Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. június 12., csütörtök 23:54

Csabi írta:lehetne. szoktunk is. de ez portugál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amúgy arról van szó, hogy a mai edzésen mindenféle térdvédő nélkül gyakorolt, és utána csak annyit mondott, hogy 100%-os állapotban van.

ez az eset amit itt linkeltek még tegnap történt vagy tegnapelőtt. akkor kellett neki leszorítani kötéssel a térdét.
ajjj spanyol vagy portugál, ugyanaz :D:D:D amúgy köszi :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 12., csütörtök 22:38

lehetne. szoktunk is. de ez portugál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amúgy arról van szó, hogy a mai edzésen mindenféle térdvédő nélkül gyakorolt, és utána csak annyit mondott, hogy 100%-os állapotban van.

ez az eset amit itt linkeltek még tegnap történt vagy tegnapelőtt. akkor kellett neki leszorítani kötéssel a térdét.

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. június 12., csütörtök 22:32

Csabi írta:a goal.com ír róla. ettől függetlenül ez egy kamuhír. mai edzés után.
Cristiano Ronaldo evoluiu sem qualquer proteção no joelho, ao contrário do que vinha acontecendo. No final da sessão, numa breve declaração à televisão pública, CR7 garantiu: «Estou a 100 por cento.»
nem bántásból, de amikor spanyol szöveget linkeltek, nem lehetne egy tömöt fordítást mellékelni? Mégiscsak kevesen ismerik a nyelvet, google meg fos.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 12., csütörtök 22:28

a goal.com ír róla. ettől függetlenül ez egy kamuhír. mai edzés után.
Cristiano Ronaldo evoluiu sem qualquer proteção no joelho, ao contrário do que vinha acontecendo. No final da sessão, numa breve declaração à televisão pública, CR7 garantiu: «Estou a 100 por cento.»

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 22:25

dannen írta:
Csabi írta:ez egy kamuhír.
én is pont azt néztem, hogy se marca, se goal.com, se as nem ír róla :hmmm:

MIntha azoknál nem lenne egy csomó kamu. :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 12., csütörtök 22:20

ez egy kamuhír.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 21:32

dannen írta: real madridnak sem valami jó..
Legalább lenne ideje pihenni, és nem leharcolva jönne az előszezonre. Ilyen szempontból a Realnak ez pont, hogy "jó" lenne. Viszont nem kivánok neki sérülést, mert akkor a portugálok a csoprtból sem jutnak tovább + jó lenne azért nézni, hogy mit alkot a vb-n... Aranylabda szempontból is előnyére vált volna egy jó VB.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 12., csütörtök 21:25

lehet, hogy végül mégis csak a sámán fog győzni? :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 21:14

realfan91 írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... st-2342375

:( Nem lesz ez így jó. Skipelnie kéne ezt a VB-t úgy ahogy van.
Hetek óta mondom, hogy annak, hogy erőltette a játékát már kb március-április óta, nem lesz jó vége, és jó esetben adok neki 1 vgy 2 meccset kint a vb-n, mert nem fogja birni a lába... Nesze neked 99,9%... :coffee:

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 12., csütörtök 21:08

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... st-2342375

:( Nem lesz ez így jó. Skipelnie kéne ezt a VB-t úgy ahogy van.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 4., szerda 18:25

pheco írta:I am behind Ronaldo injury problems, claims witchdoctor :lol: :lol: Goal.com is napról-napra szánalmasabb cikkeket tud lehozni.

Pont most akartam linkelni.... :lol:

De a jó népnek ez kell... Pletyka+CR+Real és eszik
ZIDANE

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 4., szerda 18:19

I am behind Ronaldo injury problems, claims witchdoctor :lol: :lol: Goal.com is napról-napra szánalmasabb cikkeket tud lehozni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 3., kedd 20:15

A 2010-es VB ota a mezonyjatekosok kozul Ronaldo jatszotta a legtobb percet.

Jovore Carlo egyik nagy feladata lesz Ronaldot okosan jatszatni. Lassan mar o is 30 eves, nem fogja birni egesz evben a heti 2 meccset.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 3., kedd 18:23

Cristiano Ronaldo ● All 68 Goals In Champions League ●
még 3-4 gól és beéri/megelőzi Raúlt az élen, ez a következő idényben már simán meg is lesz. Hála ennek a 17 gólnak nagy lépést tett ezért. pedig még mennyire lehetetlennek tűnt, hiszen Messi sokkal előtte volt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 30., péntek 20:30

Igen,igazad van,elég szégyenletes......megvan a 10,amiben ronaldo főszerepet vállalt,a döntőben kockáztatva talán az utolsó VB-jét ment a sikerért....kezdeni akart,nyerni akart. Nem volt túl boldog? Ki ismeri a lelkivilágát? Ki tudja mi zajlott le benne?

Na és kit érdekel hogy "megforditsam" a gondolatmenetet? Ő a legjobb? ő.....megy a csapatért? Mint állat....ramos mellett ő volt aki a ligában sem adta fel az utolsó pillanatig,ellenben sokakkal......

Mi a fenét akartok? Szidni? Menjetek a barcásokhoz....ott ez a divat,ez a belépő.

Más csapatoknál,ha nyernek egy ilyen nagy trófeát,fele ilyen teljesitményre is veszik elő a kenőcsöket és hajolnak le.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 30., péntek 20:03

Néha döbbenten olvasok 1-2 kommentet a napokban. Leírnám a teljes véleményemet ezekről,de akkor valószínű,hogy egy elég szép méretes BAN lenne belőle.

Miután megnyertük a 10.-et gondoltam kicsit lenyugodnak a kedélyek és nem lesznek b@sztatva a játékosok,de úgy néz ki tévedtem. Én ezt már komolyan nem hiszem el,hogy tényleg semmi sem jó. Pedig jó pár embertől lehetne olyan kommentet idézni,amiben azt írta,ha meglesz a 10. nem lesz egy kumma rossz szava sem,ennek ellenére egyesek már 2 napja fikázzák a Klub és a világ legjobb játékosát.
Egy gól utáni reakció vagy nem reakció miatt nem kellett volna ennyire neki esni,minden ember más és mindenkiből más reakciót váltanak ki a dolgok. Nekem is volt már pl. olyan,hogy annyira örültem valaminek,mint még szinte soha semminek,meg iszonyat nagy teher alól szabadultam fel,mégsem voltak képes olyan reakcióra,amit megérdemelt volna a szituáció.
Na szóval csak ennyi,szívből gratulálok a fikázóknak! :agree:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 30., péntek 19:56

sztem kérdezzük meg az egészről kloppot.
akkor matt is megnyugszik. :mrgreen:
csak sokszor éreztem azt a szezon során, hogy ancelotti nem tudta eldönteni, hogy mi legyen a csatár legfőbb feladata
rá legyen kihegyezve inkább a támadójáték, többet támadja a kaput, vagy inkább lépjen vissza a mezőnybe, ezáltal segítve a támadásokat
pedig elég egyértelmű volt pár hónap után, h mi az igazi szerepköre. ő segít, kiegészít, ami által hozzátesz úgy a vadlovakhoz, mint a csapathoz.
Nem ismersz még véletlen valakit, aki ilyen? :lol: Nem kötekedésből.
neee :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 30., péntek 19:27

felbasz a magyarázkodás. de nem lő elég gólt...lő elég gólt. de nem lő többet mint messi...de lő többet. de nem védekezik...amikor kell védekezik.
egy 17 Bl-gólos támadó az már túl ménsztrím, valami hipszterebb dolog után kutatnak. a legelvetemültebbek ezt di Mariában vélik megtalálni. :lol:
és dupláztunk egy "ujjáépülő" csapattal.
na mondjuk ez a csapat minden évben újjáépül... :)
Nem CR-t akarom én kipécézni
csak rád ne szakadjon :lol:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 30., péntek 19:23

Sajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.
nem akarok belefolyni ebbe az egészbe, mert mindkét félnek igazat adok bizonyos dolgokban, de ebben Mattnak nagyon igaza van

ha karim egy kicsit tökösebb, csibészebb lenne, akkor főnyeremény lenne a támadósor is, mert a gólokért felelne a két gép
csak sokszor éreztem azt a szezon során, hogy ancelotti nem tudta eldönteni, hogy mi legyen a csatár legfőbb feladata
rá legyen kihegyezve inkább a támadójáték, többet támadja a kaput, vagy inkább lépjen vissza a mezőnybe, ezáltal segítve a támadásokat

én úgy gondolom, hogy a következő évben erre is végérvényesen pont kerül
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 30., péntek 19:03

amúgy ronaldo az egyenlítő góloknak sosem örül.
a valencia ellen ő lőtte ráadásul egy kibaszott nagy gólt mégse csinált semmit ment a labdáért és vitte a középkezdéshez. ugyanígy tett múlt szombaton is.
a saját góljánál meg már minden eldőlt, ott már biztos volt a kupa, bale gólja után is a középkezdésnél pacsizott vele.
a másik meghogy bale ugyanúgy lépni nem tudott már a hosszabbításban ehhez képest a gólöröménél a kupadöntőt idézte, ami tök természetes. főleg egy ekkora meccsen ez akkora önkívületi állapotba hozhat hogy leszarsz mindent, főleg ez cé-nél akibe még most is belekötnek a saját szurkolói(!!) is miután bl gólrekordot hozott a 10. évében és dupláztunk egy "ujjáépülő" csapattal.

soha nagyobb bajotok ne legyen vele.

Vissza: