VB - 2014
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: VB - 2014
Csak nekem van olyan érzésem,hogy a Favorit válogatottak befognak égni(Német,Argentín,Spanyol..) és valamelyik lesajnált de egyébként top válogatott fog nevetni a végén? (Francia,Holland,Portugál stb...) Persze a Brazilok nagy kérdés, igazából az a szerencséjük a Braziloknak,hogy rohadt gyenge ótvar szar az összes válogatott így simán favoritok és akár meg is nyerhetik...de őszintén szólva minden válogatottat ritka szarnak érzek pár évvel ezelőtti önmagukhoz képest.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
olaszoknál is hasonló a helyzet kicsit mint az angoloknál, vannak jó arcok, csak ők keveset fognak játszani

Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az lehet,de a Barcában nem fog kiteljesedni. Kötötten játszik,vagy beállsz a sorba,vagy mész,mint Ibra. Neymar sokkal jobb lenne,ha a Barcát felépítenék köré. Sablonos lett,szürke,alacsony fordulatszámon játszik,gyakorlatilag a tudása 20-30%-a jön ki a meccseken. Ha kötetlenebbül játszhatna,kisebb nyomással a vállán,sokkal jobb lenne... De így.neymar olyan mint egy fiatal céronaldo.
majd ember lesz előbb-utóbb

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Nem, ezért írtam, hogy rosszkor van rossz helyen. De még hosszú út áll előtte, meglátjuk mi lesz vele. Megvan mindene ahhoz, hogy korosztályának egyik legjobbja legyen.Nincs? Neked ez tetszik? ez a telibevágott sírhalmaz érintőleg már elfekszem és mindenre elesek foci? a kisebbik fiam 2 éves,de kevesebbet esik el mint neymar,pedig még nem tud jól járni.
megvan....de rossz irányt vett....ez amit elkezdett,ez a lányfoci....ez egy vicc,ráadásul pont a barca sikerkorszaka letűnésekor érkezett,és lehet hogy a pályafutása még 10 éve a sikertelenségről fog szólni.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
+1Realista24 írta:Nem, ezért írtam, hogy rosszkor van rossz helyen. De még hosszú út áll előtte, meglátjuk mi lesz vele. Megvan mindene ahhoz, hogy korosztályának egyik legjobbja legyen.Nincs? Neked ez tetszik? ez a telibevágott sírhalmaz érintőleg már elfekszem és mindenre elesek foci? a kisebbik fiam 2 éves,de kevesebbet esik el mint neymar,pedig még nem tud jól járni.
Neymar csodákat művelhetett volna nálunk Ancelotti és Zidane kezei alatt, Cével, Marcelóval és Benzemával párban, ezt az egész nevetséges esek-kelek stílust a katalánoknál szedte fel magára.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még van négy nap a vébéig (vagy mennyi), de már percenként jönnek a kommentek.
Szegény szervernek kemény napjai lesznek itt, ha kezdetét veszi a móka.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, ezért írtam, hogy rosszkor van rossz helyen. De még hosszú út áll előtte, meglátjuk mi lesz vele. Megvan mindene ahhoz, hogy korosztályának egyik legjobbja legyen.Nincs? Neked ez tetszik? ez a telibevágott sírhalmaz érintőleg már elfekszem és mindenre elesek foci? a kisebbik fiam 2 éves,de kevesebbet esik el mint neymar,pedig még nem tud jól járni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Neymarral nem sok gond van amúgy, csak rohadt rosszkor csöppent bele a Barcába. Szerintem.
Ügyes és ösztönös, stb. A mostani Realban fickándozhatna, pedig én is azon a véleményen voltam, hogy a katalánoknál jobban kiteljesedhet, de szerencsére lebutították, mint a sz.rt.
Nincs? Neked ez tetszik? ez a telibevágott sírhalmaz érintőleg már elfekszem és mindenre elesek foci? a kisebbik fiam 2 éves,de kevesebbet esik el mint neymar,pedig még nem tud jól járni.
Dario Concát nagy becsbe tartják a flu-nál!Toti írta:fluminense kezdőjében a 10 brazil között milyen jól érezheti magát az az egy szem argentín.
olaszok kezdője meg.. sztem montolivo után legszívesebben embert sem küldenének pályára.
tavaly érezte is a hiányát a flu pályán kiestek,de a zöld asztalnál nem
Európába egy valencia villareal szintű csapatba simán elférne
-
amúgy baxott túlsztárolt.....ez a griesmann legalább annyit megér mint a fekvefocizó.[/quote]
hagyjadmár
neymar kislábujjában több labdaérzék van[/quote]
Az lehet hogy több a gömbérzéke,de az ma már kevés,csak azoknak jó,akik megeszik még a speakerek 1993as lejárt retro dumáit......meg hegyiét.....ma már az kevés, mint a jóléthez az esti mese.
hagyjadmár

neymar kislábujjában több labdaérzék van[/quote]
Az lehet hogy több a gömbérzéke,de az ma már kevés,csak azoknak jó,akik megeszik még a speakerek 1993as lejárt retro dumáit......meg hegyiét.....ma már az kevés, mint a jóléthez az esti mese.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymarral nem sok gond van amúgy, csak rohadt rosszkor csöppent bele a Barcába. Szerintem.
Ügyes és ösztönös, stb. A mostani Realban fickándozhatna, pedig én is azon a véleményen voltam, hogy a katalánoknál jobban kiteljesedhet, de szerencsére lebutították, mint a sz.rt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kisebb anarchia lenne itt akkor 
Olasz meccsen a partjelző

Olasz meccsen a partjelző

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hagyjadmárR.M.C.F írta:amúgy baxott túlsztárolt.....ez a griesmann legalább annyit megér mint a fekvefocizó.nem baj, neymar kap egy aranylabdát a vébégyőzelemre![]()

neymar kislábujjában több labdaérzék van

-
amúgy baxott túlsztárolt.....ez a griesmann legalább annyit megér mint a fekvefocizó.nem baj, neymar kap egy aranylabdát a vébégyőzelemre![]()
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de most akkor öljem meg magam?R.M.C.F írta:hehe írta:brazilokat hogy szidtátok, amiért megcsapkodták panamát, hogy semmit se ér![]()
mi a különbség jamaika ellen?![]()
ez a francia csapat totál impotens, nincsenek szélsők, csak sok átlagos képességű játékos bedobálva a kezdőbe.
a durva, hogy ez mutatja a mai foci minőségét, hogy ezzel messzire juthatnak, mert van pár betonnégerük, akik ellehetetlenítik az ellenfelet.
benzema az irányító, játékszervező, a kreativitás, a többiek támadásban a sablon, a betanult. borzasztó nézni
Egyébként a brazilokat is borzasztó nézni....főleg annak aki már látott BRAZIL meccseket korábban.

nem baj, neymar kap egy aranylabdát a vébégyőzelemre

-
hehe írta:brazilokat hogy szidtátok, amiért megcsapkodták panamát, hogy semmit se ér![]()
mi a különbség jamaika ellen?![]()
ez a francia csapat totál impotens, nincsenek szélsők, csak sok átlagos képességű játékos bedobálva a kezdőbe.
a durva, hogy ez mutatja a mai foci minőségét, hogy ezzel messzire juthatnak, mert van pár betonnégerük, akik ellehetetlenítik az ellenfelet.
benzema az irányító, játékszervező, a kreativitás, a többiek támadásban a sablon, a betanult. borzasztó nézni
Egyébként a brazilokat is borzasztó nézni....főleg annak aki már látott BRAZIL meccseket korábban.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
elképesztően jól néz ki a francia mez. nem szeretem a galléros mezeket, de ebben nincs hiba.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az nem baj, 7 góllal VB-t lehet nyerniRealista24 írta: a vb-n meg örülnék, ha az egész tornán rúgnának ennyit![]()

Valbuena lement, végre lesz foci

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots