Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nem beszélve arról, ha a VB előtt születne meg az egyezség valamelyik Juve-s arcról, olyan 60-80 millió környékén, de véletlenül lerúgnák őket egy fél évre, az...
Viszont mivel így is megkérik az árukat, többet nem húzhatnak be még egy sikeres VB esetén sem, főleg(!!), ha a játékos is váltani akar...
Viszont mivel így is megkérik az árukat, többet nem húzhatnak be még egy sikeres VB esetén sem, főleg(!!), ha a játékos is váltani akar...
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem szabad telhetetlennek lenni.Géci írta:Szerintem 30-at simán kapnánk érte, ha nem többet, egy Chelsea, Mu féle csapattóldannen írta:francia források szerint az arsenal 20 milliós ajánlattal készül khediraért . isten áldja

Igaz felőlem ingyen is mehetne.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kapcsolat:
Az elejével egyetértek mondjuk.tucsoki írta: Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van. Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.
Ami még a kalapot illeti, talán a (csere)csatár posztra találhatunk valami "nagyötletet".
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tőle sokat várok, de szerintem most érdemes lesz odafigyelni Oxlade-Chamberlain-re is az angoloknál.portillo írta:
Mondjuk pl. Griezmannra kíváncsi leszek, már jó ideje bírom a gyereket, és ha megkapja a lehetőséget, akkor szerintem robbanthat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van. Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.CS0ki írta:Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem 30-at simán kapnánk érte, ha nem többet, egy Chelsea, Mu féle csapattóldannen írta:francia források szerint az arsenal 20 milliós ajánlattal készül khediraért . isten áldja

- portillo
- Kapcsolat:
Nekem elsőre Baros jutott eszembe.hehe írta:özilÉnis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmi sem...
Vagy az éppen aktuális afrikai fiatal.
Mondjuk pl. Griezmannra kíváncsi leszek, már jó ideje bírom a gyereket, és ha megkapja a lehetőséget, akkor szerintem robbanthat.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
özilÉnis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmisem...

- portillo
- Kapcsolat:
Énis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmisem...CS0ki írta:Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
Mindenesetre a VB közben nehéz is igazolni sajnos, persze a klubokkal azért lehet egyezkedni.
Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fullretard, fullfasságTegnap este megálmodtam egy olyat, hogy:

nekem is vannak álmaim

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Főleg a bayern... Ez egy kicsit sok szerintem. Kroos szerintem hozható úgy kb 20-ért. Mandzu meg szerintem nincs 40.DavieS írta: kapnak 60 millát a kroos-mandzukic párosért, aztán mindenki jó jár
Meg azért nem lenne jó olyan játékost venni aki a vb-n összeszed egy komolyab sérülést.Kerlon írta: Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tegnap este megálmodtam egy olyat, hogy:
In: Griezmann, Pogba, Vela, Kroos
Out: Khedira, Casemiro, Morata
- Jesé valószínűleg sokáig offon lesz még. CR sérüléssel küszködik, így simán benne van, hogy év elején jó pár meccset kénytelen lesz kihagyni pihenés miatt. Sűrű is lesz a program, és nincs csere szélsőnk. DM-et nem akarom ott látni. (Griezmann)
- Khedira és Casemiro eladása miatt kell ember a helyükre, és minőségbeli javulást a Kroos - Pogba kettőssel el lehet érni.
- Vela meg Morata helyére jönne. Illene is a 4-3-3-ba, + egy ideje már bizonyít a spanyol bajnokságban. Valószínűleg nem is lenne olyan drága.
Kiadás nagyjából: Griezmann 35, Pogba 60, Vela 15, Kroos 25 = 135 millió
Bevétel nagyjából: Khedira 40, Casemiro 10, Morata 15 = 65 millió (+ lehet kapunk majd egy kis pénzt Garayiból is, ha minden igaz. (miután a Castilla kiesett, így néhány milliót onnan is össze lehet szedni eladásokból)
Real Madrid szinten, a mai világban 60-70 milliós kiadás egy nyáron nem is sok, és a minőségbeli javulás garantált.
In: Griezmann, Pogba, Vela, Kroos
Out: Khedira, Casemiro, Morata
- Jesé valószínűleg sokáig offon lesz még. CR sérüléssel küszködik, így simán benne van, hogy év elején jó pár meccset kénytelen lesz kihagyni pihenés miatt. Sűrű is lesz a program, és nincs csere szélsőnk. DM-et nem akarom ott látni. (Griezmann)
- Khedira és Casemiro eladása miatt kell ember a helyükre, és minőségbeli javulást a Kroos - Pogba kettőssel el lehet érni.
- Vela meg Morata helyére jönne. Illene is a 4-3-3-ba, + egy ideje már bizonyít a spanyol bajnokságban. Valószínűleg nem is lenne olyan drága.
Kiadás nagyjából: Griezmann 35, Pogba 60, Vela 15, Kroos 25 = 135 millió
Bevétel nagyjából: Khedira 40, Casemiro 10, Morata 15 = 65 millió (+ lehet kapunk majd egy kis pénzt Garayiból is, ha minden igaz. (miután a Castilla kiesett, így néhány milliót onnan is össze lehet szedni eladásokból)
Real Madrid szinten, a mai világban 60-70 milliós kiadás egy nyáron nem is sok, és a minőségbeli javulás garantált.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
én nyáron csak a bayernnel üzletelnék, kapnak 60 millát a kroos-mandzukic párosért, aztán mindenki jó jár és hallgasson egy darabig.
morata- khedira kettős helyére.
ennyi lenne a nyár, kb 30 millióból kihoznánk az igazolásokat így, és jelentősen javulna a minőség.
és címvédés.

morata- khedira kettős helyére.
ennyi lenne a nyár, kb 30 millióból kihoznánk az igazolásokat így, és jelentősen javulna a minőség.
és címvédés.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
VB után. Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat. Pl. eltudom képzelni, hogy megállapodtunk már a Münchennel, de Kroosnál még csak puhatolózás van és kivárás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Na melyik nap jelentik be Kroost?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezt csak annyival egészíteném ki, hogy míg a Madrid 5 millája nettó (így jóval kedvezőbb), addig a Bayern ajánlatai bruttó összegek állítólag.Az AS szerint a Real Madrid 5 millió eurós fizetést kínál Kroosnak. A játékos nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a Bayernnel, melyből már csak 1 év van hátra. A középpályásnak Guardiolaék 4-6 millió eurós fizetést kínáltak a hosszabbítással, ám a ő ezt elutasította.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Angliában, Franciaországban nem volt ezzel különösebb gond. Inkább Olaszországban, de ott meg a bajnokságot rommá bundázó Juventus mellett bajnoki címet nyerni nagyobb feladat volt, mint a BL. Jövőre a bajnokság meglesz.Amúgy én parázok a bajnokságtól, az soha nem volt Ancelotti erőssége, mindig is a kupákban szerepelt jobban, de remélem itt hétről hétre is jól felépíti majd a csapatot.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
jogos is volt,én is sokszor mérgelődtem rajta....de mindig volt benne valami ami másban nem....Csak ameddig jobbközéppályás volt, addig ebben rajtad kívül senki nem hitt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.