Realista24 írta:hehe írta:kroos + vidal, az fasza, mindkettő mehet a kezdőbe modric mellé.
de akkor nincs több bekkelős kontrafoci, amiben év végére elfogy a csapat.
labdatartás van, futball van.
Di Maria? Pad vagy eladás?
dimariával és xabialonsoval meg a mackófejű balfasszal 6 ember 3 posztra, szépen pihentetve begyűjtünk minden kib. kupát.
tavaszra dzsesszi felépül, oszt támadásban is megvagyunk.
dm rohadtul nem életbiztosítás, ugyanolyan buta és egylábas, mint volt, csak keveset jutott el döntéskényszerees helyzetbe és a támadóharmadba a visszavont posztja miatt. amikor lehetne 10 ziccerünk, de 9-et elbasz, mert állandóan rossz megoldást választ, azt nem lehet elfelejteni, nem változott semmi.
szóval szép meg jó, hogy négytüdejű és sprintel, mint egy állat, de finoman kell kezelni.
realistahuni írta:ha csak ezen múlna, akkor ganso-neymar-pato-lucas támadónégyessel mennék fel, aztán sikítanék a gyönyörtől.
Ott voltak ők a copa american is, menzesz mester kivitte, szerintem ott is sírtál, csak nem a gyönyörtől.
De ez a Ganso-Pato, komolyan?
Akkor hozzuk már vissza Gagot Argentinából, meg az új Denilson gyereket aki volt Arsenalba. Az még játszik egyáltalán, vagy már csak boxon?

namost ha szted gago ugyanaz a kategória minőségre, mint ezek ketten, akkor menj horgászni a vébé alatt, izgalmasabb lesz és több értelme van.
Ha rajtam múlna akkor a kezdő
zlatan 40 évesen igen
meg sztem vegyük meg Istent is, valahova csak felférne a padra.