Meg még mennye játékossal... Ne kezelj minden hírt tény ként. Csak egy jó tanács.Drake írta:Közben meg azt írják,hogy Reussal már megegyeztünk,letesszük érte a szerződésben szereplő árat és hozzuk.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 21:51
Meg még mennye játékossal... Ne kezelj minden hírt tény ként. Csak egy jó tanács.Drake írta:Közben meg azt írják,hogy Reussal már megegyeztünk,letesszük érte a szerződésben szereplő árat és hozzuk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 10., kedd 21:02
ezt mondtam?így is van, soha többet nem fognak nyerni semmitse![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 10., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 10., kedd 20:36
legújabb hírek szerint nem kell a Monaconak - gondolom főleg a súlyos sérülése miatt.revolver írta:mi a helyzet Valdes-zel? most akkor Monacoba megy vagy mi hír felőle?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 10., kedd 20:34
így is van, soha többet nem fognak nyerni semmitseR.M.C.F írta:Húúú, az baj,akkor itt megint jópár ifjú madridista be lesz sz*rva hogy jaaaaj,akkor mi lesz.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi lenne? semmi. tökéletesen mindegy kit vesznek.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 10., kedd 20:33
Ui: Reus hónapokra dőlt ki...tucsoki írta:Amíg nem hivatalos, addig spekuláció szintjén sem érdemes kezelni, az elmúlt pár hétben legalább 50 névvel hozták szóba a katalánokat. Egyébként német lapok arról cikkeztek, hogy Reus kivásárlási ára (35m) csak 2015-től lép életbe...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 10., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 10., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 10., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. június 10., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 10., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 10., kedd 15:39
Ez nagyjából így is van,a bajnokságban mindenképp ők lesznek a legfőbb rivális,és a BL-ben sem fogják könnyen adni...Az egy dolog hogy Messi miatt tobb jatekos nem tudott kiteljesedni, viszont ne allitsuk mar be egy no name senkinek, aki az egesz csapatot visszahuzza. Azert nem egy Khedirarol beszelunk. Tudom, ennek egy reszet te nem is allitottad, de nem csak a te hsz-edre reagaltam, hanem kicsit mar nevetseges, hogy sokan mennyire lenezik a barcat az utobbi idoben. Persze, nem olyan erosek mint par evvel ezelott, de attol meg mindig a legnagyobb ellenfelunk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 11:53
Ez szerintem is így van.h3x0r írta:Rakitic jo jatekos, de szerintem Fabregas akkor is jobb nala.
Az a baj, hogy a hírek szerint 20milla körül váltott klubbot. Ennyi pénzért a piacon kevés ilyen szintű játékos van szerintem. Illik azt is hozzátenni, hogy Rakitic se volt mindig meghatározó játékosa a Sevillának. Neki is kellet idő mire beérett mint játékos. Tudják majd pótolni, ebben biztos vagyok, de minőségben szerintem gyengébb lesz mint a horvát.h3x0r írta:Nem tudom hogy az EL gyozelem mennyi plusz penzt hozott nekik, de azert remelem, hogy tudjak minosegileg potolni a horvatot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 10., kedd 11:19
Az egy dolog hogy Messi miatt tobb jatekos nem tudott kiteljesedni, viszont ne allitsuk mar be egy no name senkinek, aki az egesz csapatot visszahuzza. Azert nem egy Khedirarol beszelunk. Tudom, ennek egy reszet te nem is allitottad, de nem csak a te hsz-edre reagaltam, hanem kicsit mar nevetseges, hogy sokan mennyire lenezik a barcat az utobbi idoben. Persze, nem olyan erosek mint par evvel ezelott, de attol meg mindig a legnagyobb ellenfelunk.Géci írta:Erre azért kíváncsi leszek... Rakitic meghatározó embere volt a Sevillának. Olyan volt ott kb mint a Barcában jelenleg Messi kb. Minden labda rá volt nyomva stb. A Barcában meg kb sokad hegedős lesz. Ez elsülhet jól is meg rosszul is, de ha egy Fabregas megfőtt akkor Rakiticcel nem tudom mi lesz. Igazából mind1 ki megy oda ameddig ott van Messi szerintem...![]()
Viszont így a Sevilla nagyot fog gyengülni...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 10., kedd 11:13
ha lesz 11 épkézláb játékosunk akik bírnak futni akkor meg is lesz az a trófea majd aug. 12.-énGéci írta:Viszont így a Sevilla nagyot fog gyengülni...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 11:02
Erre azért kíváncsi leszek... Rakitic meghatározó embere volt a Sevillának. Olyan volt ott kb mint a Barcában jelenleg Messi kb. Minden labda rá volt nyomva stb. A Barcában meg kb sokad hegedős lesz. Ez elsülhet jól is meg rosszul is, de ha egy Fabregas megfőtt akkor Rakiticcel nem tudom mi lesz. Igazából mind1 ki megy oda ameddig ott van Messi szerintem...tubatibi írta:A sport.es és a Mundo szerint Rakitic aláírt az Fc Barcelona csapatához. Ma lehet hivatalos bejelentése az érkezésének, egyben az is hivatalos lehet, hogy Cesc Fabregas a Chelsea-ben folytatja pályafutását.
Reméljük ígyvan.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 9., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 9., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 9., hétfő 15:39
Pont két nappal ezelőtt írtam ezt egy másik fórumra:R.M.C.F írta:Alapvetően egész élete egy dopping,az amivel emberi formára hozták,az ma már tiltott mert teljesitmény növelőnek minősül.
Csont és izomsűrüség növelőt kapott annyit mint 4 versenyló. Ma már nem kapja,ma már tiltott,ő kapta tizenX éven át.
Attól ilyen veszett robbanékony.
Laborba meg ne menjen....mert zölden fog világitani mindenki szeme.![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem