köszi szépen.Zsombor írta:Pontosan, a rendelés pillanatában lévő árfolyam alapján kerül levonásra az összeg.

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. június 12., csütörtök 23:11
köszi szépen.Zsombor írta:Pontosan, a rendelés pillanatában lévő árfolyam alapján kerül levonásra az összeg.
HozzászólásSzerző: Pietro » 2014. június 12., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 12., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. június 12., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. június 12., csütörtök 12:27
hát én 11ér vettem pk-val együtt amikor megjelent, de már ennyiért se kéne, ha mondjuk 25grammot rakok a zabhoz akkor abból laza 5gramm ott marad a shaker oldalán és max smirglivel + slaggal szedem lePEEtör írta: A marha csak egy új parasztvakítás, rohadtul semmi értelme nincs, csak egy hülye kitalálta, de legalább drága is.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 11., szerda 23:03
PEEtör írta:egyre több a myprotein huszár itthon is
Áldom az eget, hogy haver ajánlotta.![]()
Amúgy holnap, 12:00-tól 22%-os kedvezmény lesz MINDEN termékre mypro oldalon (asszem a BRAZIL kóddal, de nem tuti).
A marha csak egy új parasztvakítás, rohadtul semmi értelme nincs, csak egy hülye kitalálta, de legalább drága is.
Az ízesítetlen mypro tejsavónak meg szerintem jó íze van, nem is szoktam semmit hozzátenni, de én szerintem egy vagyok az ezerből, aki így gondolja. Rendesen utálom az ízesített fehérjéket, meg ugye telenyomják mindenféle szarral az íz miatt, szóval számomra még egy plusz pont a my-nak.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 11., szerda 22:59
egyre több a myprotein huszár itthon is
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. június 11., szerda 21:52
elnézést h nem volt egyértelmű h ezt az amerikai oldalakra értettemPEEtör írta:Ez hülyeség, már bocs. myprotein-ről rendelsz, 4 nap alatt itt van, nem vicc, és nagyságrendekkel olcsóbbra jön ki mindennel együtt kg-ra, és jobb is, mint a tejsavók túlnyomó része.
Csak azért nem írok adatokat, mert fáradt vagyok, de gugli, és voilá.
fehérjére azért leginkább itthon áldozok be bodybuildingbolt-ba, de amúgy igen, most épp myprotein impact whey-t kortyolgatok kókuszos csokisat (elég gagyi kb 90-10% a kókusz javára) illetve a myproteines marhát (kalap szar meg se próbálja senkiKAG írta:Akkor seraf te melyik oldalról rendeled a fehérjét?
csak a két angolról?
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 11., szerda 20:54
Ez hülyeség, már bocs. myprotein-ről rendelsz, 4 nap alatt itt van, nem vicc, és nagyságrendekkel olcsóbbra jön ki mindennel együtt kg-ra, és jobb is, mint a tejsavók túlnyomó része.Seraf írta:fehérje egyértelműen nem éri meg kintről, mivel súly alapján szálítanakKAG írta:Szerkeszteni már nem enged... megnézegettem.
Az angol oldalakról a szállítás még elfogadható, de az amerikaiakról hát valami borzasztó![]()
Több maga a szállítás, mint a fehérje.
Esetleg olyan oldalt nem tudtok ami eu-s és picit márkásabb termékekkel foglalkozik?
nutraplanet 1kg-ig 7-8$
m&s, bodybulding 500grammig 8-9$ asszem csak Buy 1 Get 1-okkal éri meg
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 11., szerda 15:17
Seraf írta:fehérje egyértelműen nem éri meg kintről, mivel súly alapján szálítanakKAG írta:Szerkeszteni már nem enged... megnézegettem.
Az angol oldalakról a szállítás még elfogadható, de az amerikaiakról hát valami borzasztó![]()
Esetleg olyan oldalt nem tudtok ami eu-s és picit márkásabb termékekkel foglalkozik?
nutraplanet 1kg-ig 7-8$
m&s, bodybulding 500grammig 8-9$ asszem csak Buy 1 Get 1-okkal éri meg
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. június 11., szerda 12:12
fehérje egyértelműen nem éri meg kintről, mivel súly alapján szálítanakKAG írta:Szerkeszteni már nem enged... megnézegettem.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. június 11., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 11., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 11., szerda 0:46
Seraf írta:én már csak kintről rendelek ha márkás cucc kell
muscleandstrenght/nutraplanet/bodybuilding.com
vagy ha valami noname cucc kell amibe mindegy a márka akkor anglia:
myprotein/theproteinworks
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 11., szerda 0:16
Hát nem akarok hülyeséget mondani , de azt hiszem olyan 1200-1300 körül van a 60 db-os 1000mg-os. Még akkor vettem vagy 6-ot mikor le volt árazva 1000 Ft-rakapor_89 írta:heheheheoroszisti írta:Attól függ mit . Mondjuk mostantól fehérjét csak a myproteintől fogok. Pesten át is tudom venni . 18000 huf 5 kg TEJSAVÓ fehérjeKis szépséghiba, hogy íztelen
![]()
akkor ilyen vitaminokat ahol a legolcsóbb .
Omega 3-at a DM-ben . Sokkal olcsóbb, mint bármelyik netes oldalon![]()
Akkor zabot a Lidlben , az olajakat meg a bioboltból.
Az extrákat meg általában a shop builderen. A kreatinokat,glutaminokat stb.
Ja a diót meg a fárólA myprotein mostanság egyre népszerűbb itthon is, én is most váltottam, szintén 5 kg-s ízetlen pakkot vettem. Megtolod pár cseppel, és jobb is, mint az előre beízesített. Nem cukrozzák és keverék szét az értékes fehérjét, tömény 80% megvan, atom jó, és olcsó. Remélem nem fog árat emelni, mert így még a hülyének is megéri..
Omega 3at mennyiért veszed a DMbe? Hány darabot?
Lidl és spar is király zabpehely téren, néha még akciókat is ki lehet fogni, múltkor 1600ért vettem 10db (5kg) zabpehelyet a lidlbenA reggeli 80g adagomot 2 hónapig ellátom
![]()
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 11., szerda 0:04
heheheheoroszisti írta:Attól függ mit . Mondjuk mostantól fehérjét csak a myproteintől fogok. Pesten át is tudom venni . 18000 huf 5 kg TEJSAVÓ fehérjeKis szépséghiba, hogy íztelen
![]()
akkor ilyen vitaminokat ahol a legolcsóbb .
Omega 3-at a DM-ben . Sokkal olcsóbb, mint bármelyik netes oldalon![]()
Akkor zabot a Lidlben , az olajakat meg a bioboltból.
Az extrákat meg általában a shop builderen. A kreatinokat,glutaminokat stb.
Ja a diót meg a fáról
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 10., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. június 10., kedd 23:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 10., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2014. június 9., hétfő 3:00
Előbb talán nem ártana kicsit elmélyülni a testépités fortélyaiban. Nagyon sok mindent tudnék erre most irni, de inkább nem teszem. Néha kiakadok mennyi embernek fogalmam sincs mi az a testépités, mit s hogyan kéne csinálni, de azért ilyen kérdéseket fel tudnak tenni. Először is a kreatintól nem fog megnőni sem a lábad, sem pedig más izomcsoportod. A kreatin egy dologra jó - energiát nyer belőle az izomzat nagyobb megterhelésnél, amikor oxigénhiányos állapot lép fel. Másodszor, attól, hogy ''kihizod'' a nadrágaid még akkor sem kell félned, ha esetleg olyan táplálékkiegészitőket is szedsz, amik valóban fontosak az izomzat növekedéséhez (protein, szénhidrát...), ugyanis ez egy hosszú folyamat ami évekbe telik. Harmadszor, egyetértek az előttem hozzászóló kollégával. Amig ennyire fogalmas sincs mimerrehányméter, addig hagyd ezt a sportot.Ha elkezdek szedni kreatint, de nem edzek lábra (csak foci), attól még nöni fog a combom? Ezt nem szeretném, mert kihíznám az összes nadrágom. Ha combosodok ettöl, akkor hagyom inkább a kreatint.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem