HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 27., hétfő 2:18
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 27., hétfő 0:25
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 26., vasárnap 23:11
ez a legnagyobb baj. Mindig új elnök, új edző, új játékosok... Láthatjuk, hogy a Dortmund milyen kerettel és háttérrel gyűrt le minket. Én Zizout bebetonoznám szakmai igazgatónak, csinálja...R.M.C.F írta:mert 10 éve végül is rossz koncepcióink voltak. Nem volt nagyon valós építkezés,nem voltak komoly szakmai igazolások
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 26., vasárnap 23:06
Meglehetett volna ... ezek találgatások. Szerintem nem vertuk volna meg a BMet, joval erosebb es stabilabb a keretuk. Idén tényleg rászolgáltak erre a BL kupára. Ok megérdemelték, egész szezonos teljesitmeny alapján. Ugye nemkell mondanom, hogy a szezonunk alapján mi is pontosan azt érdemeljuk, amit kaptunkGéci írta: Utolsó mondatom olvasd el még1x...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 22:59
Utolsó mondatom olvasd el még1x...schranzer írta:A Dortmund legyozesevel, es kiejtésével még korántsem lett volna meg a tizedikGéci írta:Amùgy meg a goal.com is tény ként közli, hogy Ancelotti-Zidane páros ül majd kövi szezonban a padon...
Hehének viszint igaza van, mert konkrétan itthon az első félidőben eldönthettük volna a dortmund elleni meccset annyira le lettek focizva. Azzal a mentalitással csak pontosabb játékkal meg lehetet volna a tizedik...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 26., vasárnap 22:53
A Dortmund legyozesevel, es kiejtésével még korántsem lett volna meg a tizedikGéci írta:Amùgy meg a goal.com is tény ként közli, hogy Ancelotti-Zidane páros ül majd kövi szezonban a padon...
Hehének viszint igaza van, mert konkrétan itthon az első félidőben eldönthettük volna a dortmund elleni meccset annyira le lettek focizva. Azzal a mentalitással csak pontosabb játékkal meg lehetet volna a tizedik...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 22:42
Buitre írta:ez mennyire igaz! egy-két embert én is megnéznék a mostani keretből más edző kezei alatthehe írta:rohadtul nem az igazolások számítanak, hanem a felfogás, a taktika és a hozzáállás.
még ezzel a deformált kerettel is játszhattunk volna béelldöntőt, ha nem elkúrt módon megyünk ki a pályára sokszor.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 26., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 22:40
2 teljesen különböző típusú játékos. neymar nagyot fog robbanni a barcában.Kerlon írta:Valószínűleg jól gondolod. Gondolom a kenőpénz megvolt az ügynöknek is és apucinak is. Most már abba reménykedjetek, hogy Ibra effekt lesz.R.M.C.F írta:Tököm keresgél,de az volt a lényege hogy ha Neymar a fia lenne akkor a real madridot ajánlotta volna neki,de neymar az ügyfele.....és ez volt neki a legjobb.
Gondolom az anyagiakra célzott.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 22:38
persze, de azért ha egy vidal, vagy pogba rohangászna khedira helyén, esetleg gündogan lenne modric mellett, vagy mondjuk olyan jobbhátvédünk lenne, aki képes 3 méternél messzebbre passzolni, akkor még több esélyünk lenne erre.rohadtul nem az igazolások számítanak, hanem a felfogás, a taktika és a hozzáállás.
még ezzel a deformált kerettel is játszhattunk volna béelldöntőt, ha nem elkúrt módon megyünk ki a pályára sokszor.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 26., vasárnap 22:38
ez mennyire igaz! egy-két embert én is megnéznék a mostani keretből más edző kezei alatthehe írta:rohadtul nem az igazolások számítanak, hanem a felfogás, a taktika és a hozzáállás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 26., vasárnap 22:35
Valószínűleg jól gondolod. Gondolom a kenőpénz megvolt az ügynöknek is és apucinak is. Most már abba reménykedjetek, hogy Ibra effekt lesz.R.M.C.F írta:Tököm keresgél,de az volt a lényege hogy ha Neymar a fia lenne akkor a real madridot ajánlotta volna neki,de neymar az ügyfele.....és ez volt neki a legjobb.
Gondolom az anyagiakra célzott.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 22:33
rohadtul nem az igazolások számítanak, hanem a felfogás, a taktika és a hozzáállás.nekünk is nagyon erős, jó keretünk van, pár okos igazolással simán csúcsra lehetne járatni. :-)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 26., vasárnap 22:32
ezért írtam csodát. a BMnek kijárt már a BL. nekünk sincs kutyaütő keretünk. van rá két nyara hogy BL győztest csináljon a keretből.Dupla D írta:Azért azt nem kell elfelejteni, hogy már ő is egy nagyon erős, jó keretet kapott, amit sikeresen megreformált.BBeno írta:Jupp 2011 nyarán írt alá a BM-hez tehát két éve. annyi idő alatt velünk is csodát tehetne. inkább ő mint ancselotti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 22:32
Erre gondolsz gondolom.“Ha lenne fiam, azt szeretném, hogy a Real Madridban focizzon, de Neymar nem a fiam, azonban az ügyfelem. Most meg kell keresnünk, hogy mi a legjobb a számára” – nyilatkozta Neymar ügynöke, Riberio.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 22:31
nekünk is nagyon erős, jó keretünk van, pár okos igazolással simán csúcsra lehetne járatni. :-)Azért azt nem kell elfelejteni, hogy már ő is egy nagyon erős, jó keretet kapott, amit sikeresen megreformált.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. május 26., vasárnap 22:29
Ma direkt néztem miatta a Santos meccsét. Gondolom ennél átlagosan jobb teljesítményt szokott nyújtani ?! Mert a mai alapján nem nagyon szorult össze a gyomrom a gondolattól, hogy jövőre ő vezeti a labdát Varanékra. Persze láttam már nem 1 összevágott trükkvideót róla amin nagy spílernek tűnik, de ha egész meccses teljesítménye a mai és a korábbi európai válogatottak ellen nyújtottakéhoz hasonló akkor (egy fejben egészséges) Ramos elteszi uzsira.amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
neymar gyerekként volt a real madridnál, jól érezte magát, minden fasza volt.
és akkor most aláírt a barcához felnőttként.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem