Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 10., kedd 2:02

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sorozatjunkien is olvastam a kommenteket es elegge meglepett hogy mennyi embernek nem tetszett a resz. Talan ez azert van, mert eleg sok tortenetszal van, de ezek kozul a fallal kapcsolatos kevesebb embernek tetszik.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 10., kedd 0:47

Szerintem is az elozoekhez kepest gyenge resz volt a legutobbi GOT. Remelem az evadzaro jobb lesz. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 9., hétfő 22:34

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Unalmas gyenge rész volt, nem igazán tetszett ez a harc jelenet, simán csak daráltak. Egyedül Jon vezérré válása volt, ami tetszett. Meg pár jelenet, de volt ennél sokkal jobb rész is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. június 9., hétfő 11:59

Kedvet kaptam, hogy megnézzem a régi Robotzsarukat, viszont látom, hogy van egy mini és egy rendes sorozat is a 3 filmen kívül. Azokat érdemes megnézni? :|

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 9., hétfő 11:21

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arrow-GoT crossover befigyelt, Ollie az íjász beadta Ygritte-nek :lol: A rész fasza volt, eddig nem annyira kötöttek le a falnál történt dolgok, de ezt most odatették rendesen, ott van a legjobb részek között. Jon vihette volna a farkasát, azért úgy jobb esélyei lennének. Remélem nem kell várni egy évet, hogy mi lesz vele, de úgyse fognak semmit mutatni :lol: Azért kíváncsi vagyok hány crow maradt életben a 102-ből. a kopaszok, Ygritte meg a szakállas fazon akit elkaptak a végén szerintem együtt 30-40-et öltek amit mutattak :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 9., hétfő 11:02

szilamer írta:GoT 4x9

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Epic rész volt, monduk kicsit hiányoltam a többi részt is, de nagyon adta. NEm tudom Jon mire vállalkozik, fogalmam sincs mit akar ott kint csinánli, szerintem az idei évadból már ki sem derül.

GOT

NEM TARTALMAZ KÖNYVES SPOILERT :Đ :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem is tetszett, bár a kardja nélkül nem tudom, hogy hogyan akarja megölni Jon Mance Raydert. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem fogunk már ebben az évadban a Fallal foglalkozni, szerintem a 10. rész újra Branékről fog szólni, azt a szálat látványosan hanyagolták az elmúlt 2-3 részben. Arra tudok gyanakodni, hogy megtalálják a fát, de ezt is kb az utolsó képkockára fogják hagyni, ahogy ismerem Benioffékat :D

Viszont azt nagy köcsögségnek tartom, hogy 10-11 hét alatt lenyomják az évadot, aztán megint háromnegyed évet várhatunk az újra... :'( :'(

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 9., hétfő 9:35

GoT 4x9

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Epic rész volt, monduk kicsit hiányoltam a többi részt is, de nagyon adta. NEm tudom Jon mire vállalkozik, fogalmam sincs mit akar ott kint csinánli, szerintem az idei évadból már ki sem derül.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 6., péntek 18:09

hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vigyázzá, szpojler,
Got v 2.0 :mrgreen:
hát ez hatalmas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ezzel el is nyerted nálam az évfórumozója szavazatot :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 6., péntek 13:30

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vigyázzá, szpojler,
Got v 2.0 :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 18:33

VanillaSky írta:
ENLISTED
Még az évadot sem élte meg. :lol: Talán valamikor a netre kerül a néhány le nem adott rész.
Ha te mondod :D most kezdték múlthéten folytatni a 10. résztől még 3 vagy 2 hátra van nem tudom és attól hogy elkaszálták szerintem még k**a jó :mrgreen:

Flash

kíváncsian várom én is :)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 5., csütörtök 18:16

ENLISTED
Még az évadot sem élte meg. :lol: Talán valamikor a netre kerül a néhány le nem adott rész.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 18:14

tubatibi írta:Valamit nem fogsz kinőni soha Réj. :lol: :mrgreen:
hisz' most nem Arrow-csávót írtam! sőőt, odaírtam a keresztnevét is :mrgreen:
torjack írta:egyik szarabb mint a másik, tipikus cw ökörség.
neked. más meg szereti az ilyesmiket.
TheBull6 írta:CW-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb CW-s "ökörséget" ahogy torjack mondja, az első részek után általában ki szoktam szűrni, leginkább az alapján, hogy milyen a szereplőfelhozatal, 1-2 rész elég ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az adott emberke irritálni fog-e.
Nekem is van jópár CW sorozat amit nem nézek, de azért van pár jobb is köztük, amiket érdemes nézni. mondjuk a "this fall" (őszi) kínálatból csak a Flash az ami érdekel. a többi stroy és szereplők alapján nem tűnik érdekesnek.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 17:47

Anis írta: én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.
Köszi :) érdemes nézni amúgy az SC-t és elkezdtem anno nézni a TP-t és a 100-at is, de aztán a vizsgaidőszak miatt, csak a fontosabb sorozatokra szakítottam időt, ezek voltak a Supnat, Arrow, TBBT, a többit meg majd úgy terveztem, hogy letolom a maradék részeket egyben.

CW-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb CW-s "ökörséget" ahogy torjack mondja, az első részek után általában ki szoktam szűrni, leginkább az alapján, hogy milyen a szereplőfelhozatal, 1-2 rész elég ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az adott emberke irritálni fog-e.

MÁS:

ENLISTED
Ezt valaki nézi? :mrgreen: egyszerűen minden egyes részen szétröhögöm magam :mrgreen: Randy megunhatatlan :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 5., csütörtök 12:56

Anis írta:
TheBull6 írta:Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták :/ főleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne :-(
én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.
egyik szarabb mint a másik, tipikus cw ökörség.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 5., csütörtök 12:50

Anis írta:Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse!

Valamit nem fogsz kinőni soha Réj. :lol: :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 12:38

TheBull6 írta:Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták :/ főleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne :-(
én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.

TWD 3x15
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnálom hogy kinyírták Merle-t, jó karakter volt. de itt volt az ideje, hogy újra eltávozzon egy főbb szereplő, rá esett a választás...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 5., csütörtök 7:40

TheBull6 írta:Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom. :mrgreen: A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.
Illik azért odaírni ilyenkor, hogy a következő évadról van szó. Szóval AKI NEM SZERETNÉ TUDNI A HANNIBAL MÁSODIK ÉVADJÁNAK VÉGÉN TÖRTÉNŐ ESEMÉNYEK KIMENETELÉT A HARMADIK ÉVAD KEZDETÉIG, AZ NE OLVASSA EL A SPOILERT!!!

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 2:04

Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom. :mrgreen: A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.

Star-Crossed

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 4., szerda 19:54

Én is rávettem az ősöket hogy nézzék a Dextert és a Breaking Badet, mindkettőt le is darálták szépen :D
Kép

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 4., szerda 19:36

tucsoki írta:Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.
Pár napja fejeztem be én is, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Őszzel kihozzák az ügyvéd karaktere..

és a........

TWD. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: