Akkor írok mindenről egy kicsit.
Az olasz Tuttosport szerint a Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat Moratáért a Real Madriddal. Ám az utolsó napokban a Villarreal is bejelentkezett a spanyol támadóért, így a jövője még egyáltalán nem biztos. Forrás: Madridom.hu
Jójó, verjétek fel csak az árát

Hatalmas lenne tényleg eladni 20 körül
Carlo Ancelotti teljes mértékben meg van elégedve Nacho tavalyi teljesítményével, így kizárta annak a lehetőségét, hogy a spanyol védőt eladják a nyáron. Forrás: Madridom.hu
Nagyon jó kis kiegészítő ember (szerintem valamennyivel többre is hívatott, kérdés mi lesz itt belőle nálunk), mindenhol megállja a helyét. Nem is szabad a védelmet most bolygatni.
Mourinho szeretné jelentősen megerősíteni a csapatát nyáron, és erre nem kevesebb, mint három Real Madrid játékost szemelt. A portugál tréner Iscót, Khedirát és Varane-t is szeretné leigazolni. Forrás: Madridom.hu
Khedira a tied, öreg, tedd csak le érte a zsíros zsebbélelő zsetont.
Miután Kroos úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a hamarosan lejáró szerződését a Bayern Münchennel, csapata felajánlotta a középpályást a Real Madridnak és a Manchester Unitednek is, melyek korábban is érdeklődést mutattak a játékos iránt. Forrás: Madridom.hu
Na a legnehezebb kérdés. Véleményem szerint a kp-ra inkább egy védekezőbb, de támadáshoz is értő arc kellene. Ez nem tudom mennyire illik Kroosra, nem tudom mennyire lenne stabil védekezésben Modric,Kroos,DM hármas, valamint így előfordulhat, hogy Modric még hátrébb kerül. Én még mindig Vidal-t preferálom harmadiknak. De még így sem mondanék le feltétlen a németről, főleg most viszonylag apróért minőség. Lenne egy bitang Modric,Vidal,DM hármasunk, valamint egy Kroos,Xabi páros, akikre mindig lehet számítani, és szintén sok lehetőséget kapnának, illetve jolly jokernek Isco, aki ha kell elől, ha kell kp-n játszik. Khedira out, egy hosszabbítás és mondjuk egy vb elődöntő után, friss bl győztesként kb 30 milláért. Casemiro opcióval out. De mi lesz Illarrával?
A portugál válogatott orvosai hivatalosan is felépültnek nyilvánították Pepét. A játékos már egy hónapja sérült volt, és most már csatlakozhat a keret többi részéhez a VB-re való felkészülésük alatt. Forrás: Madridom.hu
Ennek nagyon örülök, bent van a football fantasy kezdőmben

Komolyra fordítva a szót, nagy szükség lesz jövőre egy egészséges Pepére. 1-2 évig még, aztán átveszi a stafétát Varane, akinek megnöveljük a kivásárlási árát 200millióra, minél előbb.
M1Ö írta:Mert ha el kerülnek a sérülések (reméljük a legjobbakat) akkor nem lehet úgy rotálni, hogy az mindenkinek jó legyen.
És ha mondjuk olyan lesz a szezon vége, mint idén? Simán benne van, hisz vb után még kifacsartabbak lesznek a játékosok, még több sorozatban érdekeltek vagyunk, még több meccs, nagyjából téli szünet sem lesz.. Simán benne van, hogy ha nem minőségi a pad, és nem mély a keret, akkor úgy járunk, vagy rosszabbul, mint idén.. Mennyivel megnyugtatóbb lenne, ha nem Khedira és Illarra közül kellene válogatni egy bl döntő előtt..