Suarezt nem fogjuk elhozni szerintem,túl sokat kérnek érte,miközben nekünk van egy Benzemánk,aki a NUMERO UNO,szóval...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 10., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 10., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 10., kedd 21:08
HozzászólásSzerző: muszti » 2014. június 10., kedd 21:03
Gyengébbek nem lennénk vele az biztos. Azért az alapfelállásunk sztem nem fog változni, bár ezen Ancelotti biztos elgondolkodna adott esetben, hogy mikor milyen típusú csatár hasznosabb.Benzema töketesen alájátszik CR-nek és Bale-nek, Benzema nélkül nem rúgna ennyit a két futógép stb, stb.. Ezt sokszor olvashatjuk itt, de amennyiben van egy Mandzukic a keretben, aki gólokat is lő és vélhetően hatékonyabb a kapu előtt, mint a francia, akkor nem biztos, hogy kéne tűrje a padozást.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 10., kedd 21:03
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. június 10., kedd 19:56
Benzema töketesen alájátszik CR-nek és Bale-nek, Benzema nélkül nem rúgna ennyit a két futógép stb, stb.. Ezt sokszor olvashatjuk itt, de amennyiben van egy Mandzukic a keretben, aki gólokat is lő és vélhetően hatékonyabb a kapu előtt, mint a francia, akkor nem biztos, hogy kéne tűrje a padozást.muszti írta:Egyelőre úgy néz ki hogy a Bayernből igazolnánk. Nem lennék elégedetlen ha a nyarat a Kroos-Mandzukic kettőssel be is fejeznénk. Kroos véleményem szerint elég hamar és könnyen beilleszkedne nálunk. Olcsóbb mint a juvés srácok, ár-érték arányban szerintem jobb (én is Vidal vagy Pogba mellett tenném le a voksomat alapesetben, de nem biztos hogy mindig ki kell adni azt a pénzt...). Mandzukic-csal eldőlne hogy maradna a BBC, viszont taktikailag sztem előrébb lennénk csatárposzton. Más kérdés, mennyire illik bele a csapat játékába egy befejező ember, nem tudom. Ha tűrné a padot és viszonylag olcsó lenne ám legyen. Győztes csapatunk van, annyira nem érdemes belenyúlni és hát rövid az előszezon.
HozzászólásSzerző: muszti » 2014. június 10., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 10., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 10., kedd 16:44
peti_madrid írta:Nem győzött meg, buta és ügyetlen játékosnak tűnik, ráadásul tutira fejben is gyenge, inkább szorgalmaznám Pogba ÉS Vidal szerződtetését, egyszerre, 100M eurós összegért!!Géci írta:Ez a Kroos a vidi alapján inkább Alonso poszt. Bár szerintem édes mind1 neki, hogy hova teszed...
Csapd már hozzá akkor Suarezt is,most olyan mindegy hogy 100 vagy 200 millio...![]()
![]()
![]()
![]()
remélem a kétkedők is meg lettek győzve a videó által, hogy szükség van erre az emberre nálunk
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 10., kedd 16:27
Nem győzött meg, buta és ügyetlen játékosnak tűnik, ráadásul tutira fejben is gyenge, inkább szorgalmaznám Pogba ÉS Vidal szerződtetését, egyszerre, 100M eurós összegért!!Géci írta:Ez a Kroos a vidi alapján inkább Alonso poszt. Bár szerintem édes mind1 neki, hogy hova teszed...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 10., kedd 15:32
Hát ha nem volna cukorból a lába...Tőle sokat várok, de szerintem most érdemes lesz odafigyelni Oxlade-Chamberlain-re is az angoloknál. :hmmm:
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 10., kedd 15:19
Géci írta:Ez a Kroos a vidi alapján inkább Alonso poszt. Bár szerintem édes mind1 neki, hogy hova teszed...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. június 10., kedd 14:29
Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van.
Talán még Suárez.Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.
Egyetértek; szerintem is ez áll leginkább a vezetőség "kényelmesre vett figurája" mögött; lévén nem kis nevek, illetve összegek repkednek velük kapcsolatban; arról már nem is beszélve, hogy vélhetően abszolút nem számíthat a Real Madrid egyik esetben sem könnyű tárgyalássorozatra (Juve, Bayern, Pool). Apropó Juve; személy szerint könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a Juve csak Di Maríaért cserében hajlandó megválni Vidaltól (csak pénzzel ők sem lesznek előrébb a törekvéseikben), az argentinhoz viszont Carlo és a játékostársak is ragaszkodnak, így a vezetés másik opció felé nézett Kroos személyében, aki már hónapokkal ezelőtt is felajánlotta a szolgálatait a blancóknak, vagy csak szimplán másra kell a nagy pénz.Nem beszélve arról, ha a VB előtt születne meg az egyezség valamelyik Juve-s arcról, olyan 60-80 millió környékén, de véletlenül lerúgnák őket egy fél évre, az...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 10., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 10., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 10., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 10., kedd 14:08
Géci írta:Ez a Kroos a vidi alapján inkább Alonso poszt. Bár szerintem édes mind1 neki, hogy hova teszed...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 10., kedd 14:01
De, ott vantubatibi írta:Oxlade keretbe sincsen, ha jól tudom.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 13:59
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem