nem volt még pozitív hangnemű?? ez egyszerűen nem igaz. hogy a Mennyeiben nem? már nem azért, de pont egyedül én védtem itt a válogatottat, mindenki más támadta.. tévednék? olvasd már el.Remy írta:Mit vársz, persze, hogy a Fradi a hibás?Mike írta:
ez most hogy? Ez komolyA végén még a kiderül hogy a Fradi a hibás mindenért...
![]()
Ne vedd sértésnek Prométheusz, de a köpködésen kívül mást is tudsz? Nem volt még kb egyetlen egy pozitív hangnemű hozzászólásod sem, a Mennyei topicban meg pláne nem...
nem mindenért a Fradi.... de ezt a kivagyi okoskodó, mindenki mást lenéző, lefikázó fradista stílust nagyon nem komálom. Pintér ősfradista, ezt mindenki tudja. Fradi játékos volt, ott lett edző, a mai napig a nyakában lóg a Fradi medál. csak ezt mondtam. ez meg igaz.
egyébként Pintér nem egy szerethető figura, Győrben mindenki fellélegzett, hogy elment, mondom ezt a sikerei ellenére. mert azok tagadhatatlan voltak és vannak.
én nem érzem akkora bűnnek egyébként, hogy ennyi embert kipróbál. érdekes pali. nem túl nézhető és szerethető a focija, és néha tulok a stílusa, de nem könnyű megverni az ő csapatait.
ha nem válogatott volna be Kapocs Vincéket, meg nagyon sok mást, akkor nem futott volna be olyan karriert Gera, Huszti, Hajnal, stb...
kifejtenéd bővebben?

Loddar egy kicsit menedzser kapitány volt. sok embert kipróbált, és sok játékosunk nemzetközi karrierje indult be neki köszönhetően. pl az általam soroltaké. ezek tények.