Premier League
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Premier League
Az egy dolog hogy az arsenalnak volt rá opciója, de sok elfogult, elvakult drukker létezik, gondolom ez így van Angliában is. Arra gondolok hogy pl minden labdaérintésnél lesz nagy fújolás vagy épp amikor meccs előtt bemutatják a kezdőt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerinted az atlag szurkolot ez fogja erdekelni?Nika91127 írta:Miért kapna bármit is? Az Arsenalnak volt rá opciója...De nem éltek veleAnis írta: Kíváncsi vagyok mit kap az Arsenal - Chelsea meccsen
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Miért kapna bármit is? Az Arsenalnak volt rá opciója...De nem éltek veleAnis írta:Lampard helyett jött egy fiatalabb, teherbíróbb, PL-tapasztalattal bíró játékos.
Fabregas első szavai: "Először is szeretnék köszönetet mondani az FC Barcelonának, ahol három csodálatos évet töltöttem. Gyerekkorom kedvenc csapata volt, és mindig is büszke leszek, hogy egy ilyen nagyszerű klubban játszhattam. Azt érzem, hogy valami kimaradt a Premier Ligás karrieremből, ezért most itt az idő visszatérni."
=======> mondjuk a bajnoki cím és a trófeák??![]()
![]()
4-es mezt kapta
Kíváncsi vagyok mit kap az Arsenal - Chelsea meccsen

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Lampard helyett jött egy fiatalabb, teherbíróbb, PL-tapasztalattal bíró játékos.
Fabregas első szavai: "Először is szeretnék köszönetet mondani az FC Barcelonának, ahol három csodálatos évet töltöttem. Gyerekkorom kedvenc csapata volt, és mindig is büszke leszek, hogy egy ilyen nagyszerű klubban játszhattam. Azt érzem, hogy valami kimaradt a Premier Ligás karrieremből, ezért most itt az idő visszatérni."
=======> mondjuk a bajnoki cím és a trófeák??
4-es mezt kapta
=======> mondjuk a bajnoki cím és a trófeák??

4-es mezt kapta

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jöhet a Csók a címerre 
kulon orom, hogy a vb előtt bejelentettek

kulon orom, hogy a vb előtt bejelentettek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
BBarni írta:"If I ever wear a Chelsea shirt, you have permission to kill me." - Cesc Fàbregas (2010)El Maestro írta:OFFICIAL: Fabregas - Chelsea
![]()

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Január-február környékén meg épp hogy nem küldte el a picsába a jó öreg Josét, amiért a mostani Barcát az utóbbi évek leggyengébb Barcelonájának titulálta.They have an amazing squad of players and an incredible manager. - Cesc

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
"If I ever wear a Chelsea shirt, you have permission to kill me." - Cesc Fàbregas (2010)El Maestro írta:OFFICIAL: Fabregas - Chelsea

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Marcán olvastam, Mirrora hivatkoznak mondjuk.sucre írta:Én ilyen hírt nem olvastam még pletyka szinten se, szóval úgy lehet kacsa.Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Egyébként az a hír járja, hogy szombaton nagyon hajlott már a Sevilla a véglegesítésre, de végül meggondolták magukat (pedig Moreno keddre volt bejelentve az orvosira). Kicsivel több pénzt akarnak. De aztán lehet ezis kacsa.
Annyi a tuti, hogy ő az első számú célpont balbekknek, megy is a tárgyalás. Szerintem előbb-utóbb meglesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Én ilyen hírt nem olvastam még pletyka szinten se, szóval úgy lehet kacsa.Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Egyébként az a hír járja, hogy szombaton nagyon hajlott már a Sevilla a véglegesítésre, de végül meggondolták magukat (pedig Moreno keddre volt bejelentve az orvosira). Kicsivel több pénzt akarnak. De aztán lehet ezis kacsa.
Annyi a tuti, hogy ő az első számú célpont balbekknek, megy is a tárgyalás. Szerintem előbb-utóbb meglesz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Én azt olvastam, hogy a Sevillaval nem sikerült közös pontra jutni

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Akik elég megbízhatónak számítanak, legalábbis szerintem :Amúgy azok, akik többé-kevésbé otthon vannak Twitter-ügyben, tudnának linkelni nekem olyan oldalakat, amelyek többnyire átigazolási hírekkel foglalkoznak, illetve viszonylag megbízhatónak számítanak? Köszönöm előre is.
Guillem Balague, Pete Graves, Jan Aage Fjortoft, Tom McDermott, Kevin Palmer, OfficialAgentInsider, Mark Ogden, Agent Edward.
Nagy részük a skynál dolgozik, persze itt is szoktak pletykák előfordulni, de elég hitelesnek tűnnek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
De azért elég sokszor igaza is lesz végül. Bár, ahogy olvasgatok most, tényleg elég sokan sorban állnak a belgáért, Juve is, AtMa is, Angliából is vannak kérők, szóval ebből is kisülhet egy jó kis saga.Caraway írta:Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.
Amúgy azok, akik többé-kevésbé otthon vannak Twitter-ügyben, tudnának linkelni nekem olyan oldalakat, amelyek többnyire átigazolási hírekkel foglalkoznak, illetve viszonylag megbízhatónak számítanak? Köszönöm előre is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én most éppen a Juventust olvastam, hogy 25ért megvennék.Caraway írta:Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.GT37 írta:Anis.![]()
![]()
indykaila News @indykaila
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.GT37 írta:Anis.![]()
![]()
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Anis.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az idei hátvédsorba még Lipták is erősítés lett volna.sucre írta:Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Mostani, friss, ropogós:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Mostani, friss, ropogós:
Unai Emery: "Alberto Moreno is player we wanted to keep, but in some situations economic conditions are favourable for the club."