torjack írta:Hát nem tudom...Verattiról még életemben nem hallottam, ha meg Verrattiról van szó, igazából Carlóra bíznám. Gyengülni nem fogunk vele. Alapvetően örvendetes, hogy Pogba, Vidal, Kroos, Ramires, Verratti formák merülnek fel, nem Gago, Lass és társai.
Verratti ügyes gyerek,de rutintalan,nem tudna még egy realt elkormányozni,ahogy illarra sem tudja,függetlenül hogy előző klubjában mennyire jól mozgott.
Alapvetően én khedira és casemiro helyét venném célba,őket adnám el,egyiknek sincs nagy jövője nálunk,és aki jön,ez lehet bárki,majd megküzd a kezdő helyért....még csak át sem kell alakitani a kp.át mehet a modric alonso dm aztán szépen meccsről meccsre el kell kezdeni az új embert beépiteni,mindhárom posztra....és idővel kiadja majd a csapat magát.
Én ezt tenném. hátul maradna mindenki,ha coentrao annyira menni akar akkor a helyére valaki,előre pedig jesé függvénye hogy fejlődik....ha morata megy akkor helyére egy rutinos rókát a padra,aki olcsó,de jó....mint pl anno a barcánál larsson.
És ennyi.....nem több...ne menjünk tovább. Ez 2 igazolás,egy kp....aki ütős és egy támadó csere.