Di Mária
Ha elengedjük egy ilyen szezon után, mi leszünk a leghülyébb csapat a világon körülbelül, még ha tavaly engedtük volna el ennyi pénzért azt mondom oké, de hogy idén? ne vicceljünk
Kroos
Szerintem messze az egyik legjobb játékosa volt idén meg tavaly is a Bayernnek, 24 éves, az egyik legjobb szervező középpályás (korát nézve lehet a legjobb?!) nem gondolkoznék rajta sokat, hogy örüljek, vagy sírjak, ha leigazoljuk, 20 millióért meg főleg
Joselu
Róla pedig annyit, hogy szerintem jóval jobb szint Morata, Joselu sokkal inkább csapatjátékos is, nem fogom elfelejteni a Ronaldo csapkodásokat meg a kispad felé nézéseket, miután Morata egyénieskedett valamit. 10-15 millióért, főleg ha az elődje el kell 20ért, jó vásár.
Vidal-Pogba
Ha kettő közül kell választani, inkább Pogba. Elég sok Juventus meccset láttam, Pogba tipikus mindenes középsőközéppályás, Vidal pedig rengetegszer játszott a 3-5-2-es felállásban SZÉLSŐT, ha már robotoló, romboló középpályás kell akkor a fiatal francia.
Verrati
Láttam párszor őt is játszani ügyes kis focista, de valahogy kevésnek érezném egy Real Madridba, szerintem nincs meg a kellő fizikális testfelépítése sem, mert ha jól emlékszem talán egy ilyen Messiás magassággal vetekszik, amiért azért egy szűrő középpályásnál nem a legjobb adottság, hiába kompenzálja ezt a gyorsasággal.
Ramires
Nagyon sosem csíptem a srácot, elég eszetlennek érzem mint a legtöbb két tüdejű játékost, fut fel-alá mint akit felhúztak a meccs elején, egy dolog miatt kedvelem: a Barca elleni átemelős gólja

Persze ha még ért a szóból 27 évesen és "nevelhető" hogy csak azt a feladatot lássa el amit kell, (Di Máriánál ez bevált) akkor ő is jó megoldás lehet.
Az pedig teljesen tiszta, hogy kell egy Kroos vagy Pogba, Alonsoban maximum van még két év, rosszabb esetben csak 1, és Asierről sajnos az a megérzésem, hogy nem megoldás