Casemiro és Khedira közül az egyiket nem ártana megtartani még, időhúzó csere is kell :P illetve Casemiro hátha lép még egy szintet... év végén volt pár ügyes húzása szerintem, bár nem sokat játszott egész évben, ő fittebb volt mint a többiek

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. június 7., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 7., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 7., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 7., szombat 18:24
De megint ez a hozzáállásrealistahuni írta:Nem akarok megmondóembert játszani, de ha Illara valaha is megszolgálja azt az összeget amit lehúztunk a wc-n érte, akkor egy bann idejéig elhagyom a fórumot.
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 7., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 7., szombat 18:15
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 7., szombat 17:58
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 7., szombat 17:54
gondolom nem sok német vagy bayern meccset néztél, ha nem tartod védekezőfelfogásúnak Kroost, egyáltalán nem venné el Iscotól a lehetőségetGalacticos írta:miért?attareal írta:Én személy szerint Kroos-t tartom a legjobb ötletnek.
modricot hátra raknád xabi posztjára?
mert mondhatjátok hogy univerzális, de nem elég védekezőfelfogású.
pogba kéne oda vagy idal szerintem.
mert ha jön kroos és nem hozzuk valamelyiküket a juvéból szerintem azzal csak isco elöl vesszük el a játéklehetőséget.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 7., szombat 17:51
nmate írta:Illarra nehéz kérdés... esély még mindenképp megérdemli a saját posztján, de én sem látom, hogy beölthetné Xabi szerepét. Viszont ha beletörődne faja kis kiegészítőember lenne. Meg jó drága is
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 7., szombat 17:46
ez a csapat lenne annyira Védekező, mint a mostani. És sztem Pogbával nem lennénk védekezésben nagyon előrébb-talán egy fokkal-mint az előbb említettekkel. Persze Pogbá-t jobb játékosnak tartom, de nem hiszem, hogy most kellene elhoznunk, illetve, hogy most elengednék-e. nagy összegért igen, de ahogy írtam, Pogbára sztem egy egész nyár kell, és idén még van mit tenni.Galacticos írta:miért?attareal írta:Én személy szerint Kroos-t tartom a legjobb ötletnek.
modricot hátra raknád xabi posztjára?
mert mondhatjátok hogy univerzális, de nem elég védekezőfelfogású.
pogba kéne oda vagy idal szerintem.
mert ha jön kroos és nem hozzuk valamelyiküket a juvéból szerintem azzal csak isco elöl vesszük el a játéklehetőséget.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 7., szombat 17:42
miért?attareal írta:Én személy szerint Kroos-t tartom a legjobb ötletnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 7., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 7., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 7., szombat 17:35
Ramires egy DM prototípus, stabilabb játékkal, de kevesebb extrával. Jó játékos nem vitás, de én másfelé indulnék.___Samy___ írta:azért én ramiresnek jelen helyzetben sokkal jobban örülnék, mint verrattinak
úgy néz ki, hogy illarával még hosszabb távra tervezünk, meg még itt van xabi is, verratti meg ha jól tudom az ő helyükön szokott játszani
viszont előrébb nincs cserénk, oda jól jönne ramires, úgyis a jobb oldalon muzsikál jól
talán nem is annyira vészes árban, mint vidal meg pogba
kérdés, hogy josé mennyire válna meg tőle
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 7., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 7., szombat 17:11
ja, viszont illarra közel sem mutatott annyit, hogy megbízhassunk benne, xabi meg már nem lesz fiatalabb. vagy az ő helyére kell igazolni, vagy modricot kell majd ott nyomni a helyén, akkor tényleg jöhet egy box-to-box.___Samy___ írta:azért én ramiresnek jelen helyzetben sokkal jobban örülnék, mint verrattinak
úgy néz ki, hogy illarával még hosszabb távra tervezünk, meg még itt van xabi is, verratti meg ha jól tudom az ő helyükön szokott játszani
viszont előrébb nincs cserénk, oda jól jönne ramires, úgyis a jobb oldalon muzsikál jól
talán nem is annyira vészes árban, mint vidal meg pogba
kérdés, hogy josé mennyire válna meg tőle
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 7., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 7., szombat 16:56
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 7., szombat 16:42
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem