Sajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.
nem akarok belefolyni ebbe az egészbe, mert mindkét félnek igazat adok bizonyos dolgokban, de ebben Mattnak nagyon igaza van
ha karim egy kicsit tökösebb, csibészebb lenne, akkor főnyeremény lenne a támadósor is, mert a gólokért felelne a két gép
csak sokszor éreztem azt a szezon során, hogy ancelotti nem tudta eldönteni, hogy mi legyen a csatár legfőbb feladata
rá legyen kihegyezve inkább a támadójáték, többet támadja a kaput, vagy inkább lépjen vissza a mezőnybe, ezáltal segítve a támadásokat
én úgy gondolom, hogy a következő évben erre is végérvényesen pont kerül