Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 29., vasárnap 0:12

Srácok, elég okos voltam ahhoz, hogy haver telóját picit tönkrebasszam. Ezt a billentyűzár kombót túl sokszor csesztem el, eleinte csak fél perceket kellett várni, de most már a google accountot kéri, amibe viszont nem tud bejelentkezni, tudja a nevét meg a jelszavát is, az én telómról be is lépett a gmailjébe, de a telefonja valamiért nem engedi be... vaélami megoldást tudtok mondani, hogy lehetne újra életet lehetlni a telóba? Egy LG Optimus Black P970-ről van szó egyébként.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 21., szombat 12:36

Hardveres vagy szoftveresen akarod felvenni ? Bár az írásodból szoftveresre gondolok.
szoftveresen felvenni nagyon erőforrás igényes és nagyon sok helyet is foglal a videó , a legismertebb talán a fraps , de nvidia kártyákon ott van a shadowplay is , de az MSI afterburnerrel is lehet videót felvenni
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 21., szombat 6:59

Hali.
Olyan kérdésem lenne, hogy Gameplay vidiket milyen felvevővel szoktak csinálni? :)
Nekem olyan felvevő kéne, ami jó Mac-re is, tehát nem feltétlen csak Windowson fut és az sem lenne hátrány, ha valami full verziós cumó lenne. Annak kifejezetten örülnék. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2014. június 19., csütörtök 15:33

Köszi, fel is tettem.
Még egy kérdés: autótöltő. Régebben vettem egy kínai olcsó microUSB-s autótöltőt, ez nem ronthatja el az akkut/telefont? Tölttöttem már vele tabletot meg másik telefont, de azért szeretnék biztosa menni... univerzális microUSB-s töltő jó mindenkre akkor? :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 14:21

Laci írta:Még azt szeretném megkérdezni, hogy Vírusírtót android telenfonra megéri feltenni? ha igen, akkor milyet?
AVG. Ingyenes. Sok virussal meg nem talalkoztam, de vannak olyan programok google play-en is, amik pl lecserelik a kezdo kepernyodet valami reklamra. Ezeket az AVG kiszuri, figyelmeztet telepites elott.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2014. június 17., kedd 14:12

Erre én tuti h nem kötök biztosítást :D cca. 39000ft-ba jött ki az S4 mini :mrgreen: HongKongból rendteltem rá ilyen tokot meg bumpert is, összesen 2 euró volt :lol:

Még azt szeretném megkérdezni, hogy Vírusírtót android telenfonra megéri feltenni? ha igen, akkor milyet?

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. június 14., szombat 1:26

mit érdemes rá venni, hogy megkíméljem?
biztosítás :)

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2014. június 14., szombat 1:09

Végül mégis csak az S4 Mini-t veszem. Vadiújan 50K-ért 2éves garival ismerőstől. (iphonet csak 2 éveset gari nélkül használtan tudtam volna 57K-ért...) Engem mindig is zavart a f0s minőség, az olcsó műanyag, de úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt... de a következő már kötelezően iphone lesz. :)

Samsungosok: mit érdemes rá venni, hogy megkíméljem? Nem fogom földhöz dobálni, de nem szeretném, ha összekarcolódna pl. a hátlap. (meg a 'széle', amiről azt hiszed, hogy fém, közben csak műanyag :mrgreen: ) Bumpereket meg fóliákat láttam már...de nem igazán tudom melyik lenne megfelelő. iPhone-ra a bumper igen fasza...nemtom Samsungra milyen... ha esetleg tudtok dobni valamilyen linketek vagy képeket az még jobb lenne. köszi előre is :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 13:50

T-függő, 16 gigás és van is rajta néhány karc :Đ :Đ :mrgreen:
:lol:

kapsz érte 50-et :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 12., csütörtök 13:46

hehe írta:
peti_madrid írta:Ha kiadják a 6-os szifont, akkor az én 5-ösöm eladóvá válik (80-90 körül), mert venni akarnék egy arany 5S-t :D
kártyafüggetlen, 64 gigás, karcmentes? :D
T-függő, 16 gigás és van is rajta néhány karc :Đ :Đ :mrgreen:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 13:19

kelemen.istvan írta:Srácok... Blackberryt kell venni :)
A Z10 bár "régebbi" darab,de még mindig az egyik legjobb telefon ár-érték arányba.
Én személy szerint egy Q5-öt nyúzok,de még egyszer sem állt meg a telefon. :coffee:
persze mert nem fejlesztenek rá lófaszt se :lol:
Kép
Kép
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 12., csütörtök 12:54

Srácok... Blackberryt kell venni :)
A Z10 bár "régebbi" darab,de még mindig az egyik legjobb telefon ár-érték arányba.
Én személy szerint egy Q5-öt nyúzok,de még egyszer sem állt meg a telefon. :coffee:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 12., csütörtök 11:54

Laci írta:Ez meglepő, mert én iphone-párti vagyok, de a samsung felé húztam már... méretben még épp megfelel, 1,5gb ram pedig már jó az androidnak. Egyébként a 5-ös iphone lenne a legjobb, csak ne lenne olyan drága :mrgreen:
És a 4S nem fog 1-2 éven belül nagyon belassulni? Mert pl. az iphone 4 elég lassúcska már... fogja bírni a frissítéseket? Csak attól félek, hogy már régi... egyébként nem lenne kérdés.
nekem évek óta iPhoneom van, először volt egy sima hármasom vagy 3 évig durván,2012 őszén cseréltem 4Sre, de eszembe se jutna már nem szifont venni,nagyob bejött. Nekem a 4S előfordult butáskodott de mikor kijött az iOS 7 látványosan gyorsabb lett , azóta semmi problémám nincs vele, ahogy néztem majd a 8 is vidáman fut majd rajta. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 11:51

Realista24 írta:De telefont részletre? Inkabb nem vennék olyat. Ez sem lenne, ha nem ingyen kaptam volna
Telefonra sajnálok kifizetni egybe nagy összeget. Kötök rá 400ft/hó-ert biztosítást, mert melómból adódóan nem bízom a véletlenre, és inkább törlesztgetem szépen óvatosan. Percdíjam nagyon jó, így ahogy számoltam a telefon törlesztővel sem lenne sok a számlám, de ezt majd ki kalkulálom :smile:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 12., csütörtök 11:49

Egyébként tesóméknak 5S van, hihetetlen, hogy mennyire jó az a telefon. A kamerája eszméletlen éles, szinte bármilyen fényviszonyban. A gyorsasága brutális, alig fagy le, sőt. Az sem igaz, hogy nincsen rá normális app, ami meg kéne az fizetős, rengeteg jó és hasznos alkalmazás van iOS-re, ingyenesen. :)
Meg aztán szerintem az AppStore jobb, mint a Play. Nem is kevéssel. :)
Az egyetlen negatívum ami felhozható az iPhone ellen ,az valóban az áruk. Magyar viszonylatba. Bár így is elég sok embernél látok már Apple-t, a fesztiválokon meg szinte mindenkinek az van. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 12., csütörtök 11:38

Géci írta:
pheco írta: plusz nekem kicsi a 4 col. 4,7-es teló után kis zsebpiszoknak érzem őket.
:ozil:

Nem vagy semmi! :Đ Rosszul tudnék lenni az ilyen nagy hombár telefonoktól. Akkor gondolom Te galaxy párti vagy :Đ
Inkább LG párti :mrgreen: Optimus G-m van, de a G2 és a G3 is nagyon adja. Viszont el kell ismerni, hogy az Apple egyébként veri az összes telefont, csak az ár miatt maradtam inkább egy csúcskategória közeli androidnál.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 11:22

peti_madrid írta:Ha kiadják a 6-os szifont, akkor az én 5-ösöm eladóvá válik (80-90 körül), mert venni akarnék egy arany 5S-t :D
kártyafüggetlen, 64 gigás, karcmentes? :D
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 12., csütörtök 11:20

Bocs, közbeszólok, korábban volt problémám a Defy+-ommal. Nos, megoldódott. Beszarás, de a SIM kártya volt a hibás. De kösz a sok tippet dodi :Đ

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 12., csütörtök 11:16

Ha kiadják a 6-os szifont, akkor az én 5-ösöm eladóvá válik (80-90 körül), mert venni akarnék egy arany 5S-t :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 12., csütörtök 11:11

Passzolom, nincs bajom vele.
De telefont részletre? Inkabb nem vennék olyat. Ez sem lenne, ha nem ingyen kaptam volna
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: