HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 16., hétfő 2:26
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 16., hétfő 2:14
HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 16., hétfő 2:08
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 16., hétfő 2:05
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 15., vasárnap 22:56
Most megnyugtattál, épp az előbb anyáztam, amiért képes voltam az utolsó pillanatban kicserélni Ramost Varane-ra.tubatibi írta:Ramos több pontot kapott, mint Varane.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: El Mercenario » 2014. június 15., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 15., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 15., vasárnap 11:02
Minden forduló előtt (ugye a csoportkörben három forduló van) új kezdőcsapatot lehet állítani elvileg. Szóval meg lehet csinálni azt, hogy most lecseréled Ikert, aztán a második körben megint berakod a kezdőbe.sccsík írta:Sziasztok,
Egy gyors kérdés (nem tudom volt-e már):
Ha én például kiveszem Casillast kapuból, beteszek egy másikat, akkor úgy-e elvesznek a pontjai. De ez csak egy fordulóra érvényes, vagy végig a csoportkör alatt?
Tehát ha én beteszem az algír kapust helyette, akkor a második fordulóra ha visszacserélem Ikert, akkor az első fordulóban megszerzett algír kapus pontjai elvesznek-e, vagy minden forduló után úgymond "lekötik" a pontokat és mintha kezdődne minden előlről?
Köszönöm a segítséget
1. Igen.kapor_89 írta:1. gondolom GT szervezi
2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official"![]()
Ha a főmenünél rákattintasz arra, hogy My Leagues, akkor kijön ugyebár az, hogy Join/Create league. Viszont mellette balra ott van még egy olyan lehetőség, hogy My Leagues, és ha arra rányomsz, akkor elvileg be kell jönnie a madridomos ligának.tubatibi írta:Egyébként nagyon béta verziónak érzem ezt a Football Fantasy-t vagy lehet, hogy csak nekem van úgy, hogy rámegyek a My Leagues opcióra és nem adja be a Madridom ligát? Hanem én ott még keresgéljem meg a Join League opciónál és lám ottvan, amiben benne is vagyok.
Nem az lenne az ésszerű, hogyha rámegyek a my leagues-re akkor egyből beadja a madridomos ligát, ahol ténylegesen vagyok? Meg én örülnék, ha folyamatos sorrend lenne felállítva, így követve, hogy ki hanyadik helyen el esetleg.![]()
Meg ez a pontozási rendszer is kiakaszt igazából, inkább csináltuk volna mi magunknak meg ezt a ligát.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 15., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 15., vasárnap 10:06
Galacticos írta:az angolnál azért mert az a premier league hivatalos fantasyja.kapor_89 írta:2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official"![]()
a másiknál meg azért a yahoos lett mert az adta ki először asszem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 15., vasárnap 10:00
az angolnál azért mert az a premier league hivatalos fantasyja.kapor_89 írta:2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official"
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 15., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: sccsík » 2014. június 15., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 15., vasárnap 1:42
Akár hasonlóan is megoldhatták volna. Nem jó ,h valaki lesérül/nem játszik akkor szinte pótolni se lehet, a kassza nem engedte és ez miatt még 2 meccset emberhátrányban kell játszani.GT37 írta:Nem, ott minden forduló előtt lehet egyet cserélni, illetve többet is, de akkor transzferenként 4 pont levonódik a következő heti pontszámodból.volt írta:Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es() fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?
Illetve egy szezonban két wildcardot is fel lehet használni, ekkor korlátlan mennyiségű free transfert lehet végrehajtani két forduló között (és nem lesz levonás a következő heti pontokból).
Közben Abate nem játszik...Sebaj, majd berakom helyette valamelyik hondurasi vagy algériai klasszist.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 15., vasárnap 1:37
Nem, ott minden forduló előtt lehet egyet cserélni, illetve többet is, de akkor transzferenként 4 pont levonódik a következő heti pontszámodból.volt írta:Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es() fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 15., vasárnap 1:35
Nem tudom, én is most játszok először.volt írta:Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es(RealRaúl77 írta:A kiesők miatt lehet csak újraigazolni.. Nem azért mert új kör..) fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 15., vasárnap 1:34
Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es(RealRaúl77 írta:A kiesők miatt lehet csak újraigazolni.. Nem azért mert új kör..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 15., vasárnap 1:16
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem