Más:
Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: füst » 2014. június 11., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 11., szerda 12:33
Benya villogni fog a vb-n! Érzem!Realista24 írta:Ha lesz egy vezérbika, akkor megtörténhet a csoda, és négyig mehetnek, ahol bármi lehet már.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 11., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 11., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 11., szerda 12:29
Mar az Anglia is koltoi tulzasmessideco írta:Hollandia ismét nincs ott![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 11., szerda 12:27
És Irán sem!Hollandia ismét nincs ott![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 11., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 11., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 11., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 11., szerda 12:14
Nem, én is itt vagyokreeed_ati írta: Jaa én szurkolok majd csak a horvátoknak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 11., szerda 12:12
Rájuk csak Pelé szavazna :ĐP. Krisz írta:A Barca miért nincs a listán ?Új szavazás, a hiányzók ismertek, most a végső győztesre nyomjatok.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 11., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 11., szerda 12:10
A Barca miért nincs a listán ?Új szavazás, a hiányzók ismertek, most a végső győztesre nyomjatok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 12:08
Hát max annyi világklasszisa van jelenleg braziliának,de ez a hagyományosan ellenfél******* stilus.....ez ma már nem állja meg a helyét. Nincsen már klasszikus brazil foci,szamba meg nyomokban sem fedezhető fel.kérdés 2-3 világklasszis játékos és egy lehengerlő, hagyományosan ellenfélszopató stílus mire lesz elég.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 11., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 12:06
h3x0r írta:Del Bosque megtartotta második edzését Brazíliában, ahol a Casillas, Azpilicueta, Piqué, Ramos, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Silva, Pedro, Cesc, Torres alkotta 11 támadott a cserék ellen!
A mozgás utáni sajtájon Mr. Bajusz azt mondta, még nem a hollandok elleni végleges kezdőt próbálta, de annyit elárult, az Oranje ellen befejező csatárral állnak majd ki: az egy helyért Torres, Diego Costa és David Villa van harcban!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 11., szerda 12:05
Meg igy is sokkal elobb tennek fel nagy osszeget a brazilokra, mint a nemetekre. Ha a nemetek megnyerik lejovok az italrol es elolvasok par szakkonyvet a focirolwZoLee7 írta:bocs Hehe, de nem lesz Brazil vb győzelemMajd a Görögök minden meccset egy szöglet utáni fejes góllal nyernek meg
![]()
egy jól kontrázó csapat megeszi majd a brazil védelmet, a csoportban nem lesz gondjuk, de utána majd simán kizúgnak...ha valamikor akkor most összejöhet a Németeknek a dolog
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 11., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 11., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 11:49
a brazil keretben annyi a degenerált és hibás döntés, hogy bele se menjünkreeed_ati írta:Egyébként braziléknál sem értem, hogy a pool-ban alapember Coutinho hogy nem fért be ebbe a brazil keretbe?.
Azért nem gyenge szezont futott és amikor láttam játszani, mindig jól tolta a srác, hiába 40kg vasággyal együtt, azért a premier league-ben meg tudott élni, így a válogatottba sem lett volna gondja szerintem.
Ha lennének nála sokkal jobbak, még megérteném, de amikor ilyen Bernardok, Jóók, meg Hernanesek vannak a keretben, akkor értetlenül állok a döntés előtt.
Egyébként én jobbnak tartom Oscarnál is, lehet pont rossz meccseket fogtam ki, de amikor Oscart láttam sose mutatott semmi extrát, ahhoz képest amennyire fel volt szopkodva. Ellenben Coutinho játéka nagyon tetszett a poolban ott kéne lennie a keretben, akárcsak Carvajalnak spanyoléknál.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem