ezek után legalább a vébé idejére abba lehet hagyni a butaargentinozást, meg a lófasztikitakázást.. mert qrvára hiteltelen lett
mivan?
akkor annak, aki esetleg első vébéjét fogja idén nézni:
a nyitómeccs mindig szar, ott az kínlódás, erőlködés.
valamikor az aktuális világbajnok nyitotta a cuccot, ma már a házigazda. nem egyszerű.
az első meccs meg pláne nehéz mindegyik csapatnak.
oké, akkor ezt megbeszéltük, tisztáztuk.
namost a horvátok, amit tegnap foci téren bemutattak, az egy teljesen totálnagy nulla volt.
volt összesen 5 jó értelmes passzuk, amiből modric vállalt 4-et.
az elképzelést annyiban lehetett náluk látni, hogy beálltak 11 emberrel bekkelni.
persze nem véletlenül, a brazilok tettek is ezért.
nem volt szép meccs, nem volt szép focival, de ritka, hogy nyitómeccsen 3 gólt lő egy csapat egy vébén.
valóban 4-5 ember helyett lehetne mást berakni a brazil csapatba, de én már beletörődtem, nincs mit tenni, ezek scolari kedvencei, hiába jobb maicon alvesnél (ha valahol meg fogják szívni, akkor pont ezen a helyen az egyenes kiesésben, egészen durva, hogy mekkora alibi és balfasz védekezésben az ember), hiába jobb willian oscarnál (akinek a helye ezzel a tegnapival örökre beton lett sajnos), hiába paulinho a lehető legszarabb választás fernandinho és ramires közül a kp-ra (nem is értem, egy szánalmas totenhamben játszik, míg a másik kettő legalább profi nagycsapatban alapember), hiába tud jo labdát is megállítani néha, ha fred ősállat módjára bassza popsin scolarit és ezért kirobbanthatatlan.
nem lehet mit tenni, itt marcelo és neymar fogják csinálni a show-t, kérdés, 2-en mire lesznek elegek.
a végére:
neymar tegnap jól játszott.
az egész nép súlya nehezedett a vállára, pláne 0:1-nél.
jöhettek itt óbégatva, mert gyűlölitek a gyereket, mert fetreng, mert barcás, attól még tegnap emberként játszott, semmi baj nem volt vele.
ennél objektívabban nem tudok írni, sztem sikerült.
akinek nem tetszik, annak meg mutatom a fukkot