De komoly volt a srác, mert Ronaldinho-t is mondta, hogy régen megtapsolta a Bernabeu, viszont mostanában Messivel pl. ilyen már elképzelhetetlen...
Nekem viszont most 1 sör és alvás... jó éjt mindenkinek!

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. június 8., vasárnap 4:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 21:49
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a barca is csak ennyit tudott rólaR.M.C.F írta: rakiticet nem ismerem,csak azt tudom hogy a férfiakat kedveli jobban,mást nem igazán tudok a fasziról....Ja meg hogy kivételes az a rúgótechnika.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 21:48
Kicsit Joselu-Morata feelingem van. Játékoscsere, a klubnál marad egy 10es durván, darabszám megmarad, win-win. :ĐRakiticet pedig azután jelenthetjük majd be, hogy Cesc távozása is hivatalossá válik. (Még mindig nem tudom elhinni, hogy mekkora barmok vagyunk... Thiago... Fabre...)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 7., szombat 21:48
Az is csak nekünk jó,mert akkor meg busqets lesz aki leépül szépen lassan.Elvileg Enrique már szűrőként fog rá számítani.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 7., szombat 21:37
Elvileg Enrique már szűrőként fog rá számítani. Örülök egyébként a hosszabbításának, védőként amatőr hibákat vét ugyan néha, de van, amikor hatalmas tanár, és a hozzáállása is példaértékű. Amúgy az eddigi pletykák simán el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy hozzuk Marquinhost és Mathieu-t (utóbbit nyilván negyedik számú bekknek), Masch pedig elsősorban védekező középpályást játszik majd, de a védelemben is szerepet kap egyszer-kétszer, ha úgy alakul.Géci írta:Nézem a felkészülési meccsét az argentínoknak. A csávó olyan a kp-n, mintha egy másik játékos játszana... Így eltoszni játékosokat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 21:26
Sosem lelkesedtem érte, de tény, hogy ott több, mint korrekt a faszi.Géci írta:Nézem a felkészülési meccsét az argentínoknak. A csávó olyan a kp-n, mintha egy másik játékos játszana... Így eltoszni játékosokat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 7., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 7., szombat 19:49
Nem vagyok egy Fabregas-fan, de hogy beleszürkült? Mikor a szezon nagy részében csatárt kellett játszania? Hát, hmm...realistahuni írta:A Rakitic-Fabregas biznisz szerintem jó húzás a barcának, ez a Fabregas nagyon beleszürkült az az igazság, Rakitic jóval motiváltabb lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. június 7., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 17:32
Illetve lehet padoztatni a kulcsmeccseken Xavi javára. Fabregas kapcsán én nem arra kapnám fel a fejem barcásként, hogy milyen játékost vesztettek, hanem hogy hogyan várták, minek akarták és mi lett belőle.realistahuni írta:A Rakitic-Fabregas biznisz szerintem jó húzás a barcának, ez a Fabregas nagyon beleszürkült az az igazság, Rakitic jóval motiváltabb lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 7., szombat 17:08
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 7., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 7., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 7., szombat 16:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 7., szombat 16:29
Kód:
A katalánok 10 millió eurót illetve Jonathan Dos Santos játékjogát adták volna Bravo kapusért cserébe, ám a mexikói középpályás nem akar San Sebastiánban futballozni. A katalán klub most igyekszik őt meggyőzni a váltás előnyeiről, de a vezetők kissé elégedetlenek a játékos mentalitásával, miután Dos Santos egy éven belül három alkalommal is visszautasította azt, hogy a Sociedadhoz igazoljon.
Amennyiben Dos Santost mégsem sikerülne meggyőzni, úgy a Barça a holland Afellayt vonhatja bele az üzletbe. Afellay hozzáállása a baszk egyesülethez egyelőre kérdéses, de esetében az orvosi vizsgálatok eredményétől is függ az átigazolás létrejötte. A Barcelona egyébként elsőként Bojan Krkicset próbálta az átigazolásba bevonni, ám a szerb-spanyol származású labdarúgó nemet mondott a baszk lehetőségre, és elégedetlen volt, amiért a Barça csak utólagosan konzultált vele a döntést illetően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 7., szombat 14:42
Igen... ez meg a másik, ami érthetetlen, de hát csak nem basszuk el a jövő nagy védőjétRealista24 írta: Varane 30 milla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 14:37
Varane 30 milla.Remy írta:OMG... az mondjuk szép a DortmundtólDrake írta:Reusnak 35 milla a kivásárlási ára.Ha ezt letesszük,akkor szabadon tárgyalhatunk vele.mai világban 35 milla egy klasszis szélsőért, hát jó...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem