Egyetértek, de nem most. Annyira nem nyertük még halálra magunkat, hogy ezentúl sétálós módba kapcsoljon a társaság. Ha mégis fennáll ez a veszély a köv. szezonra, akkor az az edző felelőssége is javarészt, mert bőven van még mit megnyernünk, vagy pl. kupátlanítani a Barcát hazai porondon pár évre. Tavaly frissült a keret, jöttek éhes fiatalok, nem hiszem hogy az igazi magot jobban meg kellene bontani, mint pl. egy db minőségi kp érkezése. Ha esetleg jönne pluszban egy Vidal/Pogba arc Kroos-on kívül, valaki elégedetlen lenne, ennyi, ilyen minőségű és igényű középpályást nehéz formában tartani. Az ideivel én pedig teljesen elégedett vagyok, ha Illarra feljavul, és Khedira is hozzátudja tenni a minimumot, akkor elég kell hogy legyen mennyiségben és minőségben is.Realista24 írta:Nem értek egyet, kellenek az éhes arcok, hogy pörgessék a társaságot és hogy erőt demonstráljunk.tucsoki írta:Szvsz elég lenne hozni Kroos-t, Casemiro-t kinyomni kölcsönbe, illetve Morata helyett valakit, aki nem akar vezérbika lenni. Kész is a keret.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mourinhonak kell Khedira, Isco, Varane?
Khedira Ramires csere?
Kroosba nem tudom mit láttok. Jobbféle iparos...és ennyi szerintem
Khedira Ramires csere?

Kroosba nem tudom mit láttok. Jobbféle iparos...és ennyi szerintem
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kellenek, csak akkor több embert kéne el passzolni. Például ha jön három, akkor minimum kettőt.Realista24 írta:Nem értek egyet, kellenek az éhes arcok, hogy pörgessék a társaságot és hogy erőt demonstráljunk.
Tényleg hosszú lesz a szezon, de az se normális ha 25 közel kezdő szintű játékossal futunk neki.
Mert ha el kerülnek a sérülések (reméljük a legjobbakat) akkor nem lehet úgy rotálni, hogy az mindenkinek jó legyen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem értek egyet, kellenek az éhes arcok, hogy pörgessék a társaságot és hogy erőt demonstráljunk.tucsoki írta:Szvsz elég lenne hozni Kroos-t, Casemiro-t kinyomni kölcsönbe, illetve Morata helyett valakit, aki nem akar vezérbika lenni. Kész is a keret.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szvsz elég lenne hozni Kroos-t, Casemiro-t kinyomni kölcsönbe, illetve Morata helyett valakit, aki nem akar vezérbika lenni. Kész is a keret.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem is kell kapkodni, jó helyzetben vagyunk, meghagyhatjuk a sietséget a katalánoknak. Meg kell határozni a kp-nál a koncepciót, figyelembe véve a kiszemeltek helyzetét/árát, aztán úgy igazolni. Casemiro mindenképpen out, Khedira egy jó ajánlat esetében szerintem out, bármit mond most Carlo, aztán ha a kp kész, jöhet előre egy mindenes, gólérzékeny ember..mondjuk Vela. És Jesére figyelni amennyire csak lehet, és sugározni felé a bizalmat.
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha érkezne, tuti a kezdőbe jönne, már csak az lenne a kérdés, hogy kinek a kárára, de szerintem Di Maríáéra. Bár szerintem Xabi is van annyira érett és profi, hogy belátja a helyzetét és lehet, hogy éppenséggel az ő helyére hoznák a németet és Alonsoval rotálva (Alonso pihenhet, Kroos beszokhat) szerepeltetné Carletto. Talán ez az utóbbi lehetne a legjobb megoldásziro4vr írta:Kroos/Modric egyike padozna tehát nálad..ennek mi értelme lenne?
Kroos mennyire tud a védelem előtt játszani az a kérdés..én Modricot nem vinném oda hátra, a németet a német kupa döntőben néztem meg magamnak úgy igazán, ott gyakorlatilag egyedül volt a kp-n, de így is megbízhatóan és stabilan játszott, az nekem tetszett. Meggyőzhető vagyok a németről, de ha hozzuk akkor a kezdőbe hozzuk.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha hozzuk akkor csak Xabi helyére tudnám el képzelni.ziro4vr írta:Meggyőzhető vagyok a németről, de ha hozzuk akkor a kezdőbe hozzuk.
Modric-nál nem jobb, az ő kárára nem érné meg kezdetni.
Di María meg kell a kezdőbe, Kroos is sokat dolgozik, védekezik is, de nem olyan intenzitással mint di María.
Kényes dolog ez a k.pálya.

Ancelotti szerintem jövőre még kezdőként számol Xabi-val. Di María is megérdemelné a kezdőt, pláne ha a következő szezonban is ilyen szinten fogja tolni. Isco-nak is kellenének a percek.
Mondjuk Kroos a Bayern-ben is tűrte a rotálást, egy kis fizu emelésért tűrhetné itt is.

Én őt hoznám, az ő játéka tetszik a legjobban a Pogba/Vidal/Kroos trióból.
Pogba meg jön jövőre.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Amúgy Carlo azt is nyilatkozta, hogy Khedira marad, mert egy fontos játékos a csapatban, illetve, hogy van időnk és nem leszünk aktívak a VB alatt, mert augusztus 31-ig lehet igazolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Kroos/Modric egyike padozna tehát nálad..ennek mi értelme lenne?
Kroos mennyire tud a védelem előtt játszani az a kérdés..én Modricot nem vinném oda hátra, a németet a német kupa döntőben néztem meg magamnak úgy igazán, ott gyakorlatilag egyedül volt a kp-n, de így is megbízhatóan és stabilan játszott, az nekem tetszett. Meggyőzhető vagyok a németről, de ha hozzuk akkor a kezdőbe hozzuk.
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Kroos/Modric---Xabi/Illarra--DM/Isco
Így lenne szerintem hasonló felfogás és posztok alapján.
Casemirot kölcsönbe, Khedirát pedig el kéne adni... de utóbbihoz nagyon ragaszkodnak, szóval szerintem maradni fog, hacsak nem csönget be a MU vagy akár Mou ért 30+ értékű csekkel.
A Vidal/Pogba páros egyikét én mindenképp csak jövőre hoznám amikor már mindkettő belátja, hogy a Juvéval semmi BL sikert nem fognak elérni, így ennek érdekébe váltani kell.
előre meg Suareznek nagyon örülnék, de Benz maradtával semmi értelme, viszont a már felhozott Velának nagyon is lenne (sokoldalúsága miatt). vagy pl Chicharito is elmehetne cserének, olcsó lenne ő is.
Tehát mindössze annyi, hogy:
- Casemiro helyett a keretbe Kroos
- Morata helyett egy tapasztaltabb cserecsatár/mindenes
Így lenne szerintem hasonló felfogás és posztok alapján.
Casemirot kölcsönbe, Khedirát pedig el kéne adni... de utóbbihoz nagyon ragaszkodnak, szóval szerintem maradni fog, hacsak nem csönget be a MU vagy akár Mou ért 30+ értékű csekkel.
A Vidal/Pogba páros egyikét én mindenképp csak jövőre hoznám amikor már mindkettő belátja, hogy a Juvéval semmi BL sikert nem fognak elérni, így ennek érdekébe váltani kell.
előre meg Suareznek nagyon örülnék, de Benz maradtával semmi értelme, viszont a már felhozott Velának nagyon is lenne (sokoldalúsága miatt). vagy pl Chicharito is elmehetne cserének, olcsó lenne ő is.
Tehát mindössze annyi, hogy:
- Casemiro helyett a keretbe Kroos
- Morata helyett egy tapasztaltabb cserecsatár/mindenes
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Százszor inkább Kroos-t "akciósan" mint Vidal-t egy raklap pénzért.
- ziro4vr
Viszont így Illarra helyét/értelmét sehogy sem látnám a keretben. Nehéz ez, ennyiért valóban nem kéne kihagyni Kroos szerződtetését, de egy Vidal annyira jó lenne, illetve a támadóharmadba egy mindenes, de akkor meg Isco mit fog csinálni...Nehéz, de kellemesen nehéz gondok ezek, miközben egy barca meg görcsösen próbálja újrafelépíteni magát.Géci írta:Ebből szerintem az lesz, hogy ha tudjuk hozzuk Kroost is és Vidalt is. Isco mehet fentebb Benya cserének, tavasszal meg lesz Jesé is... Kroost apróért nem szabad eltoszni... Suarez szerintem tuti nem jön. Idén nem.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ebből szerintem az lesz, hogy ha tudjuk hozzuk Kroost is és Vidalt is. Isco mehet fentebb Benya cserének, tavasszal meg lesz Jesé is... Kroost apróért nem szabad eltoszni... Suarez szerintem tuti nem jön. Idén nem.
Azért nem mondanám, hogy besült játékosokról lenne szó. Lényegében jól építkeztek vettek pár stabilabb és jó játékost, akiknek nem volt nagy nevük, de viszonylag ismertek voltak, mint Godín, F. Luis, Turan... Aztán Costát már elég fiatalon kinézték maguknak és szépen felépítette magát a gyerek, Koke is berobbant a csapatba. Ezek a játékosok szerintem remek alapot adtak ahhoz, hogy jól szerepeljenek idén és akkor Gabi meg Thiago alázata és munkabírásáról még szó se esett vagy Raúl Garciaról, akit az előző edzők rendre rosszul használtak. A töltelék embereik voltak inkább azok, akiknek többet jósoltak, mint Juanfran, aki az Osasunában még jobb oldali kp volt vagy, mint Miranda, akit beharangoztak már rég új brazil császárnak. Igazából Simeone érdeme, hogy mindenkiből így kihozta a maximumot és, hogy így ráérzett arra, hogy a keretből mit lehet kihozni. Szóval nem kutyaütök ők, a legtöbbjük elmenne nagy csapatnál is stabil játékosnak, mint mondjuk nálunk Isco, hogy nincs meg a fix helye, de számíthatnak rá.Fast Fox írta:Nekem csak annyi a kérdésem, h az atleticot hogyan jellemeznéd? Más csapatokba nem kellő vagy besűlt játékosokkal lehoztak egy rekordnak számító évet? Attól függetlenül, h sztem is gyenge az olasz bajnokság, azért vannak ott még nagyon jó játékosok.Kerlon írta:Kroossal tuti nem vennénk zsákba macskát, bizonyított ő már tavaly eleget. A két Juvéstól én csak azért félek, mert egy rakat szar az olasz liga és nem igazán nehéz kitűnni. Elég ránézni a Rómára, akik egy De Rossi, Pjanic, Strootman majd később még Naingolannal kiegészülve is lehoztak egy rekordnak számító évet. Annyira posvány most az olasz liga, hogy egy 80 milliót elvert Napoli éppen besurrant 3-nak és Callejón meg Albiol húzóember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
ha 20-25 körül eltudjuk hozni, akkor nem szabad hezitálni. ennyi pénzért ajándék.
gondoljatok bele, khedira áráért kb. elhozhatnánk a srácot. mekkora minőségi szintlépés lenne?
gondoljatok bele, khedira áráért kb. elhozhatnánk a srácot. mekkora minőségi szintlépés lenne?
Nekem csak annyi a kérdésem, h az atleticot hogyan jellemeznéd? Más csapatokba nem kellő vagy besűlt játékosokkal lehoztak egy rekordnak számító évet? Attól függetlenül, h sztem is gyenge az olasz bajnokság, azért vannak ott még nagyon jó játékosok.Kerlon írta:Kroossal tuti nem vennénk zsákba macskát, bizonyított ő már tavaly eleget. A két Juvéstól én csak azért félek, mert egy rakat szar az olasz liga és nem igazán nehéz kitűnni. Elég ránézni a Rómára, akik egy De Rossi, Pjanic, Strootman majd később még Naingolannal kiegészülve is lehoztak egy rekordnak számító évet. Annyira posvány most az olasz liga, hogy egy 80 milliót elvert Napoli éppen besurrant 3-nak és Callejón meg Albiol húzóember.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
NajaSzerintem megR.M.C.F írta:egyértelmű, és egyértelműen lenne oda minőségibb megoldás is.
csak Pogba, ami szinte esélytelen. Na jó, Touréról ne is beszéljünk.
RMCF, te mit gondolsz?
nem ismerem annyira kroost. de vidal vagy pogba se kevesebb lutri. vigyázni kell. ...olaszból jönnének..
nem kell beszarni. a cél egy lehet. khedira és case out. egy náluk jobb in. elöl meg egy univerzális támadó aki csereként jól léphet be bármely támadó posztra.
ennyi. ..és nem több.
Bárki jön az már Khedirámál jobb, onnantól már nagy baj nem lehet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2014. június 9., hétfő 22:00-kor.
Ebből nagyon úgy néz ki, hogy Kroos lesz. Perezék tényleg nem hazudtak amikor azt mondták, hogy se Pogba, se Vidal nem fog érkezni.Miután Kroos úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a hamarosan lejáró szerződését a Bayern Münchennel, csapata felajánlotta a középpályást a Real Madridnak és a Manchester Unitednek is, melyek korábban is érdeklődést mutattak a játékos iránt. Forrás: Madridom.hu

Kroos y Suárez lesz ebből gyerekek.

Mourinho meg mégis mit képzel? Khedirat viheti egyedül jó pénzért.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2014. június 9., hétfő 22:02-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Kroossal tuti nem vennénk zsákba macskát, bizonyított ő már tavaly eleget. A két Juvéstól én csak azért félek, mert egy rakat szar az olasz liga és nem igazán nehéz kitűnni. Elég ránézni a Rómára, akik egy De Rossi, Pjanic, Strootman majd később még Naingolannal kiegészülve is lehoztak egy rekordnak számító évet. Annyira posvány most az olasz liga, hogy egy 80 milliót elvert Napoli éppen besurrant 3-nak és Callejón meg Albiol húzóember.
K
K