Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 10., kedd 10:59

Jöhet nyugodtan két középpályás, mert az egy dolog, hogy Illara a szezon első felében nem remekelt, de a másodikban egészen botrányos volt a szereplése. Jövőre ha nem lépik szintet, akkor mehet is amerre lát, vagy elfoglalja Casemiro helyét a kispad legvégén, bár ahhoz azért kicsit drága igazolás volt.

Szerencsére idén is egészen vállalható nevekkel hoznak szóba minket, szóval remélem a legjobbakat.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 10., kedd 10:58

Ahogy a kp-n, elol is koncepcio kerdese az egesz. Hozhatunk egy jol fejelo, befejezo tipusu jatekost Karim moge, mondjuk Mandzukic. Vagy johetne egy mindenes, aki gyors, technikas, de a gol fogalmat sem csak a telesportbol ismeri, mondjuk Vela. En utobbira szavaznek most, de elobbinek is lennenek elonyei. Kroost en jovore hoznam, amikor Xabi egy evvel oregebb lesz, Illarrarol pedig tobbet tudunk. De igy lehet lemaradnank rola, hosszabbitani nem fog szerintem, valaki elviszi, vagy meg egy szezont marad aztan out. De iden Vidal vagy Pogba nagyobb szuksegletkielegites lenn, mint a nemet szerintem.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 10:48

Csabi írta:nálam idén a kroos, mandzukis, vidal hármas elegendő lenne.
out: khedira, morata, casemiro. ez minőségi javulás
A 2 kp-s nálam is ez lenne. Pogbának örülnék legjobban, de ő jelenleg érinthetetlen. Alonsoval én még számolok mint pihentető ember. Azért annyi még vígan van benne, hogy pár meccsen kezdő legyen + beállításával ne vegyen el a csapattól. Mandzut azért nem gondolom érkezőnek, mert Carlo lenyilatkozta, hogy Morata helyére egy hasonló fiatal játékost szeretne akiben nagy potenciál van, és ez az ok amiért nem gondolom, hogy jön Suarez. :hmmm: Most ha lehetne tippelni akkor azt mondanám, hogy Kroos, Vidal/Verratti, Griezmann lesz ebből, de ez csak egy megérzés :hmmm:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 10:48

alonso bőven elfér még a csapatban, szép fokozatosan kell kivonni a forgalomból, kisebbek ellen lezavarja még a kp közepét gond nélkül még legalább 2 évig, közben pihennek.

kroos azért elég stabil játékos, perfekt box-to-box arc lehet, egy technikásabb, gyorsabb, jobb lampard (annál mondjuk nem nehéz :lol: ), ő is elfér.

nade vidal és pogba, ők bizonyos mutatókban szűk elit és nem csak mindenből hoznak egy nagyon jó szintet.

amúgy pepének se kéne már kezdőnek lenni varane kárára, ha a francia térde bírja a szerda-szombatot, akkor egyértelműen kezdőbe kell tenni, még egy évet, pláne egy jó vébé után, nem fog a padon ülni és valljuk be, mivel jobb játékos pepénél, nem is kellene neki.
pepének köszönjük, szép volt , jó volt, ha a 3. számú kh hely megfelel neki, maradhat.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 10:46

Kerlon írta:Én egyetértek Csabival, hogy jövőre már nem Alonso köré kellene építeni, de idén is azt hitte, hogy jobban átadják a stafétát Illarranak, de őt csak akkor játszatta Ancelotti, ha muszáj volt. Sajnos szerintem az olasz még komolyan fog számolni Alonsoval. Sehol sem rakta ki a nagy öregeket a csapatából. Az az 5ös fogat 3 posztra meg tökéletes lenne. Pl. a Bayern idén egy: Schweini, Kroos, Thiago, Götze, Martinez, Lahm sorral tolta, de volt, hogy Müller is középpályás helyett vett el és középen játszott csak feltolva. Pedig a németeknél csak 34 bajnoki van és hosszabb szünet is télen.

Félreértettetek, egy szóval sem írtam, hogy Xabi köré kell építeni a csapatot. Azt írtam, hogy Ő biztosan nem fog távozni és kedveli Carlo a stílusát, illetve, hogy túl nagy luxus lenne, ha együtt érkezne Kroos y Vidal és emiatt Xabi, Illarramendi és Di Maria is a padon lenne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 10., kedd 10:45

tubatibi írta:
Csabi írta:nem fogsz egyetérteni velem, már csak az avatarod miatt sem, de nálam alonsi ideje lejárt. az az 5 játékos (dm, vidal, modric, kroos, illarra) szerintem egyáltalán nem sok 3 posztra 1 szezonra.

ahogy valaki mondta pár hete, a padra nem vehetsz játékost, a kezdőbe kell mindig igazolni, úgy erősödik a padod is.

nálam idén a kroos, mandzukis, vidal hármas elegendő lenne.

Megértem a te álláspontodat is, de tudod te is nagyon jól, hogy Xabi nem fog távozni. Nem hiába let meghosszabbítva a szerződése. :) Biztos vagyok benne, hogy jövőre is itt fog játszani. Carlo is kedveli az ilyen típusú focistákat. Hogy sajnos, vagy nem sajnos, azt mindenki döntse el maga. :)

nem is kell távoznia, csüccs a padra. ne járjunk úgy vele, mint a barca xavival.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 10., kedd 10:42

Én egyetértek Csabival, hogy jövőre már nem Alonso köré kellene építeni, de idén is azt hitte, hogy jobban átadják a stafétát Illarranak, de őt csak akkor játszatta Ancelotti, ha muszáj volt. Sajnos szerintem az olasz még komolyan fog számolni Alonsoval. Sehol sem rakta ki a nagy öregeket a csapatából. Az az 5ös fogat 3 posztra meg tökéletes lenne. Pl. a Bayern idén egy: Schweini, Kroos, Thiago, Götze, Martinez, Lahm sorral tolta, de volt, hogy Müller is középpályás helyett vett el és középen játszott csak feltolva. Pedig a németeknél csak 34 bajnoki van és hosszabb szünet is télen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 10., kedd 10:38

Mario nálam sehogyan sem illik a képbe ott elől.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 10:33

Csabi írta:nem fogsz egyetérteni velem, már csak az avatarod miatt sem, de nálam alonsi ideje lejárt. az az 5 játékos (dm, vidal, modric, kroos, illarra) szerintem egyáltalán nem sok 3 posztra 1 szezonra.

ahogy valaki mondta pár hete, a padra nem vehetsz játékost, a kezdőbe kell mindig igazolni, úgy erősödik a padod is.

Megértem a te álláspontodat is, de tudod te is nagyon jól, hogy Xabi nem fog távozni. Nem hiába let meghosszabbítva a szerződése. :) Biztos vagyok benne, hogy jövőre is itt fog játszani. Carlo is kedveli az ilyen típusú focistákat. Hogy sajnos, vagy nem sajnos, azt mindenki döntse el maga. :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 10., kedd 10:28

nem fogsz egyetérteni velem, már csak az avatarod miatt sem, de nálam alonsi ideje lejárt. az az 5 játékos (dm, vidal, modric, kroos, illarra) szerintem egyáltalán nem sok 3 posztra 1 szezonra.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 10:26

Csabi írta:vidal mindenképp kell, kroos meg casemiro/khedira helyére. utóbbi szerintem özilhez hasonlóan dobbant majd az utolsó órákban a konkurencia miatt.

Ezt nem teljesen értem. :) Kroos, ha érkezik akkor szerintem mindenképpen az első igazolás lesz és nem nyár végén. Viszont Kroos érkezésével teljes mértékben kizárhatjuk Vidal/Pogba, de még Veratti érkezését is(Amit amúgy is kizárnék, nem hiába van itt Illarra, aki egyébként alig játszott a saját posztján, felesleges a kis olasz).

Pluszba, ha érkezne tegyük fel Kroos y Vidal/Pogba, akkor Di Maria megint kimaradna és maradna 3 posztra egy Xabi, Illarra, Di Maria, Modric, Kroos, Vidal/Pogba...túl sok jó játékos, viszonylag kevés helyre. :)
Azért az már túl kényelmes lenne, ha a padon egy Illarra, Xabi, Di maria cseresor lenne. :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 10., kedd 10:25

hehe írta:
Toti írta:állítólag jönnek tárgyalni verrattiról madridba. :shifty:

la gazzetta
nézzük meg előbb a vébét, mit tud.

értem én, hogy kroos, verratti, de ezzel már elkéstünk, velük a létszám nő, a minőség nem feltétlenül.
ide pogba vagy vidal kell, ha szintet akarunk lépni.
Kár-kár, de mivel bassza el az idejét az ember vizsgaidőszakban? :mrgreen:
most kéne ébredni a margitszigeten a tegnap esti mocskolás után 2 csaj között :mrgreen:
Tudom, hogy a kezdőt kell megerősíteni, de előbbi két arccal a padon dobnánk nagyot, és akárhogy nézem, az is sokat számít. Míg utóbbi kettő pont a kezdő erősítése miatt kellene hogy jöjjön. Én továbbra is két érkezőre szavazok, hasonló megoldással.

Ittam én eleget tegnap, csak volt még bennem annyi, hogy hazatámolyogjak :lol: A két csajnak meg barátnőm nem tudom mennyire örülni, annyit meg nem ér, hogy szétbasszak egy nagy jövő előtt álló kapcsolatot :mrgreen: De az elképzelés amúgy pöpec, azért jár a pacsi. :shifty:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 10., kedd 10:21

vidal mindenképp kell, kroos meg casemiro/khedira helyére. utóbbi szerintem özilhez hasonlóan dobbant majd az utolsó órákban a konkurencia miatt.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 10:11

Toti írta:állítólag jönnek tárgyalni verrattiról madridba. :shifty:

la gazzetta
nézzük meg előbb a vébét, mit tud.

értem én, hogy kroos, verratti, de ezzel már elkéstünk, velük a létszám nő, a minőség nem feltétlenül.
ide pogba vagy vidal kell, ha szintet akarunk lépni.
most kéne ébredni a margitszigeten a tegnap esti mocskolás után 2 csaj között :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 10., kedd 10:06

hehe írta: a vébé utánig felesleges ilyenekkel foglalkozni, beszélni sem érdemes róluk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 10., kedd 10:04

állítólag jönnek tárgyalni verrattiról madridba. :shifty:

la gazzetta
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 10:02

pheco írta:Túl szépek a hírek mostanában. Vidal, Pogba, Kroos esetleges érkezése és Khedira, Morata esetleges távozása. Kell ennél több? Plusz még a katalánok is úgy néz ki, hogy elűzik Fabregast és lehet Alexist is. Gyönyörű hírek :mrgreen:
a vébé utánig felesleges ilyenekkel foglalkozni, beszélni sem érdemes róluk.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 10., kedd 9:55

Túl szépek a hírek mostanában. Vidal, Pogba, Kroos esetleges érkezése és Khedira, Morata esetleges távozása. Kell ennél több? Plusz még a katalánok is úgy néz ki, hogy elűzik Fabregast és lehet Alexist is. Gyönyörű hírek :mrgreen:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 10., kedd 9:32

sebydani írta:.hát azok után nem is csodálkozok, hogy valakinél a döntő után azt olvastam hogy Khedira a legnagyobb kincs a kp-n, és reméli kiszorítja Modricot.. na az no comment kategória !
Na ezzel nem találkoztam, de ez hatalmas :lol: :lol: :lol: Szerintem direkt csinálják :kivagyhe:

Khedira-Kroos meg hatalmas csere lenne ez amúgy, de nem nagyon hiszek benne.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 10., kedd 8:15

na ebben a formában tökéletes igazolás lenne :) ezt már én is nagyon támogatnám,ha esetleg lenne valóságtartalma. a kommentek meg...hát azok után nem is csodálkozok, hogy valakinél a döntő után azt olvastam hogy Khedira a legnagyobb kincs a kp-n, és reméli kiszorítja Modricot.. na az no comment kategória !
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: