Football Fantasy

További népszerű játékok helye.
oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Football Fantasy

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 10., kedd 15:23

Én Begovicet raktam be , de átgondoltam , hogy elég gólgazdag meccseket játszottak a Bosnyákok :hmmm: Mondjuk csak 6 gólt kaptak 10 meccsen , na mindegy lecserélem, ha le lehet :D Mondjuk a Bosnyák támadók megérik a pénzt selejtezőn 10 meccsen 30 gól B-)

szerk.:Lukaku játszani fog ?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 10., kedd 15:21

Szerintem gyorsan töröljétek a profilotokat, mert nagyon durva kezdőt dobtam össze :mrgreen:
Cesar - Ramos Varane Alba - Özil Moutinho Pogba DM - Neymar Benz Cé
A pad mondjuk mennyei megyei szint :mrgreen:

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 10., kedd 15:12

Casillas-Courtois-Lloris hármastól én távol maradnék, esélyes, hogy 2 meccs alatt továbbmennek és a 3. meccsen nem ők védenek, nagyon jó helyetteseik vannak (De gea, Mignolet, Mandanda). De mondom, szerintem nem éri meg a drága kapus , nekem 2millás kapusom van meg két 1millás csere

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 10., kedd 15:06

realmadridfan írta:Clean sheet-et kapusnál levitték 6-ról 4 pontra. Tehát nem annyira éri meg túl sokat kapusba fektetni. Jó lenne, ha most már nem változtatgatnának a szabályokon, sokat filóztam a csapaton mire kész lett :lol:
Ez elgondolkodtató, mert néhány kategóriát javíthatnék a mezőnyjátékosokon, vagy a cseréken.. Viszont azért a védés, pl courtoisnál akár szép apránként összeránthatná a dolgot így is..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 10., kedd 14:56

Özil helyett benyomtam Xavit, 80% feletti passzolás már pontot ér, gondoltam az öreg a tuti befektetés :lol:

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 10., kedd 14:20

Clean sheet-et kapusnál levitték 6-ról 4 pontra. Tehát nem annyira éri meg túl sokat kapusba fektetni. Jó lenne, ha most már nem változtatgatnának a szabályokon, sokat filóztam a csapaton mire kész lett :lol:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 10., kedd 12:44

Az mondjuk vicc lenne, ha egy "sztár" lehozna 0 pontot, betenném helyére a hondurasi partizánseregem, és több pontot szedne össze :lol: :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 10., kedd 12:12

oroszisti írta:lehet olyat hogy mondjuk Chupo Moting kezd ,de ha nem jól játszik , beteszem a helyére Lukakut ? :hmmm:
Igen, lehet, ugyanígy a csapatkapitányi karszalagot is lehet pakolgatni ide-oda.

Amúgy most nagyon elgondolkodtam azon, hogy érdemes-e algériaiakkal meg irániakkal telepakolni a padot, annak érdekében, hogy bombaerős kezdőm legyen... Lehet, hogy jobb lenne egy kiegyensúlyozottabb keretet összehozni. :hmmm:
volt írta:Még annyit ,h pl felállhatok 4 középső védővel is? Az számít ,h pl középső védő szélen játszik vagy sem?
Csatároknál ugyan ez. Mind ,h pl lesz 3 középső csatárom vagy inkább vegyek egy középső csatárt és két szélső csatárt(pl neymar, CR)?
Ez nem számít, felállhatsz akár három szélsőhátvéddel, négy védekező középpályással és három középcsatárral is, lényegtelen.
volt írta:GT akkor ha jól értem, akkor ha valaki a kezdőből rosszul teljesít és én a padról valakit felhozok (pl neymar szar :mrgreen: és Ronaldo a csere akit felhoznák) akkor neymar pontjai elvesznek, de Ronaldóért kaphatok többet ha jól teljesít(persze ha szarul meg kevesebbet)? CSK-s dolognál is így van? szóval Neymar a CSK de nem szerzett túl sok pontot és pl átrakom DM-re a szalagot akkor neymar pontjai amit CSKért kapott azok elvesznek?
Pontosan. Szóval ha Neymar pl. csak három pontot hozott, de mivel cséká, ezért ebből hat lesz, és átteszed Ronaldóra a karszalagot, akkor Ronaldo pontjai duplázódnak majd, Neymarnál pedig marad az eredeti három pont.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 10., kedd 10:23

Marci77 írta:Tobb csere ugyse nagyon kell
Forduló közben is lehet cserélni. (aki szar volt kiveszed)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 10:18

Marci77 írta:Julio Ceasar-Srna,Sokratis,Ramos,Spahic-Gago,De Bruyne,Matuidi-Klose,Fred,Lukaku
csere:Lovren,Besic,De Rossi,A.Gyan..

Gago kezdeni fog? Es Pogba?
Franciaknal ki kezd kozepso vedoben?

Arra is gondoltam hogy egy fullos kezdo 433-ban +1 fullos kp csere eleg. Mert igy barmelyik mezonyjatekost cserelheted kpra. Tobb csere ugyse nagyon kell
Gago és Pogba is kezdő lesz.
Varane-Sakho lesz a középső védőpáros.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 10., kedd 10:06

Julio Ceasar-Srna,Sokratis,Ramos,Spahic-Gago,De Bruyne,Matuidi-Klose,Fred,Lukaku
csere:Lovren,Besic,De Rossi,A.Gyan..

Gago kezdeni fog? Es Pogba?
Franciaknal ki kezd kozepso vedoben?

Arra is gondoltam hogy egy fullos kezdo 433-ban +1 fullos kp csere eleg. Mert igy barmelyik mezonyjatekost cserelheted kpra. Tobb csere ugyse nagyon kell
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 10., kedd 0:38

hirtelen hogy elkezdett pörögni ez a topik is :lol:
Kép

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 10., kedd 0:35

Na mivel büntetőjogot kéne tanulnom , ezért én is regisztráltam és csináltam egy csapatot :mrgreen:
Próbáltam taktikus lenni , majd kiderül mennyire sikerült . :D Meg azért a padra is figyeltem.

Kezdő: Begovic-Zabaleta-Djorou-Sokraits-Nagatomo;Modrix-Xhaka-Pjanic;Lukaku-Fred-Dzeko

Reményeim szerint a csatáraim szórni fogják a gólokat :D Kisebb csapatok védőinek meg talán több dolguk lesz azért alakítottam így .
A padon aki megemlítendő az Figueroa, Gargano,Matip,Dzemaili,Wijnaldum ,na meg persze a titkos favoritom Chupo-Moting B-)

Amúgy mikor lehet változtatni a kezdőn , pl. ha a Belgák a legkésőbb játszanak , lehet olyat hogy mondjuk Chupo Moting kezd ,de ha nem jól játszik , beteszem a helyére Lukakut ? :hmmm:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 9., hétfő 23:24

GT37 írta:2. Ha jól értelmezem, a csoportkör alatt csak a kezdőcsapaton lehet módosítani, a kereten NEM, ezt is vegye figyelembe mindenki. Az egyeneses kieséses szakasz előtt természetesen lesz egy átigazolási időszak, amikor korlátlan mennyiségű változtatást lehet végrehajtani a kereten.
Ez így van. Viszont arról van valakinek fogalma, hogy utána ugyanígy csak 100-at kapunk (magyarul nem kapunk semmi, csak visszakapjuk)? Mert az igen kevés lenne, főleg, hogy a cserekeménymag 90%-a ki fog esni a csoportkör után, így nem nagyon lesznek 1-2 milliós játékosok már..
GT37 írta:Vizsgaidőszak van, úgyhogy muszáj csinálnom valamit, ami elvonja a figyelmemet ezen kötelezettségeimről.
Átérzem :agree: :mrgreen:
volt írta:A pad pedig azért kellhet ,h jó legyen mivel ha igazolni se tudsz és valaki szarul teljesít akkor nem tudsz kit a kezdőbe rakni. Szóval itt a pad erőssége is eléggé fontos lehet.
Hát ja, de ha az jó, akkor a kezdő se túl jó :/ Én inkább kockáztatok..
volt írta:Még annyit ,h pl felállhatok 4 középső védővel is? Az számít ,h pl középső védő szélen játszik vagy sem?
Csatároknál ugyan ez. Mind ,h pl lesz 3 középső csatárom vagy inkább vegyek egy középső csatárt és két szélső csatárt(pl neymar, CR)?
Ez a része szerintem tökre mind1. Az a lényeg, hogy adott részében a csapatnak csak "odavaló" játékos lehet.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 9., hétfő 21:58

neymar v fred

nálam ez a kérdés. :mrgreen:
nemtudom elképzelni, h freddel ne lövetnének meccsenként legalább 1 gólt a csoportkörben. v ne botlana bele. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 9., hétfő 21:32

Curtis - Abate, Ramos, Marcelo - Di Maria, Cabaye, Modric, Özil - Neymar, Lukaku & cpt. Benzema

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. június 9., hétfő 21:28

Lloris-Srna,Varane,Marcelo-Yaya,Modric,Moutinho,Di Maria-Benzema,Neymar,Choupo Moting

A cserék meg...lehetnének rosszabbak is mint amiket összeszedtem. :D

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 9., hétfő 21:25

na ez örömteli hír :)

bár a csapatomat nem befolyásolja, meg van már a 3 tuti franciám B-)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 9., hétfő 21:21

Mike írta:látom rengetegen választottátok Varane-t? Tuti h ő lesz a kezdő?

Elvileg Deschamps nyilatkozata alapján igen. Varane-Sakho páros lesz középen. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 9., hétfő 21:14

Még annyit ,h pl felállhatok 4 középső védővel is? Az számít ,h pl középső védő szélen játszik vagy sem?

Vissza: