Ma direkt néztem miatta a Santos meccsét. Gondolom ennél átlagosan jobb teljesítményt szokott nyújtani ?! Mert a mai alapján nem nagyon szorult össze a gyomrom a gondolattól, hogy jövőre ő vezeti a labdát Varanékra. Persze láttam már nem 1 összevágott trükkvideót róla amin nagy spílernek tűnik, de ha egész meccses teljesítménye a mai és a korábbi európai válogatottak ellen nyújtottakéhoz hasonló akkor (egy fejben egészséges) Ramos elteszi uzsira.amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
neymar gyerekként volt a real madridnál, jól érezte magát, minden fasza volt.
és akkor most aláírt a barcához felnőttként.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért azt nem kell elfelejteni, hogy már ő is egy nagyon erős, jó keretet kapott, amit sikeresen megreformált.BBeno írta:Jupp 2011 nyarán írt alá a BM-hez tehát két éve. annyi idő alatt velünk is csodát tehetne. inkább ő mint ancselotti.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
linkeld már be, ne idegesítsél már így késő este.R.M.C.F írta:hehe írta:amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
tényleg ennyire nyomorékok dolgoznak a klubvezetésben?![]()
![]()
Jó lesz ha túl lépsz ezen.......
De válaszolva a kérdésedre, ott lehet az igazság az ügynöke szavaiban....csak ki kell olvasni.
:Đ

Jupp 2011 nyarán írt alá a BM-hez tehát két éve. annyi idő alatt velünk is csodát tehetne. inkább ő mint ancselotti.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
tényleg ennyire nyomorékok dolgoznak a klubvezetésben?![]()
![]()
Jó lesz ha túl lépsz ezen.......
De válaszolva a kérdésedre, ott lehet az igazság az ügynöke szavaiban....csak ki kell olvasni.
:Đ
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
tényleg ennyire nyomorékok dolgoznak a klubvezetésben?
tényleg ennyire nyomorékok dolgoznak a klubvezetésben?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem az idei a harmadik szezonlegendary írta:De, egészen pontosan két évig volt a bajorok edzője.Yuppnak én is örülnék, de neki is sok idő kell. A bayernt se 1-2 év alatt vitte fel a csúcsra

Lehet te mondod jól, de nekem az rémlik, hogy nyáron lenne harmadik éve...
De, egészen pontosan két évig volt a bajorok edzője.Yuppnak én is örülnék, de neki is sok idő kell. A bayernt se 1-2 év alatt vitte fel a csúcsra
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha olvastátok Ancelotti nyilatkozatait akkor azért tiszta pár kérdés......ő ide akar jönni,és ezt ki is fejezte,határozottan. De a pénzember nyilván genyóságból a szerződésre hivatkozva nem akarja adni.
Egy olyan edző,aki nem tud tisztán a csapatodra koncentrálni azt nem szabad marasztalni.....és ez ott is így lesz,csak gondolom kicsit ciki neki hogy a bőre alatt is pénz van,erre carlo egy füttyentésre ugrana.......
Na erre nem elég a mastercard.
Idő kérdése és felbontják a szerződését......perez meg szerintem nem akar mást...max ha valami ok folytán nem jönne össze.....pl az arab,megmakacsolja magát és nem engedi,ami hiba lenne a PSg számára.
Egy olyan edző,aki nem tud tisztán a csapatodra koncentrálni azt nem szabad marasztalni.....és ez ott is így lesz,csak gondolom kicsit ciki neki hogy a bőre alatt is pénz van,erre carlo egy füttyentésre ugrana.......
Na erre nem elég a mastercard.

Idő kérdése és felbontják a szerződését......perez meg szerintem nem akar mást...max ha valami ok folytán nem jönne össze.....pl az arab,megmakacsolja magát és nem engedi,ami hiba lenne a PSg számára.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Mintha a Real Madridban egy edző olyan hosszú ideig a kispadon ülneAlapból 68 éves, szóval ő tényleg csak beugorni tudna pár évre...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ancelotti jöjjön és minimum annyi időre mint VDB vagy Mou... Yuppnak én is örülnék, de neki is sok idő kell. A bayernt se 1-2 év alatt vitte fel a csúcsra és Yupp már azért nem fiatal és kétlem, hogy bevállalna 2-3 évet

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha valaki megigerne hogy jovo nyaron Wenger alair a Realhoz, akkor egy evre enfelolem barki lehetne az edzo, nem erdekelne, igy Heynckes is... De jelen helyzetben nem tamogatnam a nemetet, hosszutavra meg nyilvan nem megoldas.Kerlon írta:Heynckes azt nyilatkozta tegnap, hogy Ő már a tavalyi BL kudarc után tudta, hogy mi lesz vele idén nyáron. Ergo eldöntötte, hogy visszavonul és gondolom úgy számolt, hogy megpróbálja még egyszer. Alapból 68 éves, szóval ő tényleg csak beugorni tudna pár évre...
Sehogy nem jo ez.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Heynckes azt nyilatkozta tegnap, hogy Ő már a tavalyi BL kudarc után tudta, hogy mi lesz vele idén nyáron. Ergo eldöntötte, hogy visszavonul és gondolom úgy számolt, hogy megpróbálja még egyszer. Alapból 68 éves, szóval ő tényleg csak beugorni tudna pár évre...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
ikarus93 írta:Most olvasom hírekbe hogy lehet, hogy Heynckes jön edzőnek a Madrid-hoz én nagyon örülnék neki tapasztalt edző, aki tud bánni a nagy nevekkel is.
Csak ha nem jön carlo......de jönni fog,a nyilatkozataiból az jön le,hogy mindenáron ide akar jönni.
Yupp tartalék pályán van.
Bale játékstílusát én Robbenéhez hasonlítanám, de Bale jobb játékos a hollandnál, nem önző, jobban passzol, cselez, a jobb lábát is jobban használja.
És ami fontos, hogy a mentalitása is sokkal jobb.
Én azt mondom hozzuk el.
És ami fontos, hogy a mentalitása is sokkal jobb.
Én azt mondom hozzuk el.
- hehe
Baleval

azért ez gyönyörű

modricnál nem jobb, innentől meg felesleges.Özilel egy poszt és jobb nála? igen

Angliában az a szélső, aki két egyeneset rúg a labdába, egyből irányító.
Talán még Valenciaban az volt. Nézzél több Chelsea meccset.nmate írta:Nem egy poszt, Mata szélső :-)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem egy poszt, Mata szélső/max támadó :-)Erti írta:Özilel egy poszt és jobb nála? igen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. május 26., vasárnap 20:07-kor.
Egy poszt CRel? nemhehe írta:lépnénk vele előrébb?
nem.
jobb céronaldonál?
nem.
bale-nél? nem.
Hát Baleval? nem
Özilel egy poszt és jobb nála? igen
Van a posztján olyan aki egyértelműen jobb nála? nem
Tehát előrelépnénk vele? ha az új edző kitudja használni az erősségét, képességeit akkor igen
de nem mondtam, hogy kellene ide, mert nem hozható