Remélem LE számít rá,végig kezdőként a szezonbanés tovább nézhetjük a csodálatos és precíz játékát. Én 2018ig hosszabbítanék vele.

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 15., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 22:21
Meg talán ibra miatt is az internek?De elvileg az Arsenalnak is tartoznak meg..
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 15., vasárnap 22:03
Egy reszet tenyleg o fizette. Es kinezem beloluk hogy nem adjak neki. De elvileg az Arsenalnak is tartoznak meg..Realista24 írta:Azt olvasom, hogy annó Cesc 40 millióért igazolt a Barcába, amiből ötöt a játékos fizetett, és ígéretet kapott arra, hogy ha eladják más csapatnak, akkor ezt visszakapja. Egyelőre nem akarják kifizetni. Szóval a 33 millióból így lesz 28![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 15., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 14., szombat 20:03
Ha jövőre ugyanilyen szezont produkálnak (Bajnoki cím,Német kupa+BL elődöntő) Guardiolát simán postázzák vissza Barcelonába.[/quote]Tjacks írta:
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2014. június 14., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 14., szombat 19:15
Ez már ki lett tárgyalva, nekik jelenleg csak a bl számít, hazai porondon soha nem volt ellenfelük, mindig volt 1-2 csapat aki megszorongatta őket, elcsent 1-2 bajnoki címet, de abban a bajnokságban ezzel a játékosállománnyal tényleg nem kihívás trófeákat nyerni.Pontosan ezért ment Guardiola oda és nem Angliába, mert minden évben lesz minimum egy trófea akármennyire ég a bl-ben.Tjacks írta:De jó lenne ha nekünk is úgy "úszna" majd el egy szezon mint a bajoroknak
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2014. június 14., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 14., szombat 17:23
megint láthatnánák egy korszakos Barcát
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 14., szombat 16:39
Na igen. Elovettek egy taktikat, amihez osszejott egy tokeletesen mukodo Messi - Xavi - Iniesta trio, a csapat tobbi reszet pedig kitoltottek jo jatekosokkal, akik pontosan tudtak hogy mi a feladtuk. Amig ez a harmas a maxon porgott, nagyon nem is volt mit tenni ellunk. Persze sikerult kifejleszteni egy taktikat, de a legtobb esetben azert valamelyikuk meg - meg villant. Eloszor Xavi teljesitmenye esett vissza, Mourinhoval el is kaptuk oket parszor, majd Messi is elegge kiegni latszik, mostmar mas csapatok is meg tudjak oket verni.PEEtör írta:Na...egy meglepő taktikával (és azt tökéletesen végrhajtva) felbukkanó csapat, egy szenzációs formában levő támadóval, megtámogatva két szintén szenzációs formában levő kiszolgálóval söpörtek át Európán.megint láthatnánák egy korszakos Barcát
Ne higgyük már azt, hogy plusz 100-150, de akár még 300 millióval is ezt meg lehet ismételni, ennyi minden nem fog egy ideig összeállni, megint.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 14., szombat 14:11
Na...egy meglepő taktikával (és azt tökéletesen végrhajtva) felbukkanó csapat, egy szenzációs formában levő támadóval, megtámogatva két szintén szenzációs formában levő kiszolgálóval söpörtek át Európán.megint láthatnánák egy korszakos Barcát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 14., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 13., péntek 21:05
'shutterisland írta:rakitic persze, hogy nincs egy szinten fabregassal.
viszont utóbbi különféle okokból kifolyólag itt nem tudta a tudása legjavát hozni, ezért gondolják úgy sokan, hogy ha tudná hozni a sevillás szintet rakitic, akkor nem lenne visszaesés.
máskülönben a valdes-puyol duó távozásával és a mats-rafinha-deu trio ide/visszahozatalával megtörtént az első nagy lépés a generációváltás felé, sőt, alves távozása is terítéken állt, ami szintén ennek jegyében következett volna be.
tehát mondhatni, hogy elindult a várva várt folyamat.
erre már most elrontják azzal, hogy a jövő barcájának egyik alappilérét eladják.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 13., péntek 20:27
Ebben szerintem mindenki egyet ért veled... csak hogy nagyon úgy nézz ki hogy Messit nem igazán szeretnék eladni és még csak hallani sem akarnak róla... Pedig ha egy kicsit belegondolnának akkor :ikarus93 írta:Szerintem ha Messit eladná a Barca, ilyen 100-150 millió euróért, akkor abból a pénzből ha okosan erősítenének, megint láthatnánák egy korszakos Barcát. Ja meg ehhez még az is kellene, hogy Xavi,Pedro,Dani alves-t eltávolítani a Barcából és helyükre hozni abból a pénzből új fiatal szuper tehetséges/sikeréhes játékosokat.
Ennyi lenne az egész, de mivel Messi ott az Isten ez nem fog bekövetkezni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 13., péntek 18:41
Csak ám a Sevillába idén ő volt a motor. Előtte szerintem senki sem kapta fel a fejét, hogy ott amúgy játszik egy Rakitic. Tegnap Modric köröket vert rá tudásban meg szervezésben, és szerintem kevés ő egy barcához, de lehet majd koppanak. Nagyon jó játékos, de szerintem oda kevés lesz.'shutterisland írta: ezért gondolják úgy sokan, hogy ha tudná hozni a sevillás szintet rakitic, akkor nem lenne visszaesés.
mats hasonló kapus mint Valdes. Ebből a Rafinha gyerekbe sokat látok, de olyan szeleburdi mint nálunk Isco. Rengeteg labdát szór majd el a kp-n a fölösleges cselekkel, és Deu se külömb szerintem. Viszont, ha törve lesznek, lehet nem lesznek olyan meghatározók. Nekem most ez kicsit erőltetetnek tűnik kicsit, hogy megmutassák főnőkék, hogy igenis van utánpótlás. Nálatok aki jó lesz szerintem az ez a Hailovic gyerek lesz majd + van az utánpótlásban 1-2 támadó, de azokból nálatok semmi sem lesz ameddig ott van Messi. Majd mennek kölcsönbe, aztán amilyen okos ott a vezetőség, fogja és eladja bagóért...'shutterisland írta:máskülönben a valdes-puyol duó távozásával és a mats-rafinha-deu trio ide/visszahozatalával megtörtént az első nagy lépés a generációváltás felé,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 13., péntek 16:25
Enrique idén ugyebár együtt dolgozott Rafinhával a Celtában, ismeri, kedveli a játékát, szóval a kis Alcántara játékpercei felől szerintem nem kell aggódnunk (bár Roberto esetleges maradása nem jó hír ebből a szempontból). Deulofeu meg nyilván nem lesz rögtön kezdő Messi és Neymar mellett, de nagyot csatázhat majd Pedróval és Sánchezzel (ha utóbbit nem adjuk el).ziro4vr írta:Oké, visszajönnek, de kérdés, mennyire fogják megkapni az esélyt. Amíg kulcsmeccseken a 34 éves Xavi fog mindig játszani, meg a középszer Pedro, a két tehetség meg padozik, addig majd mindegy. Lehetne egy építő jellegű munkát végezni, az edző szerintem alkalmas is lehetne rá, de a barca azonnal akar visszajutni a csúcsra, ami egyfelől természetes, más felől viszont nem rendelkezik olyan szintű építőelemekkel szerintem, amikkel feljutott oda pár éve.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 15:30
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 13., péntek 15:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 15:14
Oké, visszajönnek, de kérdés, mennyire fogják megkapni az esélyt. Amíg kulcsmeccseken a 34 éves Xavi fog mindig játszani, meg a középszer Pedro, a két tehetség meg padozik, addig majd mindegy. Lehetne egy építő jellegű munkát végezni, az edző szerintem alkalmas is lehetne rá, de a barca azonnal akar visszajutni a csúcsra, ami egyfelől természetes, más felől viszont nem rendelkezik olyan szintű építőelemekkel szerintem, amikkel feljutott oda pár éve.'shutterisland írta:
máskülönben a valdes-puyol duó távozásával és a mats-rafinha-deu trio ide/visszahozatalával megtörtént az első nagy lépés a generációváltás felé, sőt, alves távozása is terítéken állt, ami szintén ennek jegyében következett volna be.
tehát mondhatni, hogy elindult a várva várt folyamat.
erre már most elrontják azzal, hogy a jövő barcájának egyik alappilérét eladják.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 13., péntek 15:06
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem