Én spec az a fajta hülye vagyok,hogy nem szeretem azt,akiket túlspiláznak,hazudnak róla stb........brazilok....nem jók....neymar olyan messze van az elittől hogy szó nincs rá...pepe szar.....ramos FGY.......spanyolok vdb taktikája amikor vb/eb cimet emlegetnek holott szar volt az egész és az aragones féle felépitett alapból éltek még nagy mázlival.....stb....amugy azért utáljátok a brazilokat mer a bíró balfasz? oké![]()

VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: VB - 2014
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
feltehetem, de egyrészt rohadtul nem érdekelt, másrészt az még csak az első meccs... lesz még bőven hiba ezen a vb-n, nem csak a brazilok javárah3x0r írta:tedd fel ugyan ezt a kerdest a 2002-es Del Koreaval kapcsolatban is.Mike írta:amugy azért utáljátok a brazilokat mer a bíró balfasz? oké
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
úristen azt hiszen innentől a brazilok összes meccsét kösz kihagyom. ezekhez nem lehet majd hozzáérni, nem lehet semmit csinálni mert lap, kifelé szabad, 11-es.
értem, hogy kell mindenhonnan bírót hozni, de hogy minek, ha ennyire fogalmatlanok bakker.... vicc...Boky írta:ázsiai bíró, mit vártunk, alig lát ki a szeméből ..
majd ha megtanulnak normálisan meccset vezetni jöhetnek ,de addig nagy ívben legyen letolva az ilyenek... inkább hozzák el az egész európai delegációt... ok, ők sem hibátlanok, de ezen a Japánon már a meccs elején is lehetett látni, hogy fogalmatlan....
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ne egy meccsből induljatok már kitucsoki írta:Szimplán unszimpatikus egy olyan (házigazda) csapat, aki nyilvánvalóan egyértelmű bírói segítséggel tud csak nyerni...Mike írta:amugy azért utáljátok a brazilokat mer a bíró balfasz? oké

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ugyan...neymar miatt. ő az antikrisztus. én sem komálom a barcás fetrengésért, de amíg nem a real madridot, vagy a nationalelfet copatja vele, éppen leszarom.Mike írta:te hehe, ez az oscar néha tud szép dolgokat is csinálni
amugy azért utáljátok a brazilokat mer a bíró balfasz? oké
- h3x0r
tedd fel ugyan ezt a kerdest a 2002-es Del Koreaval kapcsolatban is.Mike írta:amugy azért utáljátok a brazilokat mer a bíró balfasz? oké
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem nem a brazilok idegesítenek, hanem Blatterék, akiről most olvastam, hogy eltökélt és újra jelölteti magát

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szimplán unszimpatikus egy olyan (házigazda) csapat, aki nyilvánvalóan egyértelmű bírói segítséggel tud csak nyerni...Mike írta:amugy azért utáljátok a brazilokat mer a bíró balfasz? oké
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ázsiai bíró, mit vártunk, alig lát ki a szeméből ..

Nem, az messi volt.R.M.C.F írta:Egyébként nem lehet hogy a Holdon nem Armstrong hanem Neymar volt?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. június 12., csütörtök 23:40-kor.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
te hehe, ez az oscar néha tud szép dolgokat is csinálni 

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kapcsoljátok ki a tévét, nem kötelező nézni 
egy csapatot azért mutassatok, akik a nyitómeccsen videójáték szintű focit toltak

egy csapatot azért mutassatok, akik a nyitómeccsen videójáték szintű focit toltak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. június 12., csütörtök 23:39-kor.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én most döntöttem el, hogy csak a franciákat fogom nézni. Több brazil meccset tuti nem nézek meg. Szerettem a brazilokat, de ettől hányni tudnék. Mint a kommentártól, mint ettől a brazil valamitől... Sokerült korán elvenniük a kedvem.Realista24 írta:Ezt a szánalmas szart...első napon elvenni a kedvemet a vébétől
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
hát a horvátok antifocijára biztos nemhehe írta:van mire büszkének lenni

Különböző taktikákat morális értékkel felruházni hülyeség. Amúgy ne csodálkozz, ha így nem lesznek szimpik a brazilok, én is nekik drukkoltam, de elveszik a kedvem.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nem történt is semmi különös. tudta mindenki, hogy ha így nem megy, megy majd úgy...nem tudnak annyi öngólt lőni, hogy ne legyenek minimum a 4 között.
hehét ne bántsátok, engem sem érdekel, hogy a nationalelf milyen mocskos csalással nyer vébét
hehét ne bántsátok, engem sem érdekel, hogy a nationalelf milyen mocskos csalással nyer vébét

- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Undorító.El is vette a kedvemet az egésztől.Nem baj,ezek úgysem jutnak túl sokáig,mert trágya az egész játékuk.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
most írnék szépet, de a vb-re nem kellene a ban...
"And my heart will leave you never."