Ebben szerintem mindenki egyet ért veled... csak hogy nagyon úgy nézz ki hogy Messit nem igazán szeretnék eladni és még csak hallani sem akarnak róla... Pedig ha egy kicsit belegondolnának akkor :ikarus93 írta:Szerintem ha Messit eladná a Barca, ilyen 100-150 millió euróért, akkor abból a pénzből ha okosan erősítenének, megint láthatnánák egy korszakos Barcát. Ja meg ehhez még az is kellene, hogy Xavi,Pedro,Dani alves-t eltávolítani a Barcából és helyükre hozni abból a pénzből új fiatal szuper tehetséges/sikeréhes játékosokat.
Ennyi lenne az egész, de mivel Messi ott az Isten ez nem fog bekövetkezni.
- Messiért valami elmebeteg sejk kifizetne nekik 150 misit... eladhatnák Dani Alvest is szerintem 15-ért és Pedro is 20-ért akkor ebből a három emberből a bevétel : 185 misi... ehhez még hozzájönne Fabre ára ami 33 misi volt az 218 misi ebből bőségesen kijönne --->
- Micah Richards /M.City-nél jobbhátvéd/ 18.5 misi a transfermarkets szerint de legyen most 25
- Marquinhos /PSG belső véfő/ 30 misi a transfermarkets szerint de legyen most 40
- Kross /nem kell bemutatnom szerintem senkinek/ legyen mondjuk 30
- Vidal /sztem őt sem kell/ legyen mondjuk 50
Ez így összesen 145 misi /már persze ha jól számoltam/ még így is maradna 73 misi amiből akár Aguerot is megvehetnék.