Ideje én is ezen rágódok. Talán már irtam is, hogy 2 kps-t hoznék Khedira és Casemiro helyére őt meg foltolnám a támadók közéR.M.C.F írta:Én feltolnám előre kicsit visszavontan.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 21:20
Ideje én is ezen rágódok. Talán már irtam is, hogy 2 kps-t hoznék Khedira és Casemiro helyére őt meg foltolnám a támadók közéR.M.C.F írta:Én feltolnám előre kicsit visszavontan.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 21:16
Igen,nekünk eléggé impulziv a kpánk,és erre isco nem alkalmas. Én feltolnám előre kicsit visszavontan.Előre szerinted elég lesz 4 ember? Vagy Iscot is oda szánod 5-nek?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 21:09
Én a Fifát szoktam tekinteni ilyenkor......tucsoki írta:A legegyszerűbb az lenne, ha eladnánk az összes középpályásunkat, majd szigorúan Football Manager értékekre, vagy YouTube videókra hagyatkozva megvennénk az aktuális legdrágább 3 játékost.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 12., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 21:03
őszintén kérdezem a véleményed. Előre szerinted elég lesz 4 ember? Vagy Iscot is oda szánod 5-nek?R.M.C.F írta:
Alapvetően én khedira és casemiro helyét venném célba,őket adnám el,egyiknek sincs nagy jövője nálunk,és aki jön,ez lehet bárki,majd megküzd a kezdő helyért....még csak át sem kell alakitani a kp.át mehet a modric alonso dm aztán szépen meccsről meccsre el kell kezdeni az új embert beépiteni,mindhárom posztra....és idővel kiadja majd a csapat magát.
Én ezt tenném. hátul maradna mindenki,ha coentrao annyira menni akar akkor a helyére valaki,előre pedig jesé függvénye hogy fejlődik....ha morata megy akkor helyére egy rutinos rókát a padra,aki olcsó,de jó....mint pl anno a barcánál larsson.
És ennyi.....nem több...ne menjünk tovább. Ez 2 igazolás,egy kp....aki ütős és egy támadó csere.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 12., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 20:48
torjack írta:Hát nem tudom...Verattiról még életemben nem hallottam, ha meg Verrattiról van szó, igazából Carlóra bíznám. Gyengülni nem fogunk vele. Alapvetően örvendetes, hogy Pogba, Vidal, Kroos, Ramires, Verratti formák merülnek fel, nem Gago, Lass és társai.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 12., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 12., csütörtök 19:54
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 12., csütörtök 19:46
Kroos egyáltalán nem Modric poszt idén. És az első évieben is inkább Özil volt, mint Modric. Vidal meg annyira nem játszik elől.wZoLee7 írta:Nagy butaság lenne DM-et lecserélni, valakire, aki kitudja beválna-e. Az egyik legküzdősebb játékosunk, aki mindig veszélyes a kapura, védekezik is, nem purcan ki 60 perc után és akkor sem keres másik csapatot ha néha a padra szorul. A KP-s közül ő játszik a legközelebb a kapuhoz...A 4 felsorolt név közül max Vidal játszik azon a poszton. Nem teljesen értem a jövő Real kp-ját...számítunk Xabira, akinek az alternatívája továbbra is Illarra...nos a PSG olasza is ez a poszt lenne, szóval ő már is felesleges. Leginkább Pogba is ott szeret játszani, ami plussz benne hogy amolyan Yaya stílusban felér a kapuhoz és lábbal is és fejjel is veszélyes...ha Xabi kiszáll ő lenne a megoldás Illarraval...Kroos inkább Modric jelenlegi posztján szokott játszani. Szépek ezek a nevek csak a többségük helyét nem látom a kezdőben
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 12., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 12., csütörtök 19:37
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 12., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 19:32
RealRaúl77 írta:Ez volt a mondandom lenyege, jobb jatekost szeretnek a kp -n. Pogba,Vidal, Kroos, Veratti barmelyik ketto.numberone1 írta: Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 19:28
Ez volt a mondandom lenyege, jobb jatekost szeretnek a kp -n. Pogba,Vidal, Kroos, Veratti barmelyik ketto.RealRaúl77 írta:numberone1 írta: Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 19:22
De az is lehet, hogy AtMa rúg még egy gólt, mert negyede annyira se lettünk volna veszélyesek, így kevésbé szorultak volna be.. Akármi lehetett volna, HA....numberone1 írta:vagy! ha nem vezeti bele es nem ivelget ossze vissza akkor lehet, h mar a rendes jatek idoben atvesszuk a vezetest.
Tul sok a hiba szazalek.
Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..Abban biztos vagyok, nem akarom a DM fanok kedvet szegni. de ha jon 2 minosegi emberke a kp-ra, akkor felejtsetek el DM-t ott, mivel meg Alonsora is szamitani fog Carlo es nem cserekent. Meg hat Modric....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 19:05
nem volt nehez kivalasztani, mivel a tamadoink nagy kupac sz. volt a donton(raadsul CR es Benzema serulten jatszottak).realistahuni írta:
Végülis csak a meccs embere volt.![]()
vagy! ha nem vezeti bele es nem ivelget ossze vissza akkor lehet, h mar a rendes jatek idoben atvesszuk a vezetest.RealRaúl77 írta:Ez a kérdés igen csalóka.
DM sok labdát elszórt, ez oké, ez igaz. De ez maga rohadtul torzítja a képet, hajlamosak vagyunk emiatt úgy látni, hogy szar volt. Mert nem vesszük figyelembe a körülményeket, csak magát a tényt. Kvázi az egyedüli ember volt, aki próbálkozott, és csak az tudja elszórni a labdát, aki próbálkozott. Ment, küzdött, hajtott, csinálta, leszámítva a három Bale helyzetet a többiek ilyen téren közel sem voltak hozzá képest. És persze, aki csinálja, az nagyobb eséllyel hibázik, mint aki nem, még jó hogy ő szórt el labdákat, ha kb csak ő próbálkozott.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 18:40
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 12., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 12., csütörtök 18:33
Végülis csak a meccs embere volt.DM szornyu volt a BL donton
Végülis csak ebből jött a második, mindent eldöntő gólunk.Annyi tamadast elcseszett, belevezette az ellenfelbe, ivelgetett a nagyvilagba. Szep es jo volt az a cselsorozata, de tobb kart okoz mint hasznot. Verattiert mehet cserebe...
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem