tudom, sokan elkorcsultatok, csgo meg mortalkombat, de azért mégis, hátha...

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 18., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 18., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 18., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 15., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 12., csütörtök 21:38
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 12., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 10., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 10., kedd 13:53
Elfelejtheti már most azonnal mindeki azt az álmot, hogy jól optimalizált lesz a GTA 5 pc. Leírtam már miért. És ezért tehet is egy szívességet a Rockstars....P. Krisz írta:abban egyetérthetünk hogy kurva nagy meló lesz még a Rockstarnak is , teljesen új textúra kell mindennek ,nem 720p-ről felkonvertált anyag , meg kell oldani a framerate-tet , konzolon csak 28 fps-sel futott , pc-n ez kevés
csak azért kívánom hogy sikeres a port hogy a Rockstar belássa azt hogy a pc-sek nem kalózok és elkészüljön a Red Dead Redemption pc-re is :Đ
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 10., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 10., kedd 13:37
Csabi írta:hát ez nem igaz bammeg. batman ettől már tényleg nem lehet királyabb: https://www.youtube.com/watch?v=aNvjuzdHnsI
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 10., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 10., kedd 11:40
Lenyegtelen. Vegezzenek hasonloan jo melot mint az Uborkanal es 3 gb vram eleg lesz a mikrolagghoz. Perzse mokolas utan. A fizikat es toresmodellt meg hozhatjak a 6 eves IVbol es akkor kb egal is lesz a WDvel. Max Payne3 huzott motorja alatt fog futni, a sztori meg adott. Nem kerdes egy percig sem!P. Krisz írta:Csabi írta:hát ez nem igaz bammeg. batman ettől már tényleg nem lehet királyabb: https://www.youtube.com/watch?v=aNvjuzdHnsIrohadt jól néz ki , és ez még mindig csak az Unreal Engine 3 , aki tud az tud na ...
The Witcher 3 gameplay
a lengyel srácok se szarral gurigáznak , nagyon durva a sérülésmodell
a gta 4 pc-s portjából kiindulva egy 780TI SLI talán elvisziVanillaSky írta:A kiraly visszater pcre, szoval Aiden kezdhet pityeregni!
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 10., kedd 11:29
Csabi írta:hát ez nem igaz bammeg. batman ettől már tényleg nem lehet királyabb: https://www.youtube.com/watch?v=aNvjuzdHnsI
a gta 4 pc-s portjából kiindulva egy 780TI SLI talán elvisziVanillaSky írta:A kiraly visszater pcre, szoval Aiden kezdhet pityeregni!
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 10., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 10., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 10., kedd 0:50
nem véletlenül. tudták mit csinálnak. akármilyen is a játék, meg akárhogy is nem masterpiece, ez az UBI történelmének leggyorsabban fogyó játéka (4 millió 1 hét alatt...őrült szám)Túlhypolta eléggé az Ubisoft...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 10., kedd 0:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 10., kedd 0:36
Nekem is már csak kevés küldetés van, rosszul írtam az előbb. Amúgy a Watch_dogs, és Division nagyon hasonló harcjelenetekkel bír, sőt a HUD is hasonló. Szóval tuti, hogy ez a főpróbája. Nem véletlen tolták el ezt is, és a Division megjelenését is. A Watch_dogs visszajelzéseit, szerintem javítani fogják, és lesz folytatás is, illetve amit lehet már javítanak a Divisionban.Csabi írta:ja, a harc nagyon jól optimalizált szerintem is. a vezetést aztán meg lehet szokni, az autók törése viszont nevetséges. nekem még 2 misszióm van a kampányból, aztán még tolok egy kis melléküldit és szerintem nekem elég is volt belőle.
a történet továbbra is gyenge. értem én hogy miről akar szólni, de nagyon gyengén van előadva.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 10., kedd 0:12
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem