Szerintem elég fasza kis védő, ennyiért bőven megéri annak a csapatnak, ahova megy.
-Elvileg a Barca felajánlotta Song-ot a Manchester United csapatának.
-A Chelsea pedig még mindig Khedirat akarja.
Az összes hírt a goal.com-ról hoztam.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 14., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 14., szombat 0:59
Ilyen játékosokat kéne valahogy elcsábítani az MB1-be. Fradi vagy Vidi. Mekkora plusz lehetne. Itt elbohóckodnának, és még azzal is óriásit tudnának dobni 1-1 csapaton. Azért nem volt ő rossz játékos anno.Anis írta:A BBC szerint az egykori Arsenal nevelés, Spurs játékos már 29 éves korában felhagy a focival!
Az új Beckham, szóltak róla a hírek! David Bentley. Már 2013 nyara óta klub nélküli.
Azt írják, hogy állítólag már nem érdekli a foci.
"Már egy éve annak, hogy utoljára pályára léptem és azt éreztem, hogy itt az ideje véget vetni ennek."
Pedig tényleg volt egy-két jó meccse, anno amikor még a Sport TV adott angol meccseket akkor láttam többet is Bentley-ből. De aztán ő is kipukkadt, sokszor elment kölcsönbe, majd a ruszkikhoz (Rostov), és ennyi volt.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 14., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 13., péntek 17:11
Fabregas jobb csatár mint Mandzukic vagy mi?Mert az Arsenalnak csatár (is) kell, Fabregas posztján ott van Ramsey és Wilshere...(vagy Özil)Di Mária kivételével ez a névsor is középszerű játékosokból áll. Egyik se fogja elhozni a megváltást. Fabregas mindegyiknél jobb.
Persze ezek sem nagy nevek, de én nem várom most a megváltást!Az majd csak akkor lesz ha lecsúsznak a BL helyről....persze, nem mindegy. de ezek közül is tényleges erősítést, szerintem csak Coleman, Mandzukic és ha visszaszerezné a portói formáját akkor Hulk jelentene. Rémy, Bender gyenge.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 13., péntek 16:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 16:30
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 13., péntek 16:27
Di Mária kivételével ez a névsor is középszerű játékosokból áll. Egyik se fogja elhozni a megváltást. Fabregas mindegyiknél jobb.BBarni írta:Én pld olvastam Rémy,Bender,Khedira,Di Maria,Coleman,Mandzukic,Hulk nevét is így meg már minden más....
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 13., péntek 16:22
nem hiszem el Wenger nem veszi észre magátmintha egy Cardiff vagy Sunderland lehetséges igazolásait böngészném..
Azért tegyük már hozzá, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik újság írja...A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 16:14
szerintem Giroud se jobb semmivel , jó kis dinamit duó lesznekVictor írta:Morata nem elég jó?![]()
nem hiszem el Wenger nem veszi észre magátMorataMartin írta:A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
nagyon egyetértek veled, sok függ attól Mou képes-e kicsit változtatni, vagy mennyire szabja a saját ízlésére a keretet, ha mindenhova begyűjti azokat akiket akar esélyes, hogy kiélezett lesz a bajnokság. a City kiszemeltjeire kíváncsi leszek, kiket mennyiért tudnak igazolniziro4vr írta:Chelsea és City dominanciát várok jövőre
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 15:57
micsoda nevekMorataMartin írta:A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. június 13., péntek 15:53
Morata nem elég jó?lesz sok pénz és sok jó játékos érkezik majd az Arsenalba
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 13., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 15:48
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 13., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 13., péntek 13:47
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 13., péntek 13:06
Matic úgy copatta a brazilokat a VB előtti felkészülési meccsen, hogy öröm volt nézni.R.M.C.F írta:Matic egy gólem.....lassú és nehézkes....a pl ben elmegy,de a bl ben ne játsszon.
a legtöbb barcás utálja a chelseat, holott ennek fordítva nagyobb oka van (Övrebös meccs).messideco írta:Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 9:35
Ilyen ez a popszakma. Zsoldosok ezek mind, de legalabbis 95%uk. Ettol fuggetlenul fabregas ugye mind a klub, mind a jatekos reszerol mosolyt csal az arcomra.messideco írta:Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 13., péntek 7:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 23:47
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 12., csütörtök 23:37
Ez szerintem is tuti így lesz. Matic a védelem előtt és Ramires-Cesc páros meg a Realból példát felhozva a Modric-DM szerepkör. Előre pedig Willian tuti kezdő lesz, Mou nagy kedvence lett az alázatos játékával - nem lesz ő hosszú távon kispados. Hazard is alapkezdő ez vitathatatlan. a maradék egy hely pedig a csatáré lesz. Így gondolom egyelőre a meglévő keretből. Schürrle meg a 12. ember.numberone1 írta:A belso harmas kp szerintem is eros lesz. Matic-Ramires-Fabregas egyik legerosebb(hanem a legerosebb)lesz a PL-ben
Hova máshova? Ha a Realbe megy az a baj. Német, olasz páros kilőve. marad a PSG/Monaco, de gondolom ez nem vonzotta. Pool, Citybe szóba sem került. maradt a MU és a Chelsea. előbbi EL/BL mentes lesz, szóval innentől kezdve meg egyértelmű. de ahogy hallottam a MU is akarta, ha lett volna BL, lehet inkább odamegy.messideco írta:Mit ne mondjak, elég köcsög. De én is ezt tettem volna, mint ahogyan Thiago is tette. De pont a Dinamoba?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem