Csont és izomsűrüség növelőt kapott annyit mint 4 versenyló. Ma már nem kapja,ma már tiltott,ő kapta tizenX éven át.
Attól ilyen veszett robbanékony.
Laborba meg ne menjen....mert zölden fog világitani mindenki szeme.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 8., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 8., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 8., vasárnap 21:07
csak aztán össze ne kakilja magát a futball istenePuding írta:"Ismét a pályán, a Szlovénia elleni tesztmérkőzésen pályán hányta el magát Lionel Messi, a csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokságra készülő argentinok futballsztárja. Alejandro Sabella szövetségi kapitány közölte, hogy a szombati eset a közelgő vb miatti idegességre vezethető vissza."dzsi91 írta:Istenem mekkora nyomás lessz a futball istenén jövőhéttől![]()
![]()
szerintem fejbe is lövik az argentínok ha nem nyer vb-t ... lesz ám pofára esés
![]()
http://broadsport.eu/hirek?date=2014-06 ... mag%C3%A1t
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 8., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 8., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. június 8., vasárnap 21:03
"Ismét a pályán, a Szlovénia elleni tesztmérkőzésen pályán hányta el magát Lionel Messi, a csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokságra készülő argentinok futballsztárja. Alejandro Sabella szövetségi kapitány közölte, hogy a szombati eset a közelgő vb miatti idegességre vezethető vissza."dzsi91 írta:Istenem mekkora nyomás lessz a futball istenén jövőhéttől![]()
![]()
szerintem fejbe is lövik az argentínok ha nem nyer vb-t ... lesz ám pofára esés
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 8., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 8., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 8., vasárnap 20:42
BBeno írta:messi soha. nem ütött kézzel gólt amin majdnem a bajnoki címünk ment el. ő nem. nem csal.Gary Lineker: "Számomra Messi a futball Isteneinek ajándéka. Soha nem színészkedik, soha nem csal. Ragyogó példa mindenhol a futballisták számára. Úgy vélem, Ronaldo fenomenális tehetség, de egy kicsit magának játszik. Messi mindig megfelelő döntéseket hoz, passzoknál és befejezéseknél is. Ez az ember egy géniusz."
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. június 8., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 8., vasárnap 20:38
messi soha. nem ütött kézzel gólt amin majdnem a bajnoki címünk ment el. ő nem. nem csal.Gary Lineker: "Számomra Messi a futball Isteneinek ajándéka. Soha nem színészkedik, soha nem csal. Ragyogó példa mindenhol a futballisták számára. Úgy vélem, Ronaldo fenomenális tehetség, de egy kicsit magának játszik. Messi mindig megfelelő döntéseket hoz, passzoknál és befejezéseknél is. Ez az ember egy géniusz."
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 8., vasárnap 13:59
Én azt gondoltam hogy régebben ott van már,de akkor sorry...ateeemadrid írta:ez volt a 3. szezonja ott, azért ez túlzás. habár előtte nem mutatott túl sok kiemelkedőt.Az a legfurcsább az egészben,hogy ezer éve sevillaba játszik a fickó,de most lett felkapva hogy mekkora spiller...nem rossz játékos,de se Real Madrid,sem pedig nem barcelona szint...sztm.
mindenesetre szerintem ügyes kis játékos, de tökmind1, mert cesc (aki egyébként jobb nála) helyét vette át a padon.
a 40 éves xavi oldalpasszaiban gyönyörködhetnek továbbra is a katalán drukkerek az én legnagyobb örömömre.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 8., vasárnap 13:55
ez volt a 3. szezonja ott, azért ez túlzás. habár előtte nem mutatott túl sok kiemelkedőt.Az a legfurcsább az egészben,hogy ezer éve sevillaba játszik a fickó,de most lett felkapva hogy mekkora spiller...nem rossz játékos,de se Real Madrid,sem pedig nem barcelona szint...sztm.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 8., vasárnap 13:41
Az a legfurcsább az egészben,hogy ezer éve sevillaba játszik a fickó,de most lett felkapva hogy mekkora spiller...nem rossz játékos,de se Real Madrid,sem pedig nem barcelona szint...sztm.rakiticet nem ismerem,csak azt tudom hogy a férfiakat kedveli jobban,mást nem igazán tudok a fasziról....Ja meg hogy kivételes az a rúgótechnika.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. június 8., vasárnap 7:17
szerintem Xavi kérésére érkezik..ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a barca is csak ennyit tudott rólaR.M.C.F írta: rakiticet nem ismerem,csak azt tudom hogy a férfiakat kedveli jobban,mást nem igazán tudok a fasziról....Ja meg hogy kivételes az a rúgótechnika.
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. június 8., vasárnap 4:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 21:49
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a barca is csak ennyit tudott rólaR.M.C.F írta: rakiticet nem ismerem,csak azt tudom hogy a férfiakat kedveli jobban,mást nem igazán tudok a fasziról....Ja meg hogy kivételes az a rúgótechnika.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 21:48
Kicsit Joselu-Morata feelingem van. Játékoscsere, a klubnál marad egy 10es durván, darabszám megmarad, win-win. :ĐRakiticet pedig azután jelenthetjük majd be, hogy Cesc távozása is hivatalossá válik. (Még mindig nem tudom elhinni, hogy mekkora barmok vagyunk... Thiago... Fabre...)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 7., szombat 21:48
Az is csak nekünk jó,mert akkor meg busqets lesz aki leépül szépen lassan.Elvileg Enrique már szűrőként fog rá számítani.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 7., szombat 21:37
Elvileg Enrique már szűrőként fog rá számítani. Örülök egyébként a hosszabbításának, védőként amatőr hibákat vét ugyan néha, de van, amikor hatalmas tanár, és a hozzáállása is példaértékű. Amúgy az eddigi pletykák simán el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy hozzuk Marquinhost és Mathieu-t (utóbbit nyilván negyedik számú bekknek), Masch pedig elsősorban védekező középpályást játszik majd, de a védelemben is szerepet kap egyszer-kétszer, ha úgy alakul.Géci írta:Nézem a felkészülési meccsét az argentínoknak. A csávó olyan a kp-n, mintha egy másik játékos játszana... Így eltoszni játékosokat.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem