Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 16., hétfő 9:57

Hm, nagyon nem :angry: Vagy nem figyeltem, vagy nem emlékszem pontosan :( Fejtsd ki bővebben légyszi, akár privát üzenet formájában :)
"And my heart will leave you never."

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 16., hétfő 9:49

messideco írta:Egy kérdés
tőle kapta még a 2. évadban talán. Innen azt hiszem egyértelmű,hogy mit miért és hogyan :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 16., hétfő 9:13

GoT S4E10

Egy kérdés: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!milyen medált adott Arya a kapitánynak? :hmmm:

Az eddigi legjobb GoT-rész B-)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 15., vasárnap 12:45

A True Detective készítője, Nic Pizzolatto szerint a netes szereposztó pletykák mind tévesek, egyelőre még nem próbálkoznak szereposztással. És 4 főszereplő lesz, akik közül az egyik egy erős nő. Ja, és még rendező sincs. Az író egyébként nem tudja elképzelni, hogy ezt 3 évadnál tovább tudná csinálni. (Mármint, hogy évente kvázi új sorozatot alkot és minden részt egyedül ír meg.)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 12., csütörtök 22:56

24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy percig is kételkedett valaki abban, hogy egy drón megállíthatja? :lol: :lol: Rohadjon meg, már csak öt rész
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 12., csütörtök 22:54

Realista24 írta:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bevallom kicsit meglepődtem, na jó, nem kicsit, hogy kivel állt össze a ctu aktuális főnöke. Csóri gyereket sajnáltam volna, ha kinyírják, de sejteni lehetett, hogy itt még nem ér véget az ő története. Hellerre kíváncsi vagyok, mit talált ki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért az elég betyáros volt, ahogy jackéket lőtték a drónokkal. jack vs drón, jack wins. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 12., csütörtök 22:50

24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bevallom kicsit meglepődtem, na jó, nem kicsit, hogy kivel állt össze a ctu aktuális főnöke. Csóri gyereket sajnáltam volna, ha kinyírják, de sejteni lehetett, hogy itt még nem ér véget az ő története. Hellerre kíváncsi vagyok, mit talált ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 12., csütörtök 13:36

A Hulu tárgyalásokat kezdeményezett a Sony stúdióval a Community feltámasztásáról és egy esetleges 6. évadról.
Dan Harmon siman benne lenne a 6. evadban, mondjuk szerinte remenykedes helyett inkabb keressunk mas sorozatot :lol:
:lol: :lol:
Marketing, you're doing it wrong. :lol: Nem is értem miért nincs nagy nézettségük. :-( :lol:

Egy barátom tanácsára belekezdtem a Fresh Meat című angol vígjátéksorozatba, mert azt a leírást kaptam róla hogy "olyasmi, mint skins, csak pure comedy" :mrgreen: Négy részt daráltam le eddig, nagyon bejön, tényleg kicsit Skins feeling, főiskolás hallgatókról szól, teljesen ember közeli és van mindenféle karakter. Nagyon bejön, kíváncsi vagyok a folytatásra.
Nézi innen valaki?

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. június 12., csütörtök 13:32

Suits 4x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg kell vallani nem a régi már, de Mike új munkahelyével kezdd úgy tűnni, hogy újra magukra találtak. Voltak érdekes részek amik nem tűnnek a nyerő ötletnek és megint elsülhet ez rosszul is, de egyelőre pár részre meggyőztek még maradok a sorozatnál. Mike kicsit felfrissült karakterként, jót tett neki ez a változtatás mivel nagyon beleszürkült a színész a karakterbe és érdekes már alig történt Mike-al. A változtatás miatt újra frissnek érzem a karaktert és bár több helyen olvastam, hogy ő nem annyira érdekes karakter, szerintem az elején a 2. évad feléig igen is az volt. A sorozat lételeme, hogy neki eltalálják a szerepét. Az új szereplők közül Logan érdekesnek tűnik Louis pedig egész jó felvezetőt kapott, de sajnos keveset szerepelt. Fontos, hogy Louisal foglalkozzanak sokat, legjobban megírt karakter és a legjobb színész a sorozatban tavaly ő mentette az évadot, nélküle nagyon gyenge lett volna.

7/10 adok erre a részre, de gondolkodtam a 7,5es osztályzaton is, sok minden múlik a következő 2-3 részen igazán az fogja eldönteni, hogy az írók mit tudnak kihozni az új irányvonalból.

Szerk: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja lefelejtettem, de ha már Mike-ot előtérbe nyomják és fasza gyereket akarnak csinálni, egy új frizurát és szakáll vágást vagy valamit kellene csinálni, mert bohókásan kisgyereknek néz ki a 3 részes öltönyben pláne. :mrgreen: de komolyan így elég vicces :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Higuain 2014. június 12., csütörtök 13:36-kor.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 12., csütörtök 0:25

ma új Graceland és Suits, még ha 9kor meg lesz a vizsgám is, akkor a mai nap egy jó nap :mrgreen:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 11., szerda 21:15

fargo 109

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lester mekkora köcsöggé vált, szívbaj nélkül beáldozta a hot asian wifeot :D
lorne meg a világ legnagyobb trolla, amiket bekamuzott a szellemekről meg hangokról a gyereknek, priceless :lol:
óriási utolsó rész ígérkezik, ha továbbra is az a fekete humor és véletlenek fognak történni mint eddig :lol:

kíváncsi vagyok mi lesz lorne, lester és molly végső sorsa, remélem nem töketlenkedik el a készítők.

orange is the new black s2

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit olyan érzésem volt itt-ott, mintha egy minőségi, amerikai barátok köztöt néznék. nyilván elég meredek a párhuzam, de olyan nagy dolgok nem történnek, kis dolgokon lovagolnak és szenvednek, de mégis tök érdekes maradt végig, és mindig nézni akartam a kövit. :D
a zokniba recskázó pitebaszó larry a legnagyobb köcsög, nem hittem volna, h piperrel végleg szétmennek...

örülök, hogy az utolsó jelenet a kedvenc karakterem, miss rosának a feel good jelenete volt, az meg hogy még el is gázolta a niggerkurvát így rá is gyújtottam egy táncra a végén :lol:

az egész évad úgy 8/10, már csak ~360 nap a következőig :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 11., szerda 14:32

GoT 4x2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szep pillanatok (gif):
http://uproxx.it/1l8bBE6

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 10., kedd 23:55

Californication 7x9
Az uj evad talan egyetlen resze, ami nem tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ennyi resz utan mar nagyon unalmas ez a Hank - Karen sztori. Remelem a hatralevo 3 reszben hanyagoljak majd. Mondjuk szinte biztos vagyok benne hogy az utolso resz errol fog szolni.
Pipita írta:Community
A Hulu tárgyalásokat kezdeményezett a Sony stúdióval a Community feltámasztásáról és egy esetleges 6. évadról.
Dan Harmon siman benne lenne a 6. evadban, mondjuk szerinte remenykedes helyett inkabb keressunk mas sorozatot :lol:

Family Guy 10. evad
Magyarul nezem, tehat meg van 3 resz hatra az evadbol, de azert irok rola mar most. Lehet csak azert van mert nem daralom, hanem heti szinten nezem, de ez baromi jo evad volt. Szinte nem is voltak gyenge reszek, vegig rohogtem az egeszet, a heti 20 perc szorakozas garantalt volt. Remelem a kovetkezo evad is ilyen jo lesz. (aki angolul nezte, az irhatna rola par sort)

Anger Management 2x7
Charlie Sheen viszonylag uj sorozata. Regebben mar irtam rola, sehol sincs a ket pasi meg egy kicsihez kepest, viszont kajalas kozben 1-2 reszt siman meg lehet belole nezni. Az elso evad kozepe egy kicsit unalmas volt, de ez a masodik eddig egesz jo.

Viszont nekem most kezdodik a vizsgaidoszak, ugyhogy ismet van idom sorozatokat nezni. A kovetkezo celpont az Arrested Development 4. evadja lesz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 10., kedd 23:28

reeed_ati írta:GoT: Kár, hogy csak 10 részes az évad, szerintem 15-öt simán bevállalhatnának évadonként.
Szerintem a 15 resz mar sok lenne. Sokak szerint ez az eddigi legjobb GOT evad. Miert? Mert zajlanak az esemenyek, minden reszben van valami fordulat. Ha ugyan ezt 10 helyett 15 reszben fejtenek ki, akkor lennenek toltelek reszek, 1-1 sokak altal kevesbe szimpatikus karakter tortenetevel tul sokat foglalkoznanak, lennenek toltelek reszek, stb. Legyen inkabb 10 nagyon jo resz, mint 15 jo/megfelelo resz.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 10., kedd 23:04

GoT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem nagyon is tetszett a legújabb rész, persze a 8. befejezése után már csak lefelé vezet az út, szóval olyan részt max évadonként egyet látunk, ami annyira megdöbbent és felkavar. Viszont ebben meg pont az tetszett, hogy daráltak végig, végre nem 2 percben volt elrendezve a csata, mint az előző évadokban, hanem egy teljes részt szenteltek neki. Az óriások nagyon adták :mrgreen: , mikor kilőtte az íjat az vitt mindent. :mrgreen: Aztán amikor lekaszálták a hegymászókat, az is nagy jelenet volt. Meg hála az égnek kinyiffant az a vörös ribanc is, én ki nem állhattam, azt hittem először, hogy a Havas haverja a dagi lőtte le, na az lett volna csak az igazi befejezés. :D Kár, hogy csak 10 részes az évad, szerintem 15-öt simán bevállalhatnának évadonként.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 10., kedd 20:23

Istenem, ez a Community milyen zseniális. :lol: Abednek ezek a kiszólásai...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Biztosan visszatérünk jövőre, úgysem lesz vége a Greendale-nek." stb...
Remélem hogy nem lesz vége. Szomorú hogy minden rész után azon kell kb izgulni, hogy vajon lesz-e következő epizód. :(

Közben ledaráltam a House of Cards Kevin Spaceys változatának két évadát is, arra sincsenek szavak, hatalmas volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A második évadban ezek a folyamatos faszméregetések Tuskkal...Kegyetlen. :lol: :lol:

Simán 10/10, várom a folytatást.
Meg belekezdtem az eredeti sorozatba is, de az első részt kinyomtam, nem fogott meg. Nem egy Kevin Spacey az öreg..de majd még egyszer lehet adok neki egy esélyt.

Két hét múlva meg végre jön a True Blood. :-* :mrgreen:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 10., kedd 13:50

Még mindig GoT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Személy szerint utáltam Ygrittet, mind most Daeneryst. :roll: Nincs akinek szurkolni, remélem Baelish még bekavar párszor.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 10., kedd 13:00

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sansa fanoknak:
http://www.bellazon.com/main/topic/4606 ... try3420407
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 10., kedd 12:48

Kerlon írta:GOTSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem Ygritte halála végzett ki a legjobban eddig. :'( :'(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel kapcsolatban (link)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 10., kedd 12:37

GOTSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem Ygritte halála végzett ki a legjobban eddig. :'( :'(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: