VB - 2014
Re: VB - 2014
haha
blind isten
blind isten
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
kell a Buszkecc, Xabi, Xavi hármas oda középre, kell...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az asszony pont elkapcsolta az édes életre, mert hát mindjárt szünet...messideco írta:Hova felment ez a fiú te jó ég!!!
https://www.youtube.com/watch?v=VKDwzlw4bic

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
kicsit jobb nézni a spanyolokat, mint két éve, de azért Xavit még mindig sürgősen el kéne kergetni lepkéket fogni az őserdőbe. világi alibi, ráadásul miatta (és buszkecc miatt) unalmas a játék.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
plusz pikének a labdást kellett figyelni, nem a háta mögé hogy hol vannak a többiek, hozzá kellett volna igazodniCsabi írta:szerintem ez elsősorban ramos hibája. pikén ott volt az ember, neki először rá kellett figyelni, ahogy ramosnak is persire.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Zseniális megoldás volt Persie-től, szerintem mindenki arra számított, hogy majd leveszi a labdát, Iker is, és akkor megoldja majd szokásos módon, rendesen meglepte a dolog.
Nyomni kell, Xavi csak pontosan tud passzolni, Busihoz, ha hozzáérnek jön a szabadrúgás, Costát nem bírják fogni, Iniesta bármikor képes váratlant húzni, ejj, de hatalmas labdát adott Silvának...
Nincs nagy baj, komolyan kell játszani, hozzáállni, és akkor nincsenek kihagyott ziccerek, csak a 3 pont.
Nyomni kell, Xavi csak pontosan tud passzolni, Busihoz, ha hozzáérnek jön a szabadrúgás, Costát nem bírják fogni, Iniesta bármikor képes váratlant húzni, ejj, de hatalmas labdát adott Silvának...
Nincs nagy baj, komolyan kell játszani, hozzáállni, és akkor nincsenek kihagyott ziccerek, csak a 3 pont.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

akár hogy nézem ez nem volt büntető. 
Ramos meg lemaradt Perseiről, viszont Pique is igen belógott. nem varrnám Ramos nyakába az egészet.

Ramos meg lemaradt Perseiről, viszont Pique is igen belógott. nem varrnám Ramos nyakába az egészet.
0 0 2
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem ez elsősorban ramos hibája. pikén ott volt az ember, neki először rá kellett figyelni, ahogy ramosnak is persire.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
hát így hogy rálépett akadályozta perszeferni írta: megakadályozta Costát abban, hogy helyzetben legyen és gólt szerezzen??
igen, innentől nincs miről beszélni, lapot sem véletlenül nem kapott.

Igaz, mindkettőé.Dupla D írta: igaz, hogy Ramosé volt az ember, de piké ragadt be. nem volt meg az összhang. szóval mindkettő hibája.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hova felment ez a fiú te jó ég!!!
"And my heart will leave you never."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
előrébb volt Persie valamivel.realfan91 írta:akkor valamit nagyon benézhettem mert ramosnál úgy láttam jóval előrébb volt már persie.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
tehát Costa rálépett a védőre és ezért tizenegyesM1Ö írta: de ha nem így csúszik be a védő, hanem nyújtott lábbal, akkor nem tudta volna akadályozni Costa-t, csak el csúszott volna mellette. Így viszont, ha Costa is lépett rá, akkor is akadályozta, mert azért csúszott el
hagyjuk már, a védő nem volt szabálytalan, nem tehet róla hogy costa pont rálépett
az a dolgaferni írta:megakadályozta Costát abban, hogy helyzetben legyen és gólt szerezzen??
ha rajta múlik kontakt se lett volna
na jolvan megelőztek, szinte szóról szóra

benézte a bíró, ez van
3/3
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2014. június 13., péntek 21:54-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Van Persie, az igen... Hatalmas gól volt sajnos.
A tizi szerintem egyértelmű volt, Iniesta meg hatalmas labdát adott Silvának a végén, kár, hogy emeléssel próbálkozott az emberünk... Ez a Xavi-Busi-Xabi középpálya még mindig nem tetszik, jöhetne Koke vagy Fabregas a szünetben (ha már Thiago és Isco nincs).
VAMOS!
A tizi szerintem egyértelmű volt, Iniesta meg hatalmas labdát adott Silvának a végén, kár, hogy emeléssel próbálkozott az emberünk... Ez a Xavi-Busi-Xabi középpálya még mindig nem tetszik, jöhetne Koke vagy Fabregas a szünetben (ha már Thiago és Isco nincs).
VAMOS!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem az a védő feladata, hogy akadályozza a támadót? Ha Costa nem lép rá a lábára nincs kontakt és szépen elcsúszik előtte a bekk...nem is értem mit kell ezen gondolkodni.megakadályozta Costát abban, hogy helyzetben legyen és gólt szerezzen??
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
én amúgy még azt sem értem, hogy Alba miért nem startolt rá Van Persie-re... látta, hogy beindul, míg Ramos háttal volt neki, nem érezte, hogy ekkora veszély van szerintem... bár tény, csúnyán lemaradtak.
Alba szerintem nagyon visszafejlődött. Piszok gyors a srác, vicces nézni, ahogy elfut a többiek mellett, de valahogy nincs játékban... mondjuk én kb csak 2 éve láttam az EB-n, akkor egész ügyes volt, Barca meccset viszont nem bírok nézni, szóval nem tudom, hogy mi lett ott vele.
Alba szerintem nagyon visszafejlődött. Piszok gyors a srác, vicces nézni, ahogy elfut a többiek mellett, de valahogy nincs játékban... mondjuk én kb csak 2 éve láttam az EB-n, akkor egész ügyes volt, Barca meccset viszont nem bírok nézni, szóval nem tudom, hogy mi lett ott vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sastre 2014. június 13., péntek 21:53-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pique beragadt, Ramos meg a tökmagot kereste a zsebében. Ezek még a spanyol bajnokikon vannak. Nem baj, örülnék ha a két kapitány hamar "hazajönne", szükség van rájuk.
Tizi meg jogos volt.
Tizi meg jogos volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
akkor valamit nagyon benézhettem mert ramosnál úgy láttam jóval előrébb volt már persie.poronty írta:Pikkenbauer belógott vagy 3 métert, de ha egy vonalban van Sergio-val, akkor sincs les mert mélységből jött a csávó...Ramos-nak kellett volna vele mennie egyértelműen az Ő gólja.kommentátor balfasz meg Ramost hibáztatja.![]()
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
állapodjunk meg abban, hogy mindkettő elszabta. costa meg betolta a hattyúk halálát.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezzel lehet, hogy rohadt nagy hülyeséget írok, de ha nem így csúszik be a védő, hanem nyújtott lábbal, akkor nem tudta volna akadályozni Costa-t, csak el csúszott volna mellette. Így viszont, ha Costa is lépett rá, akkor is akadályozta, mert azért csúszott el. Szerintem adható volt.
Nem rossz egyébként ez a Spanyol válogatott, kicsit felpörögnének nagyon sima meccs lehetne.
Kicsit olyan "lesz*rom" stílusban nyomják.
Nem rossz egyébként ez a Spanyol válogatott, kicsit felpörögnének nagyon sima meccs lehetne.
Kicsit olyan "lesz*rom" stílusban nyomják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero