Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
Mario nálam sehogyan sem illik a képbe ott elől.
Csabi írta:nem fogsz egyetérteni velem, már csak az avatarod miatt sem, de nálam alonsi ideje lejárt. az az 5 játékos (dm, vidal, modric, kroos, illarra) szerintem egyáltalán nem sok 3 posztra 1 szezonra.
ahogy valaki mondta pár hete, a padra nem vehetsz játékost, a kezdőbe kell mindig igazolni, úgy erősödik a padod is.
nálam idén a kroos, mandzukis, vidal hármas elegendő lenne.
out: khedira, morata, casemiro. ez minőségi javulás
Megértem a te álláspontodat is, de tudod te is nagyon jól, hogy Xabi nem fog távozni. Nem hiába let meghosszabbítva a szerződése.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nem fogsz egyetérteni velem, már csak az avatarod miatt sem, de nálam alonsi ideje lejárt. az az 5 játékos (dm, vidal, modric, kroos, illarra) szerintem egyáltalán nem sok 3 posztra 1 szezonra.
ahogy valaki mondta pár hete, a padra nem vehetsz játékost, a kezdőbe kell mindig igazolni, úgy erősödik a padod is.
Csabi írta:vidal mindenképp kell, kroos meg casemiro/khedira helyére. utóbbi szerintem özilhez hasonlóan dobbant majd az utolsó órákban a konkurencia miatt.
Ezt nem teljesen értem.

Pluszba, ha érkezne tegyük fel Kroos y Vidal/Pogba, akkor Di Maria megint kimaradna és maradna 3 posztra egy Xabi, Illarra, Di Maria, Modric, Kroos, Vidal/Pogba...túl sok jó játékos, viszonylag kevés helyre.

Azért az már túl kényelmes lenne, ha a padon egy Illarra, Xabi, Di maria cseresor lenne.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Tudom, hogy a kezdőt kell megerősíteni, de előbbi két arccal a padon dobnánk nagyot, és akárhogy nézem, az is sokat számít. Míg utóbbi kettő pont a kezdő erősítése miatt kellene hogy jöjjön. Én továbbra is két érkezőre szavazok, hasonló megoldással.hehe írta:nézzük meg előbb a vébét, mit tud.Toti írta:állítólag jönnek tárgyalni verrattiról madridba.
la gazzetta
értem én, hogy kroos, verratti, de ezzel már elkéstünk, velük a létszám nő, a minőség nem feltétlenül.
ide pogba vagy vidal kell, ha szintet akarunk lépni.
most kéne ébredni a margitszigeten a tegnap esti mocskolás után 2 csaj közöttKár-kár, de mivel bassza el az idejét az ember vizsgaidőszakban?
Ittam én eleget tegnap, csak volt még bennem annyi, hogy hazatámolyogjak

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vidal mindenképp kell, kroos meg casemiro/khedira helyére. utóbbi szerintem özilhez hasonlóan dobbant majd az utolsó órákban a konkurencia miatt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézzük meg előbb a vébét, mit tud.Toti írta:állítólag jönnek tárgyalni verrattiról madridba.
la gazzetta
értem én, hogy kroos, verratti, de ezzel már elkéstünk, velük a létszám nő, a minőség nem feltétlenül.
ide pogba vagy vidal kell, ha szintet akarunk lépni.
most kéne ébredni a margitszigeten a tegnap esti mocskolás után 2 csaj közöttKár-kár, de mivel bassza el az idejét az ember vizsgaidőszakban?

- RealRaúl77
Kár-kár, de mivel bassza el az idejét az ember vizsgaidőszakban?hehe írta: a vébé utánig felesleges ilyenekkel foglalkozni, beszélni sem érdemes róluk.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
állítólag jönnek tárgyalni verrattiról madridba. 
la gazzetta

la gazzetta
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a vébé utánig felesleges ilyenekkel foglalkozni, beszélni sem érdemes róluk.pheco írta:Túl szépek a hírek mostanában. Vidal, Pogba, Kroos esetleges érkezése és Khedira, Morata esetleges távozása. Kell ennél több? Plusz még a katalánok is úgy néz ki, hogy elűzik Fabregast és lehet Alexist is. Gyönyörű hírek

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Túl szépek a hírek mostanában. Vidal, Pogba, Kroos esetleges érkezése és Khedira, Morata esetleges távozása. Kell ennél több? Plusz még a katalánok is úgy néz ki, hogy elűzik Fabregast és lehet Alexist is. Gyönyörű hírek

- RealRaúl77
Na ezzel nem találkoztam, de ez hatalmassebydani írta:.hát azok után nem is csodálkozok, hogy valakinél a döntő után azt olvastam hogy Khedira a legnagyobb kincs a kp-n, és reméli kiszorítja Modricot.. na az no comment kategória !

Khedira-Kroos meg hatalmas csere lenne ez amúgy, de nem nagyon hiszek benne.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
na ebben a formában tökéletes igazolás lenne
ezt már én is nagyon támogatnám,ha esetleg lenne valóságtartalma. a kommentek meg...hát azok után nem is csodálkozok, hogy valakinél a döntő után azt olvastam hogy Khedira a legnagyobb kincs a kp-n, és reméli kiszorítja Modricot.. na az no comment kategória !

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealRaúl77
Facebookról szedtem a hírt, szóval érdemes fenntartással kezelni. De nem is ez a lényeg, hanem a kommentek.
Hír:
"A Real Madrid vezetősége elképzelhetőnek tartja, hogy a Bayern Münchennel elcserélik Khedirát Kroosra."
Kommentek:
"ez olyan lenne mintha nem is igazoltunk volna..:DD egy szinten vannak"
"mindenki extázisban, ujjongnak bla bla..3...2..1.. idióták"
Hír:
"A Real Madrid vezetősége elképzelhetőnek tartja, hogy a Bayern Münchennel elcserélik Khedirát Kroosra."
Kommentek:
"ez olyan lenne mintha nem is igazoltunk volna..:DD egy szinten vannak"
"mindenki extázisban, ujjongnak bla bla..3...2..1.. idióták"
- RealRaúl77
Akkor írok mindenről egy kicsit.
Hatalmas lenne tényleg eladni 20 körül
Komolyra fordítva a szót, nagy szükség lesz jövőre egy egészséges Pepére. 1-2 évig még, aztán átveszi a stafétát Varane, akinek megnöveljük a kivásárlási árát 200millióra, minél előbb.
Jójó, verjétek fel csak az árátAz olasz Tuttosport szerint a Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat Moratáért a Real Madriddal. Ám az utolsó napokban a Villarreal is bejelentkezett a spanyol támadóért, így a jövője még egyáltalán nem biztos. Forrás: Madridom.hu

Nagyon jó kis kiegészítő ember (szerintem valamennyivel többre is hívatott, kérdés mi lesz itt belőle nálunk), mindenhol megállja a helyét. Nem is szabad a védelmet most bolygatni.Carlo Ancelotti teljes mértékben meg van elégedve Nacho tavalyi teljesítményével, így kizárta annak a lehetőségét, hogy a spanyol védőt eladják a nyáron. Forrás: Madridom.hu
Khedira a tied, öreg, tedd csak le érte a zsíros zsebbélelő zsetont.Mourinho szeretné jelentősen megerősíteni a csapatát nyáron, és erre nem kevesebb, mint három Real Madrid játékost szemelt. A portugál tréner Iscót, Khedirát és Varane-t is szeretné leigazolni. Forrás: Madridom.hu
Na a legnehezebb kérdés. Véleményem szerint a kp-ra inkább egy védekezőbb, de támadáshoz is értő arc kellene. Ez nem tudom mennyire illik Kroosra, nem tudom mennyire lenne stabil védekezésben Modric,Kroos,DM hármas, valamint így előfordulhat, hogy Modric még hátrébb kerül. Én még mindig Vidal-t preferálom harmadiknak. De még így sem mondanék le feltétlen a németről, főleg most viszonylag apróért minőség. Lenne egy bitang Modric,Vidal,DM hármasunk, valamint egy Kroos,Xabi páros, akikre mindig lehet számítani, és szintén sok lehetőséget kapnának, illetve jolly jokernek Isco, aki ha kell elől, ha kell kp-n játszik. Khedira out, egy hosszabbítás és mondjuk egy vb elődöntő után, friss bl győztesként kb 30 milláért. Casemiro opcióval out. De mi lesz Illarrával?Miután Kroos úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a hamarosan lejáró szerződését a Bayern Münchennel, csapata felajánlotta a középpályást a Real Madridnak és a Manchester Unitednek is, melyek korábban is érdeklődést mutattak a játékos iránt. Forrás: Madridom.hu
Ennek nagyon örülök, bent van a football fantasy kezdőmbenA portugál válogatott orvosai hivatalosan is felépültnek nyilvánították Pepét. A játékos már egy hónapja sérült volt, és most már csatlakozhat a keret többi részéhez a VB-re való felkészülésük alatt. Forrás: Madridom.hu

És ha mondjuk olyan lesz a szezon vége, mint idén? Simán benne van, hisz vb után még kifacsartabbak lesznek a játékosok, még több sorozatban érdekeltek vagyunk, még több meccs, nagyjából téli szünet sem lesz.. Simán benne van, hogy ha nem minőségi a pad, és nem mély a keret, akkor úgy járunk, vagy rosszabbul, mint idén.. Mennyivel megnyugtatóbb lenne, ha nem Khedira és Illarra közül kellene válogatni egy bl döntő előtt..M1Ö írta:Mert ha el kerülnek a sérülések (reméljük a legjobbakat) akkor nem lehet úgy rotálni, hogy az mindenkinek jó legyen.
Egyetértek, de nem most. Annyira nem nyertük még halálra magunkat, hogy ezentúl sétálós módba kapcsoljon a társaság. Ha mégis fennáll ez a veszély a köv. szezonra, akkor az az edző felelőssége is javarészt, mert bőven van még mit megnyernünk, vagy pl. kupátlanítani a Barcát hazai porondon pár évre. Tavaly frissült a keret, jöttek éhes fiatalok, nem hiszem hogy az igazi magot jobban meg kellene bontani, mint pl. egy db minőségi kp érkezése. Ha esetleg jönne pluszban egy Vidal/Pogba arc Kroos-on kívül, valaki elégedetlen lenne, ennyi, ilyen minőségű és igényű középpályást nehéz formában tartani. Az ideivel én pedig teljesen elégedett vagyok, ha Illarra feljavul, és Khedira is hozzátudja tenni a minimumot, akkor elég kell hogy legyen mennyiségben és minőségben is.Realista24 írta:Nem értek egyet, kellenek az éhes arcok, hogy pörgessék a társaságot és hogy erőt demonstráljunk.tucsoki írta:Szvsz elég lenne hozni Kroos-t, Casemiro-t kinyomni kölcsönbe, illetve Morata helyett valakit, aki nem akar vezérbika lenni. Kész is a keret.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mourinhonak kell Khedira, Isco, Varane?
Khedira Ramires csere?
Kroosba nem tudom mit láttok. Jobbféle iparos...és ennyi szerintem
Khedira Ramires csere?

Kroosba nem tudom mit láttok. Jobbféle iparos...és ennyi szerintem
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kellenek, csak akkor több embert kéne el passzolni. Például ha jön három, akkor minimum kettőt.Realista24 írta:Nem értek egyet, kellenek az éhes arcok, hogy pörgessék a társaságot és hogy erőt demonstráljunk.
Tényleg hosszú lesz a szezon, de az se normális ha 25 közel kezdő szintű játékossal futunk neki.
Mert ha el kerülnek a sérülések (reméljük a legjobbakat) akkor nem lehet úgy rotálni, hogy az mindenkinek jó legyen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem értek egyet, kellenek az éhes arcok, hogy pörgessék a társaságot és hogy erőt demonstráljunk.tucsoki írta:Szvsz elég lenne hozni Kroos-t, Casemiro-t kinyomni kölcsönbe, illetve Morata helyett valakit, aki nem akar vezérbika lenni. Kész is a keret.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szvsz elég lenne hozni Kroos-t, Casemiro-t kinyomni kölcsönbe, illetve Morata helyett valakit, aki nem akar vezérbika lenni. Kész is a keret.