Tehát nyertünk
Sokan mondogatják, hogy ez egy nagy szr volt, gyengék voltunk stb., nem teljesen értek egyet, sőt. Józsi, Cukic magára talált, Gyömbér nálam meccs egyik legjobbja, és Jenner is jó volt az első 60 percbe. Ami külön öröm, hogy ha Holman így folytatja, akkor bizony a jövő évi bajnokságban már az ő neve is stabillá válik a kezdőbe. nagyon ügyesen tolta meg az első gólnál, aztán kellett egy kis szerencse is, talán nem is olyan kicsi, a végén pedig önzetlen. Ezen kívül volt egy 'gólpassza' Percinek, csak hát...Peric az Peric. mégis ő döntötte el a meccset. és akkor ezzel a búcsúgóllal mehet is amerre lát
Első tizenegyest nem éreztem jogosnak, annál inkább a 93.ban úsztunk meg egyet, szóval 1-1. A piros lap elsőre nem tűnt annak, de ha belegondolunk, hogy Nani a BL-be miért kapott, meg két éve Heinz az Újpest ellen már a szándékért is, akkor bizony jogos. Hát még ha Somának tényleg bordatörése van.
Besic sajnos kipontozódott a Kaposvár elleni bajnokira, kíváncsi vagyok ki lesz Klein helyett, remélem, hogy vagy egy fiatal magyar, vagy Otten. Otten külön öröm volt nekem, hogy beállt, és most is megmutatta, hogy parádésak a keresztlabdái. Én még mindig, ha nem is kezdőnek, de kiegészítő embernek megtartanám.
Jova Levi meg ha nincs, kiszopunk
ja, és Böde Danit akármennyire is csípem, egyre jobban bizonyítja, hogy csak a kicsik ellen megy neki.
Hajrá Fradi!