Volt olyan,aki 4/5-0-ás eredményt jósolt.

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 12., csütörtök 18:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 18:14
hehe írta:Ha brazilia nyeri a cuccot, akkor egyreszt mutatom a fukkot![]()
Masreszt RMCF fizet mindent, mert azt mondta![]()
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. június 12., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. június 12., csütörtök 18:04
Hehe fizeti a számlát ha Vb nyertes lesz a brazil csapat. Akkó bebaszcsi lesz........(remélem belemegy)peti_madrid írta:hehe bal mellénnagyi írta:Hol kell aláírni????![]()
![]()
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 12., csütörtök 18:01
hehe bal mellénnagyi írta:Hol kell aláírni????![]()
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. június 12., csütörtök 17:41
------Hol kell aláírni????Ferencváros írta:Én 4 vagy több gólranagyi írta:
Úgy legyen Papa hendivel raktam![]()
Neymar és Fred is beköszönt szerintem. Hulk pedig felteszi az i-re a pontot. A horvátoknak csak egy gólra fogja futni.
Tippem: 3-1
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 12., csütörtök 17:39
Én 4 vagy több gólranagyi írta:
Úgy legyen Papa hendivel raktam
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. június 12., csütörtök 17:38
Úgy legyen Papa hendivel raktamhehe írta:Pár óra és szopatás sálálálááá
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 17:34
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. június 12., csütörtök 17:28
Talán a WestEnd tetőkertet tudom ajánlaniRoberto Carlos írta:Pesten esélytelen olyan helyet keresni, ahol kivetítő, kisebb játékok (szlalom, dekázóverseny, stb.), egyéb hangulatfokozó elemek vannak?
HozzászólásSzerző: Roberto Carlos » 2014. június 12., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 12., csütörtök 17:13
arra "figyeljetek" hogy asszem csak 9ig lehet bemenni ingyen.KAG írta:Köszi, szerintem ide megyünk...
Valaki esetleg jön az oldalról?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 12., csütörtök 17:08
Galacticos írta:budapest park?KAG írta:Valaki esetleg BP-n nem tud helyet, ahol kivetítőn fogják közvetíteni a mérkőzést?
Próbáltam keresgélni... PORT.hu ki is dobott pár helyet, de szerintem eléggé elavult adatbázissal dolgoznak.
Náluk a RIO még a petfői híd budai hídfőnél van.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 12., csütörtök 17:05
budapest park?KAG írta:Valaki esetleg BP-n nem tud helyet, ahol kivetítőn fogják közvetíteni a mérkőzést?
Próbáltam keresgélni... PORT.hu ki is dobott pár helyet, de szerintem eléggé elavult adatbázissal dolgoznak.
Náluk a RIO még a petfői híd budai hídfőnél van.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 12., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 12., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 15:55
persze hogy nem az, jön a mentális blokk, főleg ha hátrányba kerülnek, na ott pl meg lehet nézni, hogy egy neymart miből faragtak. annál nagyobb nyomás nincs, mikor a hazai vébén a legnagyobb focinemzet papíron legjobbjától várják a teljesítményt.realistahuni írta:Idén a téli olimpián mekkora nyomás volt az orosz hokicsapaton hazai pályán? Az ország elsőszámú sportja, tele nhl szupersztárokkal aztán úgy lebőgtek, hogy mindenki csak bámult, hogy kik ezek zs kategóriás játékosok...amúgy a real madridnál lévő nyomás kismiska egy mostani nyomáson, ami a brazil válogatotton van.
nekik eleve mindenütt csak a győzelem az elfogadható, és még kell hozzá szép játék is.
szóval csak előre tudnak menekülni, nincs más út
Persze van különbség pár dologban a két esemény között, de a lényegen nem változtat, a hazai pálya nem mindig előny.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 12., csütörtök 15:51
Idén a téli olimpián mekkora nyomás volt az orosz hokicsapaton hazai pályán? Az ország elsőszámú sportja, tele nhl szupersztárokkal aztán úgy lebőgtek, hogy mindenki csak bámult, hogy kik ezek zs kategóriás játékosok...amúgy a real madridnál lévő nyomás kismiska egy mostani nyomáson, ami a brazil válogatotton van.
nekik eleve mindenütt csak a győzelem az elfogadható, és még kell hozzá szép játék is.
szóval csak előre tudnak menekülni, nincs más út
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 12., csütörtök 15:42
Remy írta:De ez kamutorjack írta: mindig reménykedem benne, hogy egyszer téved...de eddig az istennek nem akar![]()
nincs olyan ember, aki a görögöket kihozza győztesnek
még viccből se
Hacsak nem bundáztátok meg
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem