Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sorozatjunkien is olvastam a kommenteket es elegge meglepett hogy mennyi embernek nem tetszett a resz. Talan ez azert van, mert eleg sok tortenetszal van, de ezek kozul a fallal kapcsolatos kevesebb embernek tetszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sorozatjunkien is olvastam a kommenteket es elegge meglepett hogy mennyi embernek nem tetszett a resz. Talan ez azert van, mert eleg sok tortenetszal van, de ezek kozul a fallal kapcsolatos kevesebb embernek tetszik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem is az elozoekhez kepest gyenge resz volt a legutobbi GOT. Remelem az evadzaro jobb lesz.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Unalmas gyenge rész volt, nem igazán tetszett ez a harc jelenet, simán csak daráltak. Egyedül Jon vezérré válása volt, ami tetszett. Meg pár jelenet, de volt ennél sokkal jobb rész is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Unalmas gyenge rész volt, nem igazán tetszett ez a harc jelenet, simán csak daráltak. Egyedül Jon vezérré válása volt, ami tetszett. Meg pár jelenet, de volt ennél sokkal jobb rész is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kedvet kaptam, hogy megnézzem a régi Robotzsarukat, viszont látom, hogy van egy mini és egy rendes sorozat is a 3 filmen kívül. Azokat érdemes megnézni?

- realmadridfan
Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arrow-GoT crossover befigyelt, Ollie az íjász beadta Ygritte-nek
A rész fasza volt, eddig nem annyira kötöttek le a falnál történt dolgok, de ezt most odatették rendesen, ott van a legjobb részek között. Jon vihette volna a farkasát, azért úgy jobb esélyei lennének. Remélem nem kell várni egy évet, hogy mi lesz vele, de úgyse fognak semmit mutatni
Azért kíváncsi vagyok hány crow maradt életben a 102-ből. a kopaszok, Ygritte meg a szakállas fazon akit elkaptak a végén szerintem együtt 30-40-et öltek amit mutattak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arrow-GoT crossover befigyelt, Ollie az íjász beadta Ygritte-nek

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
szilamer írta:GoT 4x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Epic rész volt, monduk kicsit hiányoltam a többi részt is, de nagyon adta. NEm tudom Jon mire vállalkozik, fogalmam sincs mit akar ott kint csinánli, szerintem az idei évadból már ki sem derül.
GOT
NEM TARTALMAZ KÖNYVES SPOILERT :Đ

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem is tetszett, bár a kardja nélkül nem tudom, hogy hogyan akarja megölni Jon Mance Raydert. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem fogunk már ebben az évadban a Fallal foglalkozni, szerintem a 10. rész újra Branékről fog szólni, azt a szálat látványosan hanyagolták az elmúlt 2-3 részben. Arra tudok gyanakodni, hogy megtalálják a fát, de ezt is kb az utolsó képkockára fogják hagyni, ahogy ismerem Benioffékat

Viszont azt nagy köcsögségnek tartom, hogy 10-11 hét alatt lenyomják az évadot, aztán megint háromnegyed évet várhatunk az újra...

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
GoT 4x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Epic rész volt, monduk kicsit hiányoltam a többi részt is, de nagyon adta. NEm tudom Jon mire vállalkozik, fogalmam sincs mit akar ott kint csinánli, szerintem az idei évadból már ki sem derül.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
hát ez hatalmas

Ha te mondodVanillaSky írta:Még az évadot sem élte meg.ENLISTEDTalán valamikor a netre kerül a néhány le nem adott rész.

Flash
kíváncsian várom én is

-
Még az évadot sem élte meg.ENLISTED

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
hisz' most nem Arrow-csávót írtam! sőőt, odaírtam a keresztnevét istubatibi írta:Valamit nem fogsz kinőni soha Réj.![]()

neked. más meg szereti az ilyesmiket.torjack írta:egyik szarabb mint a másik, tipikus cw ökörség.
Nekem is van jópár CW sorozat amit nem nézek, de azért van pár jobb is köztük, amiket érdemes nézni. mondjuk a "this fall" (őszi) kínálatból csak a Flash az ami érdekel. a többi stroy és szereplők alapján nem tűnik érdekesnek.TheBull6 írta:CW-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb CW-s "ökörséget" ahogy torjack mondja, az első részek után általában ki szoktam szűrni, leginkább az alapján, hogy milyen a szereplőfelhozatal, 1-2 rész elég ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az adott emberke irritálni fog-e.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
KösziAnis írta: én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.

CW-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb CW-s "ökörséget" ahogy torjack mondja, az első részek után általában ki szoktam szűrni, leginkább az alapján, hogy milyen a szereplőfelhozatal, 1-2 rész elég ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az adott emberke irritálni fog-e.
MÁS:
ENLISTED
Ezt valaki nézi?

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
egyik szarabb mint a másik, tipikus cw ökörség.Anis írta:én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.TheBull6 írta:Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszáltákfőleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne
Anis írta:Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse!
Valamit nem fogsz kinőni soha Réj.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.TheBull6 írta:Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszáltákfőleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne
TWD 3x15
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnálom hogy kinyírták Merle-t, jó karakter volt. de itt volt az ideje, hogy újra eltávozzon egy főbb szereplő, rá esett a választás...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Illik azért odaírni ilyenkor, hogy a következő évadról van szó. Szóval AKI NEM SZERETNÉ TUDNI A HANNIBAL MÁSODIK ÉVADJÁNAK VÉGÉN TÖRTÉNŐ ESEMÉNYEK KIMENETELÉT A HARMADIK ÉVAD KEZDETÉIG, AZ NE OLVASSA EL A SPOILERT!!!TheBull6 írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.
Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.
A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.
Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták
főleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.

Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én is rávettem az ősöket hogy nézzék a Dextert és a Breaking Badet, mindkettőt le is darálták szépen

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Pár napja fejeztem be én is, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Őszzel kihozzák az ügyvéd karaktere..tucsoki írta:Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.
és a........
TWD.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23