Toni Kroos pedig Modric helyett lenne jó, s nem mellé.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 7., szombat 14:55
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. június 7., szombat 14:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 7., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 14:32
Ez nekem sima bevételnövelésnek tűnik. 12ért kapunk egy újabb Moratát, 20 körül meg eladjuk az "igazit".Nekem az ötlet szimpatikus,bár játszani nem sokat láttam,valaki róla tud részletesebben valamit? Megérné, vagy Morata szint?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 7., szombat 14:29
Nekem az ötlet szimpatikus,bár játszani nem sokat láttam,valaki róla tud részletesebben valamit? Megérné, vagy Morata szint?A Real Madrid szeretné visszavásárolni korábbi játékosát, a 24 éves Joselut. A csatárt két éve hat millió euróért adta el a spanyol klub a Hoffenheimnek, ahonnan most 12 millióért térhet vissza. A játékos az előző idényt kölcsönben töltötte az Eintracht Frankfurtban ahol 14 gólt szerzett
Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 7., szombat 14:28
ez lehet kevés lenne védekezésbe.El Unico írta:a Modric-Kroos-Di Maria középpálya is nagyon adná
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 7., szombat 14:26
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 7., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 7., szombat 13:51
Amikor Khedirát hoztuk, akkor is normális nevek repkedtek, csak aztán egyikből sem lett semmi, jöhetett a "zs" terv...dannen írta:legalább az megnyugtat, hogy elég értelmes nevek repkednek a középpályára, nem illara félék. bár ramires szerintem nem jelente már (hatalmas) pluszt. a vidal-pogba-verrati hármas teljesen korrekt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 7., szombat 12:41
Verratti nagyon jó lenne szerintem,óriási potenciál van benne de valahogy nem tudom elképzelni a PSG elengedné hozzánkGéci írta:A MARCA ma azt írja, hogy Ancelotti Ramiresel és Verrattival szeretné megerősíteni a kp-t. Vélemény?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 7., szombat 12:19
Használni is tudni kell ám a transfermarkt-ot nem csak olvasgatni rajta.tucsoki írta:A transfermarkt "árazását" nem lehet komolyan venni. Érdekelne ők hogyan definiálják a "market value" kifejezést. Rögtön az elején nevetségessé válik azzal, hogy szerintük Messi 120 millió, CR "csak" 100, de hunyjunk szemet, nézzünk egy két igazán feltűnő balgaságot:h3x0r írta:Kozbe latom hogy van a transfermakt-nak van olyan angol nyelvu oldala is ami euroban szamol
Viszont nezegettem az osszegeket es feltunt, hogy januar vegen frissitettek oket. Tehat a tavaszi valtoztatasok meg nincsenek benne. Neymar pedig januarig jol jatszott, foleg Messi serulesekor. Tavasszal valoban visszaesett a teljesitmenye, mig Suarez es Hazard akkor jobbak voltak, viszont ez csak a VB utani frissitesben fog megjelenni.
- Falcao (össz-vissz 16 meccset játszott idén...) 6. helyen, Suarez 9., ami azt jelenti, hogy a kolumbiai cirka 8 millióval, még egy kuka szezonnal a háta mögött is értékesebb, mint az aranycipős, PL gólkirály...
- Modric egy árban van a Hamsik-Mata duóval (jézusom..), Özil, bár gólpasszokban szépen jeleskedett, de sérülésekkel tördelt, haloványabb szezon után is többet ér nála - még ha nem is egy poszt...
- Di María és Pepe nem fért be a TOP50-be, ők igen: Jackson Martinez, Julian Draxler, Axel Witsel, James Rodríguez, Piqué, Higuaín, Hamsik, Mata, Hulk.
Nyilván másba is belelehetne kötni, de fölösleges. "Market value".
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 7., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 11:58
Géci írta:A MARCA ma azt írja, hogy Ancelotti Ramiresel és Verrattival szeretné megerősíteni a kp-t. Vélemény?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 7., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 7., szombat 8:19
Kellene... Bár gondolom, hogy ilyenkor a 4 aranylaszti is számit...R.M.C.F írta:És attól miért érne többet? a tudás a lényeges. cr csucson van. messi meg sétáló üzemmódban. lehet messi soha többet nem lesz olyan jó mint volt.
jelenleg cr többet kellene hogy érjen
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 7., szombat 7:05
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 7., szombat 3:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 7., szombat 3:08
Bocs, de nem ertelek. Vagy legalabbis azt nem ertem, hogy mit nem ertessz meg ezen.tucsoki írta:Haha-ha, fiatalabb, jó, CR meg BL gólrekordot döntött és BL-t nyert, na, most érted...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 7., szombat 2:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 7., szombat 2:36
Messi 2 evvel fiatalabb, onnan a 20 millios kulonbseg.tucsoki írta:Rögtön az elején nevetségessé válik azzal, hogy szerintük Messi 120 millió, CR "csak" 100, de hunyjunk szemet
Ezt irtam korabban: "Viszont nezegettem az osszegeket es feltunt, hogy januar vegen frissitettek oket. Tehat a tavaszi valtoztatasok meg nincsenek benne."tucsoki írta: - Falcao (össz-vissz 16 meccset játszott idén...) 6. helyen, Suarez 9., ami azt jelenti, hogy a kolumbiai cirka 8 millióval, még egy kuka szezonnal a háta mögött is értékesebb, mint az aranycipős, PL gólkirály...
- Modric egy árban van a Hamsik-Mata duóval (jézusom..), Özil, bár gólpasszokban szépen jeleskedett, de sérülésekkel tördelt, haloványabb szezon után is többet ér nála - még ha nem is egy poszt...
- Di María és Pepe nem fért be a TOP50-be, ők igen: Jackson Martinez, Julian Draxler, Axel Witsel, James Rodríguez, Piqué, Higuaín, Hamsik, Mata, Hulk.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem