szerk.: bent van, de nem fog túl sokat játszani, ez biztos.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 13:57
már ha egyáltalán játszatjákRemy írta:Tőle sokat várok, de szerintem most érdemes lesz odafigyelni Oxlade-Chamberlain-re is az angoloknál.portillo írta:
Mondjuk pl. Griezmannra kíváncsi leszek, már jó ideje bírom a gyereket, és ha megkapja a lehetőséget, akkor szerintem robbanthat.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 10., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 10., kedd 13:43
Nem szabad telhetetlennek lenni.Géci írta:Szerintem 30-at simán kapnánk érte, ha nem többet, egy Chelsea, Mu féle csapattóldannen írta:francia források szerint az arsenal 20 milliós ajánlattal készül khediraért . isten áldja
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 10., kedd 13:41
Az elejével egyetértek mondjuk.tucsoki írta: Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van. Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 10., kedd 13:39
Tőle sokat várok, de szerintem most érdemes lesz odafigyelni Oxlade-Chamberlain-re is az angoloknál.portillo írta:
Mondjuk pl. Griezmannra kíváncsi leszek, már jó ideje bírom a gyereket, és ha megkapja a lehetőséget, akkor szerintem robbanthat.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 10., kedd 13:39
Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van. Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.CS0ki írta:Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 13:37
Szerintem 30-at simán kapnánk érte, ha nem többet, egy Chelsea, Mu féle csapattóldannen írta:francia források szerint az arsenal 20 milliós ajánlattal készül khediraért . isten áldja
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 10., kedd 13:35
Nekem elsőre Baros jutott eszembe.hehe írta:özilÉnis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmi sem...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 13:16
özilÉnis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmisem...
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 10., kedd 13:15
Énis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmisem...CS0ki írta:Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 10., kedd 13:13
Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 13:09
fullretard, fullfasságTegnap este megálmodtam egy olyat, hogy:
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 10., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 13:06
Főleg a bayern... Ez egy kicsit sok szerintem. Kroos szerintem hozható úgy kb 20-ért. Mandzu meg szerintem nincs 40.DavieS írta: kapnak 60 millát a kroos-mandzukic párosért, aztán mindenki jó jár
Meg azért nem lenne jó olyan játékost venni aki a vb-n összeszed egy komolyab sérülést.Kerlon írta: Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 10., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 10., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 10., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. június 10., kedd 12:32
Ezt csak annyival egészíteném ki, hogy míg a Madrid 5 millája nettó (így jóval kedvezőbb), addig a Bayern ajánlatai bruttó összegek állítólag.Az AS szerint a Real Madrid 5 millió eurós fizetést kínál Kroosnak. A játékos nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a Bayernnel, melyből már csak 1 év van hátra. A középpályásnak Guardiolaék 4-6 millió eurós fizetést kínáltak a hosszabbítással, ám a ő ezt elutasította.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem