VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 13., péntek 10:40

Nekem pont Neymar volt egész kellemes meglepetés. Tegnap nem dobálta magát, a könyököse nem volt szép, de hát istenem.. Plusz egy kicsit önző, bár Fredeknek meg Oscaroknak jobb is, ha nem passzol :mrgreen:
Amúgy hihetetlen, hogy Willian meg Fernandinho végig padozik és Oscar, Gustavo, Hernanes félék meg játszanak. Lucas, Coutinho meg ott sincsenek.. Mennyire jól jött volna Lucas tegnap a jobbosra. Neymarnak jól állt ez a szerepkör, de emiatt Oscar a jobbszélre szorul, ahol lófaszt sem ér. Ha nem tud felnőni a csapat Neymarhoz(de furcsa ezt leírni :mrgreen: ), akkor nagy verésbe szaladnak bele egy erősebb csapat ellen.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 13., péntek 10:38

azért aki barca-szintű fújást emleget a brazilok javára, annak nem tudom hol a szeme
A tegnapi napon bőven volt az barca szintű odafújás.

Egyébként Neymarral volt a legkesevesebb probléma, láthatóan felvállalja a terhet, a felelőséget, igazából a többiek voltak kellően bénák.
nem lehet mit tenni, itt marcelo és neymar fogják csinálni a show-t, kérdés, 2-en mire lesznek elegek.

Marcelo már tegnap is megcsinálta a show-t az öngóllal...sok értelmes megoldása nem volt, majd kiderül, hogy lesz-e neki később.

Biztos fognak jobban is játszani a brazilok ennél, de nagyon nem voltak meggyőzőek az utolsó két meccsükön, kcisit szervezetebb európai csapatok ellen.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 13., péntek 10:37

Nem lepett meg a tegnapi meccs várható volt, hogy ha nem megy a braziloknak akkor jön egy kis bírói segítség!Viszont lehetett volna kevésbé látványosan is csinálni, így Kassai is megtudta volna csinálni a "feladatot"! :lol: Az elődöntőig ha valamikor szarban lesznek biztosan továbbtolják őket, egy tizi vagy egy piros, esetleg mindkettő!Ez a horvát kapus meg...atyaég :lol: MB2-ben jobban védenek ennél! :roll: Nem volt túl jó meccs egyik csapat sem nagy szám, egy jobb csapat kiejti őket...(már ha lehet)

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. június 13., péntek 10:35

neymar tegnap jól játszott.
az egész nép súlya nehezedett a vállára, pláne 0:1-nél.
jöhettek itt óbégatva, mert gyűlölitek a gyereket, mert fetreng, mert barcás, attól még tegnap emberként játszott, semmi baj nem volt vele.
én nem a képességeit nem ismerem el, hanem nem szeretem, mint játékost. nagyon arrogáns, szerintem túlságosan lazán akar játszani, lerí róla a beképzeltség, nem látom rajta az igazi alázatot. a tizenegyesnél is rettentően unszimpatikus volt.

a tegnapi meccs nekem nem tetszett, nyitómeccs ide vagy oda, szerintem a brazilok nem fogják sokra vinni ezen a vb-n, hacsak nem a bíró mindig segít nekik egy kicsit - bár lehet egy erős európai csapat ellen az is kevés lesz.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 10:31

nem pontokra játsszák ezt a játékot, hanem gólokra és azokból nem nem volt több a braziloknak
3:1

azért aki barca-szintű fújást emleget a brazilok javára, annak nem tudom hol a szeme :lol:
ha neymart kiállítom könyöklésért, akkor legalább 2 horvát mehetett volna favágásért ugyanúgy.
csak az apja egy nímand, hogy a barcának "adta el".
és ez kit érdekel?
Kép
Kép
Kép

Tibi09
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. június 13., péntek 10:28

ennél objektívabban nem tudok írni, sztem sikerült.
Az objektív véleményből hiányzik az, hogy a legnagyobb feladat a meccsen az volt, hogy a 11-esnél ki kellett támasztani a labdát nehogy beguruljon a horvát kapuba.
Továbbá, ha már objektivitás kit érdekel, hogy a horvátok szarul játszottak, nem pontokra játsszák ezt a játékot, hanem gólokra és azokból nem nem volt több a braziloknak. Amennyiben megvan a több gól, akkor lehet jönni azzal, hogy szépen játszunk, joga bonita meg futsal, brazil csöcsök stb..

Neymar meg valóban hatalmas játékos, csak az apja egy nímand, hogy a barcának "adta el".

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 13., péntek 10:17

Szerintetek játszik ma Diego Costa?

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 10:09

ez is mutatja, hogy egy d-kategóriás kerettel is behúzzuk, mi így alázzuk meg a mezőnyt. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 13., péntek 10:07

hehe írta:mivan? :lol:
hehe
majd, ha wikipédia nélkül énekled a brazil játékosok neveit, akkor elismerünk igazi szurkolónak :lol:
Spares de Espindola, Alves Da Silva, da Silva, Luiz Moreira Marinho, Da Silva Junior, Dias, Bezerra Michael Junior, dos Santos Emboada Junior,Santos Júnior, Vieira De Souza, Chaves Guedes, de Carvalho Andrade Lima, Anicio Caldeira Duarte, Santos do Nascimento
kik ezek? :lol: :ike: :lol:

Egyébként Maicon, who? Az az ember még él, hol játszik? :lol:
Fred, és a múltkori vb brazil csatára közül melyiket választanád? Megvan, Luis Fabiano a neve :lol:
Az egyenes kiesés azért izgibb lesz.

szerk. : azért van javulás a 4 évvvel ezelőtti kerethez képest na
http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... no-pato-or

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 9:58

ezek után legalább a vébé idejére abba lehet hagyni a butaargentinozást, meg a lófasztikitakázást.. mert qrvára hiteltelen lett
mivan? :lol:

akkor annak, aki esetleg első vébéjét fogja idén nézni:
a nyitómeccs mindig szar, ott az kínlódás, erőlködés.
valamikor az aktuális világbajnok nyitotta a cuccot, ma már a házigazda. nem egyszerű.

az első meccs meg pláne nehéz mindegyik csapatnak.
oké, akkor ezt megbeszéltük, tisztáztuk.

namost a horvátok, amit tegnap foci téren bemutattak, az egy teljesen totálnagy nulla volt.
volt összesen 5 jó értelmes passzuk, amiből modric vállalt 4-et.
az elképzelést annyiban lehetett náluk látni, hogy beálltak 11 emberrel bekkelni.
persze nem véletlenül, a brazilok tettek is ezért.
nem volt szép meccs, nem volt szép focival, de ritka, hogy nyitómeccsen 3 gólt lő egy csapat egy vébén.

valóban 4-5 ember helyett lehetne mást berakni a brazil csapatba, de én már beletörődtem, nincs mit tenni, ezek scolari kedvencei, hiába jobb maicon alvesnél (ha valahol meg fogják szívni, akkor pont ezen a helyen az egyenes kiesésben, egészen durva, hogy mekkora alibi és balfasz védekezésben az ember), hiába jobb willian oscarnál (akinek a helye ezzel a tegnapival örökre beton lett sajnos), hiába paulinho a lehető legszarabb választás fernandinho és ramires közül a kp-ra (nem is értem, egy szánalmas totenhamben játszik, míg a másik kettő legalább profi nagycsapatban alapember), hiába tud jo labdát is megállítani néha, ha fred ősállat módjára bassza popsin scolarit és ezért kirobbanthatatlan.
nem lehet mit tenni, itt marcelo és neymar fogják csinálni a show-t, kérdés, 2-en mire lesznek elegek.

a végére:
neymar tegnap jól játszott.
az egész nép súlya nehezedett a vállára, pláne 0:1-nél.
jöhettek itt óbégatva, mert gyűlölitek a gyereket, mert fetreng, mert barcás, attól még tegnap emberként játszott, semmi baj nem volt vele.
ennél objektívabban nem tudok írni, sztem sikerült.
akinek nem tetszik, annak meg mutatom a fukkot :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 13., péntek 9:50

a meccset láttam.
a topicot nem olvastam vissza.

igazából nem nagyon érdekelnek a brazilok, de nagyon tolták őket. most ezt a vak is látta sztem.
neymar meg továbbra is egy bohóc.

corluka alápakol egyet, azt olyan pörgőt mutat be, h beszartam, komolyan. kedvem támadt nekem is pörögni a földön, egymás után. néztem, olyan 4 méter körülire gurult el, holott kb csak rákellett volna esnie a horvátra. tehát nem vitatom szabálytalan volt, de na.. vicc.

mindegy, barca szintű hátszelet kaptak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 9:45

Uber mezonyfoleny lesz a spanyoloknak, de ha a feszulos jo napot fog ki, akar meglepetes is lehet, szerintem nem lesznek meg annyira elesek a spanyolok.

Brazil meccshez annyit, hogy Scolarinak valtoztatnia kene amennyit tud, Maicon, Ramires, Wilian akar Fernandinho johetne, full alibi volt par ember, sima passzok nem mentek. Neymar oke, de egy Knezy sirva tombolt vola, hogy soha nem latott meg ilyen teljesitmenyt vbn. Ja es szabadteren tobb brazil meccset lehet nem nezek, az elol terpeszkedo, "rugd be neymar tesokam" lakatos nintendoek onkivuleti allapotba kerultek mar fred szineszi jatekatol is, aztan jott a pokol. Meg valami, Olic hany eves? 50? De o legalabb ment, hajtott.
Nem illik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 13., péntek 9:20

Ennél jobb variáció nincs sajnos.
"And my heart will leave you never."

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 13., péntek 9:17

messideco írta:Mai kezdőnk:

https://pbs.twimg.com/media/Bp9xqxvCIAAqCtA.png

Kuyt csereként beállva mesterhármast ér el :Đ
Hátul elég gyengécske.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 13., péntek 9:14

Mai kezdőnk:

https://pbs.twimg.com/media/Bp9xqxvCIAAqCtA.png

Kuyt csereként beállva mesterhármast ér el :Đ
"And my heart will leave you never."

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 13., péntek 9:10

wZoLee7 írta:Coentrao és CR is megsérült??? :cens: Asszem itt a vég
bazmeg...

Hát ez a nyitómeccs pfej kategória. Szegény Marcelo jól kezdett :lol:
de aztán kihúzták őket a szarból. A második félidőben iszonyat gyengék voltak a brazilok, és a kamugóljuk után(amit még be is mákolt neymar) még jöttek is a horvátok. Jók voltak Modricék, kár a buzi japán biró felfogásáért.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 13., péntek 9:05

hehe írta:na remélem mindenki jól aludt :D
örülsz a csapatod győzelmének, bármi bárhogy is történt, helyes, oké.

de.

ezek után legalább a vébé idejére abba lehet hagyni a butaargentinozást, meg a lófasztikitakázást.. mert qrvára hiteltelen lett
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 8:57

na remélem mindenki jól aludt :D
Kép
Kép
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 13., péntek 8:51

Nem láttam a meccset, az este úgy fájt a fejem, azt hittem nem érem meg a mai napot..

Néztem összefoglalót, a horvát kapus az mi a fenét művelt?? Egy értelmes gól nem esett a meccsen :lol:
Kamutizi, a 3 gól előtt is szabálytalanul jutottak labdához..
Befújják a brazilokat az elődöntőbe, mint a huzat...a hollandok vagy nyerik a csoportot, vagy pakolhatnak is...

Nézem a fourfourtwo-t, ezek zseniálisan idióták :lol: :lol: :lol: , így adják meg a brazil játékosokról a statisztikákat:
Spares de Espindola, Alves Da Silva, da Silva, Luiz Moreira Marinho, Da Silva Junior, Dias, Bezerra Michael Junior, dos Santos Emboada Junior,Santos Júnior, Vieira De Souza, Chaves Guedes, de Carvalho Andrade Lima, Anicio Caldeira Duarte, Santos do Nascimento

Ezt így valaki vágja, hogy ki kicsoda? :D
esetleg hehe?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 13., péntek 8:50

Coentrao és CR is megsérült??? :cens: Asszem itt a vég

Vissza: