne valami, illetve talan, nagyon talan vdb is felebred a bajusz mogott. Csak ebben bizhatunk, mert nem fogjak elkuldeni barmi lesz, magatol meg nem hinnm, hogy menne.
Ja,lehetett tudni,persze egy meccsből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni de...ha megint Xavi -Xabi-Buszkecc lesz,akkor utánna kezdhetnek csomagolni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 15., vasárnap 11:13

Na az olasz tippem csak bejott, talan nem tagadtok ki :D rosszabb meccset vartam, de ezen a vbn valahogy ujra a regi erzesem van, focizni akarnak, mar ahogy tudnak, goloromoknel mindenki egymas hatan, sok a gol, a fordulat. Szoval zsir a buli.
Az este az angol-olaszon szerintem nagy jelentősége volt a hőségnek, ugye még ivószünet is volt. Egyszerűen másabbak a körülmények és nem mindenki tudja megszokni, ezért több a hiba is. Viszont élvezhetők a meccsek az biztos, pláne a 2010-eshez képest, és ez jó.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 11:06

Nem volt olyan jo Ramost vagy Ikert igy latni, de egyreszt bejott, hogy amit nem is olyan kevesen magyaraztunk itt, azert van benne valami, illetve talan, nagyon talan vdb is felebred a bajusz mogott. Csak ebben bizhatunk, mert nem fogjak elkuldeni barmi lesz, magatol meg nem hinnm, hogy menne.

Ja meg a sok divatspanyol is jo volt, akik azert sirtak mellettunk mert elment a mixuk, es casillas helyett reinat akartak volna a kapuba :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 10:57

Ha már arról van szó,hogy melyik meccsek tetszettek eddig...nos nekem costarica,aztán mexiko,meg az olasz-angol...a spanyol egy kicsit sem... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 10:46

Na az olasz tippem csak bejott, talan nem tagadtok ki :D rosszabb meccset vartam, de ezen a vbn valahogy ujra a regi erzesem van, focizni akarnak, mar ahogy tudnak, goloromoknel mindenki egymas hatan, sok a gol, a fordulat. Szoval zsir a buli.

Mai tuti gyoztesem Franciaorszag, tuti meglepetescsapatom Bosznia
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 10:23

Realista24 írta:Shutter, minden meccs utan beirod hogy hany gol volt es hogy nem lett 0-0? Meg a napi programot? Latja mindenki...egy Raisen eleg az oldalra.
:lol: :lol: :lol:

Amúgy tényleg nem volt rossz ez az angol olasz,szűk olasz győzelmet jósoltam tegnap,(persze hozzátéve hogy sanszos a X is),bejött...Pirlo tényleg fantasztikus még mindig,a csapat lelke...Prandelli megint jól összerakta őket,a mester kihozza amit lehet,ebből a közepes garniturabol...
Balotelli meg Balotelli...nem csinált semmit-írta valaki-a gólon kívül.Hát ezért tartják...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 15., vasárnap 10:22

Erdekes,nekem nem emelkedett ki ez az angol-olasz. Sot,a 20. percben azt irtam az egyik ismerosomnek hogy ez nem sok,bar nem is vartam nagy jatekot. Aztan miutan leirtam,ra par percre termeszetesen kicsit felporgott.
Pirlo meg mindig adja. De amugy igaz amit hehe irt.
Nekem Costa Rica egy fokkal jobban tetszett,sak ott az uruk eleg gyengek voltak.

Japan-Elefantcsontpart jo meccs volt? :)

Mara egy homdurasi gyozelem rendel :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 9:49

Egyébként külön néztem a Verratti srácot, hát...Engem nagyon nem győzött meg, még adok neki pár meccset, de így ebből ítélve nem egy nagy durranás.
Pontosan passzol, de alibiket(Illarramendi is megtudja ezt csináli), nagy szerelést se láttam tőle, előre játékban se vitézkedett annyira.
Nem véletlenül kapták le. :)

Nem akarok egy meccsből messzemenő következtetéseket levonni, megvárom még a maradék két csoportmeccset meg a nyolcaddöntőt, viszont, ha ott is ilyen játékot produkál, akkor remélem, hogy Perezék kihúzzák őt arról a bizonyos listáról.

Pirlo pedig valóban egy gyöngyszem a mai labdarúgásban, Totti mellett őt nézegettem volna el a legszívesebben Madridban. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: