Én nem igazán vagyok hazafias, de ez így 4 nappal a trianoni évforduló után egy picikét erős volt.Ma Franciaország - Jamaika Remélem gólgazdag meccsel hangolunk a VB-re.
VB - 2014
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: VB - 2014
Mennyi kettős állampolgár van ezen az oldalon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A konyhan siman elferne kuktakent, esetleg CR-ék cipoit kikeszithetne meccsek elottPrométheusz írta: én mondjuk mindkettőt gondolkodás nélkül áthoznám Madridba, hozzánk. főleg Pedrot.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Prométheusz írta:
én mondjuk mindkettőt gondolkodás nélkül áthoznám Madridba, hozzánk. főleg Pedrot.
Ma Franciaország - Jamaika
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
használj már valamit, amivel jelzed, hogy ez irónia, mert megijedek.én mondjuk mindkettőt gondolkodás nélkül áthoznám Madridba, hozzánk. főleg Pedrot.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
én mondjuk mindkettőt gondolkodás nélkül áthoznám Madridba, hozzánk. főleg Pedrot.R.M.C.F írta:Mi tetszik a fabregas pedro duóban?tetszik ez a kezdő,
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Másnaposan játszik, hogy ragyogó csillaga ne homályosítsa el a többieket teljesen. A futás hiánya is erre vezethető vissza.
erről amúgy vmi hivatalos kommunikét kiadtak már?TheBull6 írta:a gumibogyószörp ismét lecsapott
volt már róla szó, h miért hányja össze magát minden harmadik meccsen?
azt ne mondjátok, h ez normális és hogy benne van..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a mi szempontunkból tökéletes, legalább ő ki tudja pihenni magát
lehet hogy így a szezon eleje az övé lesz majd
lehet hogy így a szezon eleje az övé lesz majd
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Ez a sztár szó is elég sok értelmezésben megállja a helyét. Ha Suarezt odaveszed a Cé - Messi - Neymar trió mellé, ráadásul azt is nézzük, hogy mondjuk ki milyen népszerű a közösségi oldalakon, kinek a nevét vágná rá kapásból az utca embere, akkor akár Ramos vagy Özil is berakható ebbe a kategóriába. De mondhatnám Casillas vagy Hazard nevét is.Jó hát ez igaz, Akkor nyerjen Portugália vagy Uruguay. Na talán még a brazilok beleférnek.![]()
Más csapatban egy nagy sztár sincs..
AMi azért elég komoly...
Abban viszont gondolom egyetértünk, hogy akikre a világ a leginkább oda fog figyelni, az a Cé - Messi - Neymar hármas. Kár, hogy Bale ilyen világtalan válogatottban van...
inkább ez, mint hogy kiöblítette volna a száját egy pohár vízzel, ez még "nézhető" volt ígyGéci írta:Egy tik-takkot azért bekap. Biztos büdi volt a szájaTheBull6 írta:a gumibogyószörp ismét lecsapott
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy tik-takkot azért bekap. Biztos büdi volt a szájaTheBull6 írta:a gumibogyószörp ismét lecsapott
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
huha.. ebbe mondjuk bele se gondoltam.feltudod fogni milyen beláthatatlan következményei lesznek ivánnál ha messi VB-t nyer?
Jó hát ez igaz, Akkor nyerjen Portugália vagy Uruguay. Na talán még a brazilok beleférnek.
Más csapatban egy nagy sztár sincs..
AMi azért elég komoly...
Nincsenek kint a svédek, a hollandoknál csak egy Robben van, vele nem hiszem, hogy sokra mennek.
Kiesett a legjobb német. A legjobb francia. (legalábbis papíron a legjobb.)
Olaszoknak nincs most nagy sztárjuk. Nincs kint Falcao... angoloknak csak Rooney van...
Hát.. ez így eddig soványnak tűnik.
Egy 12-15 éve ez valahogy nem így nézett ki...
feltudod fogni milyen beláthatatlan következményei lesznek ivánnál ha messi VB-t nyer?
maradjunk annyiban hogy idén is zúgjanak ki nagypofával és nulla messi góllal. azzal kiegyezem.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
amúgy tudom, hogy ez szinte istenkáromlás lesz, de én nem bánnám ha az argetinok nyernének, Messi vezérletével.
Mármint, remélem a Barcaval sose nyer már trófeát.
de én egy Vbtől, EBtől nem csak jó meccseket, hanem nagyon nagy egyéniségeket is várok. Ebből a szempontból számomra a 2002es Vb volt az utolsó igazi világverseny.
2004ben gyenge meccsek voltak, és a csapatjáték diadalmaskodott, 2006-ban ott volt Zidane, de végül nem nyertek, és a meccsek is gyengék voltak, leszámítva az olasz-német elődöntőt (tényleg Grosso azóta merre van?
). Bár akkor örültem az olaszok győzelmének is, mert nagyszerű generáció volt az, de mégis hiányzott egy nagy sztár, aki győzelemre vezeti hazáját.
2008-ban jó meccsek voltak, de egyetlen kiemelkedő egyéniséget sem tudok mondani. Az utóbbi 2 világversenyen meg gyenge meccsek is voltak, meg egyéniségek sem voltak.
Hogy is mondjam.. na..
XVI.Benedek pápa ezt írta 2 évvel ezelőtt:
"A futball társadalom egésze által elismert iskola, amely az egyénieskedés és az egoizmus logikáját a testvériség logikájává alakítja, és a társadalom minden szintjén közösséget épít, amely a tagok javát szolgálja."
Szóval a lényeg most az egyénieskedés és az egoizmus szavakon van. Most anélkül, hogy az egész mondatot elemezgetnénk.
Lényeg amit akarok: kellenek a nagy sztárok, akikről szól egy ilyen világverseny.
Neymar, CRonaldo, Messi. nekem valahol mindegy ki (persze CRonaldo lenne az igazi, de kicsi az esély, hogy Vb győzelemre vezesse Portugáliát) csak a győztes csapatnak legyen már egy nagy hőse akire évek, sőt évtizedek múlva is lehet emlékezni, mert nekem ez már nagyon hiányzik..
2002 óta..
De hát, mindegy mert majd jön Suarez, aztán az uruk megismétlik az 1950es Vb-t.
Mármint, remélem a Barcaval sose nyer már trófeát.
de én egy Vbtől, EBtől nem csak jó meccseket, hanem nagyon nagy egyéniségeket is várok. Ebből a szempontból számomra a 2002es Vb volt az utolsó igazi világverseny.
2004ben gyenge meccsek voltak, és a csapatjáték diadalmaskodott, 2006-ban ott volt Zidane, de végül nem nyertek, és a meccsek is gyengék voltak, leszámítva az olasz-német elődöntőt (tényleg Grosso azóta merre van?
2008-ban jó meccsek voltak, de egyetlen kiemelkedő egyéniséget sem tudok mondani. Az utóbbi 2 világversenyen meg gyenge meccsek is voltak, meg egyéniségek sem voltak.
Hogy is mondjam.. na..
XVI.Benedek pápa ezt írta 2 évvel ezelőtt:
"A futball társadalom egésze által elismert iskola, amely az egyénieskedés és az egoizmus logikáját a testvériség logikájává alakítja, és a társadalom minden szintjén közösséget épít, amely a tagok javát szolgálja."
Szóval a lényeg most az egyénieskedés és az egoizmus szavakon van. Most anélkül, hogy az egész mondatot elemezgetnénk.
Lényeg amit akarok: kellenek a nagy sztárok, akikről szól egy ilyen világverseny.
Neymar, CRonaldo, Messi. nekem valahol mindegy ki (persze CRonaldo lenne az igazi, de kicsi az esély, hogy Vb győzelemre vezesse Portugáliát) csak a győztes csapatnak legyen már egy nagy hőse akire évek, sőt évtizedek múlva is lehet emlékezni, mert nekem ez már nagyon hiányzik..
2002 óta..
De hát, mindegy mert majd jön Suarez, aztán az uruk megismétlik az 1950es Vb-t.
Én azért szurkolok a valaha élt legjobb játékosnak, hogy a harmadik VB-jén meglegyen végre a második gólja
Mentálisan perfektül tolerálta, mikor hárman könyörögtek neki a 94' percben, hogy a 3. szabadrúgást adja már át, de a teste nem tudott ennyire jól alkalmazkodni a szituációhoz...revolver írta:Messi elvileg újra behányt a pályán.. jön ki belőle a cucc
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Messi elvileg újra behányt a pályán.. jön ki belőle a cucc
itt van még egy.
https://www.youtube.com/watch?v=Wv3H3-0O_50
ez is elvileg az
https://www.youtube.com/watch?v=KiMggoecn9Q
https://www.youtube.com/watch?v=Wv3H3-0O_50
na még valaki egyetAlessandro Del Piero after entering the field as a sub vs Udinese, Chiellini takes Buffon's captain's armband and gives it to Del Piero but Alessandro refuses and returns it to Gigi Buffon
ez is elvileg az
https://www.youtube.com/watch?v=KiMggoecn9Q