És mi, madridisták ebből csak nyerünkGéci írta:Biztos vagyok benne, hogy se Pep se Mou nem fognak változtatni...

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 12., csütörtök 12:49
És mi, madridisták ebből csak nyerünkGéci írta:Biztos vagyok benne, hogy se Pep se Mou nem fognak változtatni...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 10:51
Meg, hogy a taktikához nincsenek meg a kellő játékosai. Láss csodát le is fog lépni onnan, nem 1 játékos. A másik, hogy nem 1 játékos kritizálta érte a meccs után. Mou-nál ugyan ez volt, és ott is szóvá tették a játékosok a stílust ami rájuk lett erőltetve...h3x0r írta: Pepnek is a kieses utan nem az volt az elso gondolata, hogy nem volt sok helyzetuk, hanem hogy nem volt eleget naluk a labda.
Biztos vagyok benne, hogy se Pep se Mou nem fognak változtatni...h3x0r írta:Ezen a taktikan mer valtoztatni jovore? Vagy ismet lathatjuk a Chelsea buszt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 12., csütörtök 10:42
Ez igaz, mindkettojuknek van egy bevalt rendszeruk, amit a legmagasabb szinten tudnak jatszani, viszont egyikuk se mer (vagy inkabb nem tud ?) valtoztatni rajta. Pepnek is a kieses utan nem az volt az elso gondolata, hogy nem volt sok helyzetuk, hanem hogy nem volt eleget naluk a labda. A kerdes hogy kovetkezo szezonban mer valtoztatni a taktikan vagy minden marad ahogy volt. Ugyan ez igaz Mou-ra is, mindegyik csapatanal ugyan azt a taktikat hasznalta. Egyenileg nalunk voltak a legjobb jatekosok, ezert megha nem is nyertunk vele BL-t, de nalunk volt a legjobb csapata. Ezen a taktikan mer valtoztatni jovore? Vagy ismet lathatjuk a Chelsea buszt.Géci írta:Amùgy egy bizonyos szinten szerintem Mou az olyan mint Pep. Mind a ketten ragaszkodnak a maguk hülyeségéhez.
A kulonbseg annyi, hogy egy Schuster vagy Camacho nincs beallitva a vilag legjobb edzojenek, roluk mindenki tudja mekkora nullak. Mig Mourinho ugy jott ide, hogy o a vilag legjobb edzoje, raadasul ezt egy ideig bizonyitotta is, mert baromi hasznosan dolgozott, csak a hatalmas egoja megakadalyozta az utolso lepesekben. Mert igen, az egojanak koszonheti azt, hogy mar ket het utan osszeveszett az ujsagirokkal (tartsd magadhoz kozel a barataidat de ellensegeid meg kozelebb), hogy a sajat hulyesegein sokadjara se tudott tultenni (felesleges visszaallasok) vagy hogy az oltozo vezereivel osszeveszett. Sok mindent tett, amiert jar is a koszonet, de...R.M.C.F írta:miért túlzó? mert a máig tartó szidására visszareagálok? egy schustert semki sem szid....vagy gúnyol holott ekkora fék nincs mégegy. .vagy a többi balfék caro es kvérozs...meg camacho.....hát ez a bajom. az inkorrekt magatartás amit itt sokan mutatnak. Ha valakinek lehet szidni...gunyolni őket inkább.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 10:34
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 12., csütörtök 9:23
Szokásod alapigazságokat kijelenteni, meg a tévedhetetlenségedet bizonygatni a fórumon - nem kevésszer egy kis mártírszerepet is felvéve - holott ugyanannyi közöd van az igazsághoz, mint bármelyikünknek itt az oldalon. Pedig az igazság az, hogy se Te, se xy nem tudja, hogy mi történt valójában és mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, csak valaki beismeri és szimpátia alapján áll egyik oldalra, valaki meg fennen nagyszerűségét hangoztatja és eladja a többinek, hogy ő szarta a spanyol viaszt.JM bukása meg egyértelműen Ikerrel történő balhéja miatt következett be. A csapat ellene fordult. Arbeloa őszinte volt....ott az igazság nála.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 12., csütörtök 9:12
Csabi írta:emelt rajtunk de emellett mindent és mindenkit megkapott amit csak akart. mindenbe beleszólása volt, ő volt az űberkirály. ehhez képest sose tudta beismerni a hibáit, és madrid továbbra is túl nagy falat maradt a számára.
mehet a másodvonalba tartozó edzők közé.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 12., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 12., csütörtök 2:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 11., szerda 23:39
Igazad van. De túlreagálod szerintem. Mou megosztó személyiség volt, volt amit mindenki elismer. De akkor ha máshonnan nézzük, Te meg szemet hunysz a balhéiról. (Amúgy tudom, hogy nem. De kiforgatható bárkinek a szava. Nem tudom jól elmagyarázni. Lényeg, hogy lehet, hogy ők csak a negatív dolgokat írják le, de te meg csak a pozitívakat. Emiatt igazából, kurvára midnekinek igaza van, és felesleges a vita. )R.M.C.F írta:miért túlzó? mert a máig tartó szidására visszareagálok? egy schustert semki sem szid....vagy gúnyol holott ekkora fék nincs mégegy. .vagy a többi balfék caro es kvérozs...meg camacho.....hát ez a bajom. az inkorrekt magatartás amit itt sokan mutatnak. Ha valakinek lehet szidni...gunyolni őket inkább.sentry írta:Én nem akarok túlságosan beleszólni a Mou-s dologba, mert amennyire örültem, hogy jött, annál legalább 10x örültem, mikor elment. De azért RMCF védése a portugált illetően már legalább annyira túlzó és "beteges" mint BenzvsHigu, Özil stb stb téma.
De inkább örüljünk a jelenlegi helyzetnek. Én megértem, mind a két oldalt, aki védi, meg aki támadja, de már elmúlt....és nem változtatható meg.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 23:35
miért túlzó? mert a máig tartó szidására visszareagálok? egy schustert semki sem szid....vagy gúnyol holott ekkora fék nincs mégegy. .vagy a többi balfék caro es kvérozs...meg camacho.....hát ez a bajom. az inkorrekt magatartás amit itt sokan mutatnak. Ha valakinek lehet szidni...gunyolni őket inkább.sentry írta:Én nem akarok túlságosan beleszólni a Mou-s dologba, mert amennyire örültem, hogy jött, annál legalább 10x örültem, mikor elment. De azért RMCF védése a portugált illetően már legalább annyira túlzó és "beteges" mint BenzvsHigu, Özil stb stb téma.
De inkább örüljünk a jelenlegi helyzetnek. Én megértem, mind a két oldalt, aki védi, meg aki támadja, de már elmúlt....és nem változtatható meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 11., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 23:27
vdb szándékosan dönt a madridiak kárára.Gascoigne írta:Meg ne haragudj, RMCF, de ezt a mondatot nagyon-nagyon visszás pont tőled hallani. Igen, del Bosquéra gondolok.R.M.C.F írta:Kérd ki magadnak.....én is kikérhetem mint olyan real drukker,aki tiszteletet kér az felé akinek az egyik legtöbbet lehet köszönni. Helyette túlzol.....mert azt teszed.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 11., szerda 23:26
Hát nem tudom...első évében jött a KÖD, ebből DM volt 30 körül, Özil és Khedira másik harmincból kijött...ott nem nagyon vertük el a lóvét, egy évvel a giga költekezés után. Maicont ugye már nem kapta meg. Egy évvel később jött Coentrao szintén 30 körül, aki nagyobb tétel volt, egy évre rá Modric 30-40 misiért. Vagy kihagytam volna valami komoly tételt?Azt is illik hozzá tenni, hogy Mou annyi pénzt kapott a keret javítására
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 11., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 11., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 11., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 11., szerda 22:32
Meggyőződésem hogy ez okozta Mou vesztét a szurkolóknál is, de még a vezetőségnél is, nem az hogy nem nyert decimát.. Sokkal több mindenről szólt ez a dolog.Donát írta: el kell ismerni a hibáit, amikből ráadásul 3 éven át nem tanult
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. június 11., szerda 22:27
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem