VB - 2014
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: VB - 2014
Én valószínüleg annak fogok drukkolni a vb-n ,hogy a Gundel valahogy megnémúljon... jézusom mitfognak azok leművelni egy Neymar cselnél, vagy Xavi hátrapassznál, netalán egy Messi flipper gól után

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Horvátoknak fogok én is szurkolni, bár Ausztrália ellen is csak 1-0-ra tudtak nyerni, a Mali elleni 2-1 sem volt fényes, bár ott tetszett amikor Kovacic kb. 5 perc alatt kétszer ugratta ki ziccerbe a támadót.ikarus93 írta:Szerintem az egyik legnézhetőbb focit a VB-n a Portugál csapat fogja produkálni. Az összes meccsüket meg fogom nézni, a Horvátok mellett(ők se játszanak csúnyán).

Akadozik náluk is a játék, de megfoghatják a brazilokat, ha azok elbízzák vagy elidegeskedik magukat, pláne, hogy a sokkal gyengébb szerbek is jók voltak az 1-0-ra, a gálakezdő ellen.
Az általam preferált Modric-Rakitic-Kovacic trió valószinüleg nem fog kezdeni együtt, max hátrányban fognak így felállni.
Pedig eléggé kilógnak minőségileg a többi kp-s közül...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jók lesznek az olaszok, középen masszívak, a védelmük egyénileg annyira képzett mint a malacok a jégen, de csapatszinten megoldják, plusz balotelli bemakkol pár gólt és megint abból fog élni 2 évig
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lehet,de vigyázni kell velük....soha nem lehet leirni őket. Piszok egy malac csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A portugálok általában jól játszottak az utóbbi tornákon, amiket én láttam. 2004, 2006, 2012 ezeken jók voltak, 2010 kivétel, bár ott is a végső győztesek ellen estek ki. A 2002-ről nagyon halvány emlékképeim vannak. A selejtezőkön mindig vergődnek, de élesben már jól teljesítenek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Épp ezt nem érzem bennük most. Szerintem hasonló lesz a téma, mint 2010-ben, ahol a szlovákok nyomták ki őket.R.M.C.F írta:Tök mindegy miből....láttam kismillió olasz válogatott meccset.....a mindig a semmiből nyerők tipikus brigája,a valaha volt legmalacabb csapat......és képesek bárki ellen nyerni,bárki ellen xelni....utolsó csoportmeccsen egy x-el továbbmenni mert a másik éppen nem nyert 5góllal csak 4el.
- ikarus93
Szerintem az egyik legnézhetőbb focit a VB-n a Portugál csapat fogja produkálni. Az összes meccsüket meg fogom nézni, a Horvátok mellett(ők se játszanak csúnyán).
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Pontrúgásból meg előrebaszott labdákból élnek. Angolok megverik őket, figyeld csak meg.
Tök mindegy miből....láttam kismillió olasz válogatott meccset.....a mindig a semmiből nyerők tipikus brigája,a valaha volt legmalacabb csapat......és képesek bárki ellen nyerni,bárki ellen xelni....utolsó csoportmeccsen egy x-el továbbmenni mert a másik éppen nem nyert 5góllal csak 4el.
tolnak egy ugyan olyan bélsár meccset mint az EB-n.nmate írta:Pontrúgásból meg előrebaszott labdákból élnek. Angolok megverik őket, figyeld csak meg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
fordítva lesz, tutira mondomnmate írta:Pontrúgásból meg előrebaszott labdákból élnek. Angolok megverik őket, figyeld csak meg.

Nem illik.
- nmate
Pontrúgásból meg előrebaszott labdákból élnek. Angolok megverik őket, figyeld csak meg.
-
nmate írta:Fluminense meccs továbbra is jó, látványos foci megy. Olaszok - nem ebből a meccsből vonom le - de ezen a VB-n nem lesznek sehol.
Immobile fölé milyen esernyőt húztak
Várjál majd...ezek mindig továbbdöcögnek valahogy.
szét alázzák az olaszokat
sarkazás,esernyő,cselek
sarkazás,esernyő,cselek

Az olaszokból bohócot csinálnak, végeredménytől függetlenül.
- nmate
Fluminense meccs továbbra is jó, látványos foci megy. Olaszok - nem ebből a meccsből vonom le - de ezen a VB-n nem lesznek sehol.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. június 8., vasárnap 23:11-kor.
-
gyakorlatilag a tudása 20-30%-a jön ki a meccseken.
Szerintem ki jött teljes tudása eddig,az ugri bugriság....a fekvés....itt nem álló védők vannak,itt odabaxnak ha kell......hagyjuk már.
Van esélye jó lenni......kb annyi mint elbukni mint a többi neopelé....és neomaradona.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még egy ilyen év King Leo-tól és vasvillával lesz elüldözve, akkor valószínűleg Neymar lenne az utód...El Unico írta:Az lehet,de a Barcában nem fog kiteljesedni.neymar olyan mint egy fiatal céronaldo.
majd ember lesz előbb-utóbb
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így van, ezért írtam azt, amit.megvan....de rossz irányt vett....ez amit elkezdett,ez a lányfoci....ez egy vicc,ráadásul pont a barca sikerkorszaka letűnésekor érkezett,és lehet hogy a pályafutása még 10 éve a sikertelenségről fog szólni.
Nekem lehet esni, de még most is beférne, hogy itt van Bale.Neymar csodákat művelhetett volna nálunk Ancelotti és Zidane kezei alatt, Cével, Marcelóval és Benzemával párban, ezt az egész nevetséges esek-kelek stílust a katalánoknál szedte fel magára.
Na de hagyjuk is itt ezt.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema