VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 13., péntek 13:38

http://www.youtube.com/watch?v=NGStRNGTzRY
Modric. Kicsit fura ez a haj, de jó lesz ez. A világ legjobbja vagy, imádlak.

Del Bosquenak sikerült elérni, hogy ma úgy üljek le a TV elé, hogy annak szurkoljak, hogy a Barcások ötlettelenül tiki-kakáznak a félpályánál. A hollandok Pique hibájából gólt adnak. Casillas kb. mindent kivéd, év védései lesznek. Aztán Juanfran hozzon össze egy tizit, amit persze Casillas kivéd. A 80. percben silva két játékost is kicselezve lőjjön gólt, és a végén a győzelemért hajtó spanyoloknak előre kell küldeniük Ramos-t, aki a Xabi-tól kapott gyönyörű 30 méteres passza után mellel való labdalevétele után ollózza be a hálóba a labdát.

Casillas-Azplili-Javi Martínez-Ramos-Moreno-Xabi-Koke-Fabregas-Silva-Villa/de Costa lesz-Iniesta kezdőt lehet még kicsit szeretném is. De csak kicsit.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 13., péntek 13:36

BRÉKING: Xavi megsérült, így egy újonc veszi át a helyét a keretben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 13., péntek 13:35

Nem értem miken vagytok fennakadva...
1;Ennyit változott a foci,már 2006-ban is elég szar volt a színvonal,üde színfolt a franciák,(azok is csak Zidane miatt),2010-ben még szarabb+a vuvuzela is rátett egy lapáttal,aztán itt van 2014,ahol Osacarok meg Paulinhok a kulcsemberek egy brazil válogatottban...
2;A hazai csapatoknak kicsit mindig is lejtett a pálya,78-ban az argentinoknak,66- ban az angoloknak,vagy épp 02-ben koreanak...akiknek kb a csoportból se nagyon szabad lett volna továbbmenni.
Természetesen fel lehet ezen háborodni,de tenni ellene...semmit.Hát ez van.A bírók be vannak sz*va hogy ha kicsit nem segítik a hazai csapatot akkor....nem véletlen amúgy hogy nem egy nevesebb europai spori vezette ezt a meccset...
Amúgy meg messzemenő következtetést ebből a meccsből levonni nem lehet...ez egy nyitó meccs volt,amit sztm a brazilok akkor behúznak ha nincs az a tizi...
Neymaral semmi gond sem volt,állítom ha nálunk játszik,senki nem mondott volna róla egy rossz szót sem a tegnapi után...
Bízom a színvonalasabb folytatásba,ma elkezdődik a nagyüzem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 13., péntek 13:32

hehe írta:
Olic egész egyszerűen túlugrotta a kapust, annyira hogy annak a feje abban a magasságban volt, ahol az ő könyöke. Mivel ugyanazon a négyzetméteren tartózkodtak, nem meglepő, hogy összeért a két objektum.
ugye nem ártana tudni a labdarúgás szabályait...
az az igazság hehe, minden bántalom nélkül, h ezt inkább a bíróknak kellene mondani.
mert olyan szinten szarnak bele, h hihetetlen, de mondhatnám úgy is, h nem következetesek.

nálam határeset az olic cesar incidens. :mrgreen:
persze a szabályzatban az van, h ötösön belül, meg kapustámadás, meg stb..

de véleményem szerint olic egyáltalán nem kereste a kontaktot, nem úgy mint mondjuk neymar könyöklése modric ellen, ahol visszajátszásokon is tisztán látszott, h rendesen megnézte magának hol jön a horvát. feel..

de abba is hagyom, még mielőtt vki elkönyvelne brazil ellenesnek. :mrgreen:

portugália :zoldsalas: :zoldsalas: :cheers: :happy:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. június 13., péntek 13:35-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 13., péntek 13:31

nmate írta:
matador írta:
Mindig öröm urakkal vitatkozni, akik nem csak érvekkel próbálják alátámasztani véleményüket, hanem mindezt a partner véleményének tiszteletben tartásával, másokat egyenrangú félként kezelve, és a stílusukban mindezt érvényre juttatva teszik. :coffee:
Érthetően leírtam, hogy ötösön belül szabálytalan volt a KAPUSSAL szemben Olic, erre te jössz itt azzal, hogy a könyöke nem keresi a kapus fejét. De faszom, én vagyok a hülye. Ha fent van a keze ugrásnál még mezőnyben is szabálytalan, csak szólok.
hehe írta:ugye nem ártana tudni a labdarúgás szabályait...
Nem divat.
Maradjunk annyiban, hogy minden kétes szituban egy felé dőlt a mérleg. Nem mondanám ordas nagy csalásnak sem, egyelőre, de nem sok jót vetít előre.
Viszont leírni is korai a brazilokat, ahogy többen észrevételezték itt előttem, ez egy nyitómeccs volt. Utoljára Szenegál játszott jól ilyenen. :mrgreen:
Nem tudom eldönteni, a két bajszos közül, akik közül mindkettőt nagyon csíptem hajdanán, melyik árt többet a vb-nek azzal, hogy vak. :hmmm:
Sportfilozófia: Roger Federer

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 13., péntek 13:30

na most a sok köpködő miatt elkezdtem szimpatizálni a brazilokkal :lol:

és tegnap neymar szerintem egyáltalán nem a barcás kurvafociját játszotta
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 13:29

Nem tudom, hogy van-e értelme, de Olic egyértelműen szabálytalan volt. 5,5-esen belül, ha nem is lököd el a kapus már akkor szabálytalan vagy, ő meg lendületből neki ugrott és fejelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 13., péntek 13:19

Egy meccs ment le, raadasul csoportmeccs, es mar egymas torkának ugrottatok úgy, hogy rossz nézni.
De ez legyen a legnagyobb problematok az életben, amin idegeskednetek kell. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 13., péntek 13:19

matador írta:
Mindig öröm urakkal vitatkozni, akik nem csak érvekkel próbálják alátámasztani véleményüket, hanem mindezt a partner véleményének tiszteletben tartásával, másokat egyenrangú félként kezelve, és a stílusukban mindezt érvényre juttatva teszik. :coffee:
Érthetően leírtam, hogy ötösön belül szabálytalan volt a KAPUSSAL szemben Olic, erre te jössz itt azzal, hogy a könyöke nem keresi a kapus fejét. De faszom, én vagyok a hülye. Ha fent van a keze ugrásnál még mezőnyben is szabálytalan, csak szólok.
hehe írta:ugye nem ártana tudni a labdarúgás szabályait...
Nem divat.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 13:16

Olic egész egyszerűen túlugrotta a kapust, annyira hogy annak a feje abban a magasságban volt, ahol az ő könyöke. Mivel ugyanazon a négyzetméteren tartózkodtak, nem meglepő, hogy összeért a két objektum.
ugye nem ártana tudni a labdarúgás szabályait...
Kép
Kép
Kép

matador

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 13., péntek 13:16

nmate írta:
matador írta:Egészen más a 'kint van a keze' ami egyébként alig zár be szöget a testével, vagy hogy kinéz, látja, hogy jön, és jól odakönyököl. (...) A könyök nem kereste a fejet.
Oké, nyertél.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 13., péntek 13:09

matador írta:Egészen más a 'kint van a keze' ami egyébként alig zár be szöget a testével, vagy hogy kinéz, látja, hogy jön, és jól odakönyököl. (...) A könyök nem kereste a fejet.
Oké, nyertél.

matador

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 13., péntek 13:04

nmate írta:
matador írta:még négy-öt gólt rúgatni fognak vele, gólkirály lesz. tegnap ugye láttuk, hogy a vb-t csak egy csapat nyerheti. úgyhogy azt kell mondjam, az aranylabda eldőlt.
Láttuk hát :lol: Remélem a többi meccset akkor nem is nézed. Illetve határozottan kérlek ne nézd.

Annyira szánalmas ez a ösztönös brazil utálat, leírod Te is, hogy Neymar könyököse piros, de az már nem zavar, hogy a meg nem adott horvát gólnál amikor felugrott Olic kint volt a keze és az ötösön belül döntötte fel a kapust! Ez mi, ha nem szabálytalan? Legalább lennél következetes. :x
Egészen más a 'kint van a keze' ami egyébként alig zár be szöget a testével, vagy hogy kinéz, látja, hogy jön, és jól odakönyököl. Olic egész egyszerűen túlugrotta a kapust, annyira hogy annak a feje abban a magasságban volt, ahol az ő könyöke. Mivel ugyanazon a négyzetméteren tartózkodtak, nem meglepő, hogy összeért a két objektum. Ez továbbra sem kosárlabda. A könyök nem kereste a fejet.

https://www.youtube.com/watch?v=TKSND77hEfs

Mindegy, én abbahagyom, mert a végén rámkerül a brazil-gyűlölő-billog, aztán bajban leszek. :shutup: Pedig én aztán hiszek abban, amit Brazíliának kéne képviselnie. Nagy kár, hogy jó ideje nem megy, szüksége lenne erre a focinak.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 13., péntek 12:58

De azt látom még mindig nem mindenki vágja, hogy az országnevek vannak csak nagybetűvel, a nemzetiséget kisbetűvel kezdjük. :lol:
#grammarnazi

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 12:57

csak pár kommentet olvastam vissza , de látom hehe megcsinálta a bulit :lol: én se szimpatizálok Neymar személyiségével, még a Santosban élvezetes volt a játéka ,a Barcaban kevésbé, ugye a Messi-faktor jelen van, de tegnap különösebben nem volt gond vele szerintem se,személy szerint nekem szimpatikus volt amit csinált,a csapat élére állt, arról nem tehet Pletikosa úgy védett ahogy, tizinél szerencséje volt nyilván, de összességében próbálta szervezni a játékot, ami hát akadozott nagyon mint egy roller a futóhomokban de még mindig nála volt a legjobb helyen a labda. Alves már nagyon nem szint, se védekezésben se támadásban nem nyújt semmit, Paulinho érthetetlen számomra mit keres a kezdőben , Oscar meg Oscar... olyan megmagyarázhatatlan jelenség számomra a srác mint a franciáknál Valbuena vagy a németeknél Khedira, de biztos fontos ember a keresztapja neki is, másra nem tudok gondolni. Hulk olyan dzsudzsisan leépítette magát Oroszországban Willian szintekkel jobb már, Frednél meg elmondta Gundi is biztos forrásból, hogy vannak jobb centerek a világon de Bánfi szerint gólonként megdönti a saját rekordját szóval nem lesz vele gond. kicsit komolyabbra fordítva ha Maicon,Fernandinho v. Ramires és Willian bekerül a kezdőbe élvezetesebb focit várok tőlük és meggyőzőbb játékot, aztán kíváncsi leszek. viszont van rá egy mcmenü pluszom, hogy nem nyerik meg a VB-t ha lesz bírói segítség, ha nem. :D
este meg viva espana, meg gondolom háborús helyzet a fórumon B-)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 13., péntek 12:55

Remy írta:
Géci írta: Na most akkor Francia- Portugál döntő lesz? :mrgreen:
Én már pár hete ezt mondogatom, hogy itt Francia - Portugál döntő lesz :shifty: B-) :mrgreen:
De vagy naponta 4x a tudtunkra adod, hogy biztosan tudatosuljon :lol:

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 13., péntek 12:54

Remy írta:
Én már pár hete ezt mondogatom, hogy itt Francia - Portugál döntő lesz :shifty: B-) :mrgreen:
Nekem nem lenne ellenemre,ezzel a két válogatottal szimpatizálok. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 13., péntek 12:52

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 13., péntek 12:51

Pipita írta: Én a 4-3-as meccsen nem röhögtem a markomba Cé tizijénél, konkrétan égett miatta a pofám, pedig az is vezetést ért, és még szabálytalanság is volt. Szóval a lényeg annyi, hogy az a mindenki az bizony nem mindenki.
Igen, kár volt általánosítanom, csak valahogy a BL győzelem óta(meg igaz, már előtte is) egy-két fórumozónak megnőtt az arca, semmibe van véve a Barca, Neymar stb. Én sem kedvelem a katalán klubot, de megfigyelheted, hogy ha valaki a brazil válogatottat felhozza, rengetegen már a Barcelonára asszociálnak, és reflexből megy a gyűlölködés.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 13., péntek 12:48

Realista24 írta:Dehogy lesz csalódás. Francianak nevezett barátaim gyönyörű játékkal mennek a döntőbe :D
Reggel a morning show-ban Ilonka néni a jós és tisztán látó ( :lol: :lol: ) azt mondta, hogy jóslata szerint a portugálok nyerik a vb-t. :mrgreen: :lol: :lol: Na most akkor Francia- Portugál döntő lesz? :mrgreen:

Vissza: