Szerintem nem lesz gond, ha Varane nem sérült, akkor bőven fog játszani mindenki a poszton. Idén is sűrűn cserélgette már Carlo, mikor mind3 egészséges volt.hehe írta: amúgy pepének se kéne már kezdőnek lenni varane kárára, ha a francia térde bírja a szerda-szombatot, akkor egyértelműen kezdőbe kell tenni, még egy évet, pláne egy jó vébé után, nem fog a padon ülni és valljuk be, mivel jobb játékos pepénél, nem is kellene neki.
pepének köszönjük, szép volt , jó volt, ha a 3. számú kh hely megfelel neki, maradhat.
Verratti szerintem nem jön, de nem is rá van szükségünk, Griezmann dettó, ő szélső és nem csatár. Idén nyáron tényleg egy Kroos, Vidal/Pogba páros lenne a tökéletes meg előre egy csatár. Tehát 3 igazolás kellene, de azok üssenek. Bár mondjuk én a csatárkérdéshez úgy állok, ha egy Vela féle arc jön már az is jó lenne, amúgy csak Suárezért lehetne robbantani. Mondjuk egy Mandzukic+Kroos=40 millió eurós üzlet után se sírnék. Aztán mehetne még Vidalért egy 50-60.Géci írta:A 2 kp-s nálam is ez lenne. Pogbának örülnék legjobban, de ő jelenleg érinthetetlen. Alonsoval én még számolok mint pihentető ember. Azért annyi még vígan van benne, hogy pár meccsen kezdő legyen + beállításával ne vegyen el a csapattól. Mandzut azért nem gondolom érkezőnek, mert Carlo lenyilatkozta, hogy Morata helyére egy hasonló fiatal játékost szeretne akiben nagy potenciál van, és ez az ok amiért nem gondolom, hogy jön Suarez.Csabi írta:nálam idén a kroos, mandzukis, vidal hármas elegendő lenne.
out: khedira, morata, casemiro. ez minőségi javulásMost ha lehetne tippelni akkor azt mondanám, hogy Kroos, Vidal/Verratti, Griezmann lesz ebből, de ez csak egy megérzés